greeneye Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπερα. Εχω την οθονη SyncMaster T22B300 και εχω αναβαθμισει και το firmware. Το προβλημα μου ειναι το εξης. Στο desktop εχω αναλυση 1366Χ768. Στα games ειδικα τωρα μετα απο αναβαθμιση σε κορυφαιο επιπεδο βαζω μεγαλυτερη και σχεδον παντα την 1920Χ1080. Ομως οταν π.χ παιζω Diablo και με alt-tab γυρναω να βλεπω και desktop π.χ facebook τοτε ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ η οθονη δειχνει πανω αριστερα το τετραγωνο πλαισιο με τη νεα αναλυση επειδη αλλαζει! Δεν το βγαζει μονο οταν ειναι ιδια παντου! Ειναι εκνευριστικο, μπορει να διορθωθει? Στα menu δεν ειδα κατι... εκτος αν δεν το προσεξα. Ευχαριστω!
Heatspreader Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Γιατι εχεις διαφορετικη αναλυση στο Desktop;
greeneye Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Γιατι εχεις διαφορετικη αναλυση στο Desktop; γιατι γενικως παρα ειναι μικρα ολα και δε με βολευε...
Zergoulini Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Βαλε και στο Desktop 1920x1080 και ρυθμισε το DPI αν θες να ειναι ολα μεγαλυτερα. Το ρυθμιζεις απο εδω, Σου συνηστω να το βαλεις στο 125%. 1
Heatspreader Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Βαλε και στο Desktop 1920x1080 και ρυθμισε το DPI αν θες να ειναι ολα μεγαλυτερα. Το ρυθμιζεις απο εδω, Σου συνηστω να το βαλεις στο 125%. sdfsd.PNG Ε βέβαια. Είναι δυνατόν να δουλεύεις την οθόνη σε μη native ανάλυση; Θα πάθουν τα μάτια σου. Κάνε αυτό που σου λέει ο φίλος παραπάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα