Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντιμετωπιζω το εξης θεμα που μου εχει σπασει τα νευρα ομολογουμενος...ενα χρονο τωρα που εχω αγορασει τον εν λογο player του κουμπωνα εναν 2 ΤΒ σκληρο δισκο με ταινιες και ολα καλα ολα ωραια...τον τελευταιο καιρο ενω οταν συνδεω τον σκληρο στον player προσπαθει να κανει connect κανα κανα λεπτο και τελικα δεν τον βρησκει..!τον ανεβαζω στο pc μου πεταει για σφαλμα και να κανω επιδιωρθωση...ολα καλα ολα ωραια τον κατεβαζω στον player τον διαβαζει μια χαρα...κλεινω τον ξανανοιγω τον σκληρο και ξανα μανα απο την αρχη να μην τον αναγνωριζει κανοντας ξανα ολη τι διαδικασια!

-εδω και 1 χρονο εκανα ακριβως τα ιδια πραγματα και δουλευαν ολα χαρτι!

-εναν 750gb σκληρο που εχω δεν αντιμετωπιζω κανενα προβλημα

-μηπως θελει φορματ απο τα πολλα γραψε σβησε να τα εχει παιξει ο σκληρος?

-ανασυγκροτιση και check με διαγνωστικο εχω κανει και ολα ειναι κομπλε!

Δημοσ.

-ανασυγκροτιση και check με διαγνωστικο εχω κανει και ολα ειναι κομπλε!

με hd-sentinel τον εχεις τσεκαρει?

Δημοσ.

με το WD διαγνωστικο το ετρεξα..καθως και με τον Checkdisk των windows με τικαρισμενη και την ανακτηση κατεστραμενων τομεων...βρηκε καμποσα πραγματα ειναι η αληθεια...θα τον ξανατεσταρω και μετα μαλλον θα τον φορμαρω αμα δεν φτιαξει..δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο..

Δημοσ.

λοιπον ακομα μια πληροφορια που περασα στο ετσι και ισως τελικα αυτο ειναι το ζουμι... στο WD diagnostics οταν παω να τρεξω το quick test στον σκληρου στου σταθερου και σε αλλους 2 εξωτερικους που εχω το κανει μια χαρα...στον "προβληματικο" εξωτερικο πεταει ενα παραθυρακι και λεει Cable Test: READ DIAGNOSTICS SECTOR ERROR...τι θελει να πει ο ποιητης?το usb καλωδιο τα εχει παιξει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...