Προς το περιεχόμενο

Αγορά Scanner για αρχειοθέτηση παλιών φωτογραφιών;


ChrisN.S.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θέλω να αγοράσω ένα scanner για να ψηφιοποιήσω παλιές φωτογραφίες που βρίσκονται σε άλμπουμ (πολύ παλιές ακόμη και ασπρόμαυρες αλλά και νεότερες). Δεν με ενδιαφέρει καθόλου η ταχύτητα σάρωσης αρκεί η ποιότητα να είναι η καλύτερη δυνατή για την δουλειά που το θέλω, γιατί οι φωτογραφίες έχουν αρκετή φθορά από το χρόνο. Επειδή έχω σχεδόν δέκα χρόνια να ασχοληθώ με την τεχνολογία των scanner όποια βοήθεια δεκτή. 

post-251770-0-16708300-1386534341_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπορεις να αγοράσεις εναν scanner http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=20882&cat=23&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined και να κανεις την δουλειά που θέλεις , το θέμα ειναι ομως αν αξίζει να δώσεις τα χρήματα για τον scanner για δουλειά που θα κανεις 2 3 φορές , η αν σου έρθει φθηνότερα να τις πας σε ενα φωτογραφείο και στο κανουν αυτοι.

 

Αυτο που θέλω να πω ειναι σκέψουν ποιο θα σου έρθει φθηνότερα , αν δηλαδή εχεις σκοπό να χρησιμοποιήσεις τον scanner για αυτην την δουλειά και να τον αφήσεις μετα αχρησιμοποιήτο για εμενα δεν αξίζει ειναι καθαρά για τι χρήση τον θέλεις, στο λεω αυτο μηπως συμφέρει να τις πας καπου έξω η να πας σε καποιο φίλο με πολυμηχάνημα και να το κανεις φθηνότερα εξω η δωρεάν στον φίλο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εντάξει πιστεύω πως όλο και κάπου θα μου χρειαστεί έστω και για ένα σκανάρισμα ταυτότητας ξερω γω ή για σάρωση κάποιου κειμένου και αντιγραφή με το printer. Από άποψη καλύτερης ποιότητας στα χρήματά τους πιστεύεις πως είναι οι Canon; btw οι φωτογραφίες που θέλω να επεξεργαστώ είναι 100+ σίγουρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κοιτα εχω να χρησιμοποιήσω πολλα χρόνια scanner αλλα οποιον και να πάρεις και τον canon που σου έβαλα παραπάνω θα κανεις την δουλειά σου και με το παραπάνω , οχι οτι δεν ειναι καλος ισα ισα μαλιστα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...