ALLisCHAOS Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 λοιπόν έχω την εξής απορία...θέλω να κάνω μια εφαρμογή η οποία να πέρνει πληροφορίες από μια ιστοσελίδα...στο internet που έψαξα στα περισσότερα πέρνεις τον html κώδικα...εγώ θέλω όμως να πέρνω ένα δυναμικό αποτέλεσμα...δηλ. στη συγκεκριμένη σελίδα υπάρχει ένα κουμπί αναζήτηση και όταν το πατάς πέρνεις αποτελέσματα...εγώ πως θα γίνει να το κάνω να πατιέται αυτό το κουμπί απ το κινητό?? να πειράξω αυτόν τον html κώδικα? επισής είδα κ για τα jsoup κ json .. αυτά πρέπει να πληρεί κάποιες προυποθέσεις η σελίδα για να τα χρησιμοποιήσεις ή μπορείς σε όλες ανεξαρτητως? ευχαριστώ και sorry για το big post
ZAKKWYLDE Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Μια βιβλιοθήκη που μπορείς να χρησιμοποιήσεις είναι το JSoup. Το workaround για να πετύχεις αυτό που θέλεις είναι να παίζεις με το Link και τα GET parameters και το resulting Document να το κάνεις parse με το Jsoup. Π.χ θέλω απο το android market να κάνω parse τη σελίδα της εφαρμογής του Facebook: Αντί να πάω https://play.google.com/store/apps και κάπως να παίξω με το search field. Θα πάω απευθείας στο αποτέλεσμα του search και θα το περάσω στο JSoup https://play.google.com/store/apps/details?id=com.facebook.katana Ουσιαστικά θα παίξεις με το link του αποτελέσματος που παίρνεις ΑΦΟΥ πατήσεις το κουμπί. Τώρα...παίζει να γίνεται και POST οπότε εκεί υπάρχει πρόβλημα. Αν ισχύει αυτό τότε δοκίμασε και τη βιβλιοθήκη HTMLunit. Θα μου πεις...ωραία πες ότι θέλω να τα πάρω όλα, που ξέρω εγώ το κάθε link? Ε θέλει γενικότερα λίγο μαγείρεμα, π.χ. να πας σε όλες τις κατηγορίες και να πάρεις απο εκεί όλα τα ονόματα των πακέτων όπως εδώ: https://play.google.com/store/apps/category/SOCIAL/collection/topselling_paid Γενικώς οκ υπάρχουν προϋποθέσεις όπως π.χ. να έχουν κάποιου είδος unique identification/class τα elements που θέλεις να πάρεις. Η JSoup δυστυχώς έχει αρκετούς περιορισμούς(αλλά είναι καλή βιβλιοθήκη). Στο HTMLunit μπορείς να παίξεις και με JS, οπότε ίσως αξίζει να ρίξεις μια ματιά. Να υπογραμμίσω ότι το κάθε Site θέλει δικό του custom αλγόριθμο. Δεν υπάρχει solution που να παίζει παντού...εκτός αν είναι κάτι εξαιρετικά απλό.
ALLisCHAOS Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 σ ευχαριστώ για την απάντηση-ενημέρωση...η σελίδα που λέω παραπάνω δυστηχώς ή ευτυχώς δεν αλλάζει το url όταν πατήσω το κουμπί αναζήτηση...οποτε να δοκιμάσω με το HTMLunit?
ZAKKWYLDE Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 σ ευχαριστώ για την απάντηση-ενημέρωση...η σελίδα που λέω παραπάνω δυστηχώς ή ευτυχώς δεν αλλάζει το url όταν πατήσω το κουμπί αναζήτηση...οποτε να δοκιμάσω με το HTMLunit? Ναι με το HTMLunit μπορείς να γεμίζεις φόρμες να παίζεις με JS κτλ. Δυστυχώς δεν έχω και μεγάλη εμπειρία με τη βιβλιοθήκη οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω περαιτέρω.
ALLisCHAOS Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 ok θα δοκιμάσω αν είναι κ βλέπω μετα...thank u again
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα