Giorgos_k80 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω το παρακατω (εκτός του ebay), δεν γινεται αντι για 10 να δωσω 30-35 εαν μπορω να τα βρω σε καποιο κατάστημα αθηνα. Ευχαριστώ πολύ! Link:Power Reset LED Wire Kit for PC ATX Case Front Bezel
NikosKallithea Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δεν νομίζω να βρεις στην ελλαδα τέτοια καλώδια, αλλά υπάρχουν τρεις επιλογες 1. αν πιάνουν τα χέρια σου μπορείς να τα φτιάξεις 2. από καποιο παλιό κουτί κάποιου φίλου σου 3. τέλος παρ' τα απο το εβαυ και καθάρισες 1
Giorgos_k80 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Τα χερια μου πιανουν αλλα οχι τοσο πολυ με τετοιου ειδους κατασκευες. Θα κοιταξω μηπως μπορω να αφαιρεσω απο κανα παλιο κουτι, Αλλιως δεν το γλυτωνω το 30ευρω.
NikosKallithea Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Τα χερια μου πιανουν αλλα οχι τοσο πολυ με τετοιου ειδους κατασκευες. Θα κοιταξω μηπως μπορω να αφαιρεσω απο κανα παλιο κουτι, Αλλιως δεν το γλυτωνω το 30ευρω. Στην τελική πηγαινε σε ενα μαγαζί που επισκευάζει pc και πεσ' του να σου δώσει ενα σετακι, κάποιος θα φιλοτιμηθεί.
akiz90 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δεν είναι δύσκολο το μόνο που χρειαζεσαι ειναι ένα κολλητηρι και κόλληση...τα πινάκια και το κουμπάκι τα βρήσκεις εύκολα σε μαγαζι ηλεκτρονικών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα