kogi4ever Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Το πρόβλημα μου έινια ότι πάω να βάλω την εντολή και μου λέει να κατεβάσω κάτι drivers από μια σελίδα αλλα η σελίδα δεν υπάρχει πια (404 not found) που θα τα βρω και πως θα τα εγκαταστήσω?(I am using Ubuntu).Έχω intel κάρτα wifi, και το driver είναι iwlwifi Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2013 από kogi1999
jim_p Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Για να βαλεις την καρτα σου σε monitor mode πρεπει να μην τη χρησιμοποιει καμια εφαρμογη. Στην περιπτωση σου, εχεις τον network manager (και τα παρελκομενα του) που την χειριζονται, οποτε τον κλεινεις με ενα sudo /etc/init.d/network-manager stopκαι κανεις τη δουλεια σου σαν ανθρωπος. Κανοντας το θα διακοπει οποιαδηποτε συνδεση εχεις, ασυρματη ή ενσυρματη, just saying... Το kernel.org σταματησε τη λειτουργια του απο τοτε που το χακαρανε, γιαυτο σε παει σε 404 η σελιδα που αναφερει εκει. Αλλαξε και τον τιτλο του θεματος.
kogi4ever Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δεν έχω βάλει ελληνικά στο ουμπούντου γι αυτό έχω χρησιμοποίηση αγγλικούς χαρακτήρες στον τίτλο τώρα γράφω με converter από greeklish se greek Σε ευχαριστώ πολύ,έψαξα λίγο πριν μου απαντήσεις και χρησιμοποίησα αυτήν την εντολή και έφτιαξε sudo apt-get install iw Nα σε ρωτήσω κάτι άλλο η σελίδα θα ξαναλειτουργήσει ξέρεις?
jim_p Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Το kernel.org σαν ιστοσελιδα, δουλευει (απ'οτι φαινεται). Το κομματι των downloads δεν φαινεται να υπαρχει. Το iw εινια μερικως ασχετο με αυτο που θες να κανεις, οποτε... να ρωτησω με ποιο σκεπτικο το εβαλες?
kogi4ever Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Εκανα google search install iw και βρηκα αυτην την εντολη την εβαλα και μετα δεν ειχε καποιο προβλημα
markjosol Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 απο τοτε που το χακαρανε, γιαυτο σε παει σε 404 η σελιδα που αναφερει εκει.Αλλαξε και τον τιτλο του θεματος.
sotris99 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 οι κάρτες intel δεν νομίζω να είναι συμβατές για σπάσιμο ασύρματων δικτύων
firewalker Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Είναι συμβατές οι κάρτες της Intel. Όλες οι κάρτες όμως θέλουν "ειδικό" driver για την δουλειά αυτή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα