Προς το περιεχόμενο

No Man's Sky

Millennium

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Leaked footage μεγάλη πιθανότητα να γίνει removed (το προηγούμενο που πήγα να βάλω έγινε removed πριν προλάβω να ποστάρω)

https://www.youtube.com/watch?v=EO69K9l53o8

edit: εβαλα την  καλύτερη ποιότητα βίντεο που βρήκα 

Μπά....

https://www.youtube.com/watch?v=CEaHotC69vE

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κρίμα το έβγαλαν και ήταν το μόνο 720p video που είχα βρει, όλα τα άλλα έχουν χαλασμένη ποιότητα αφού το κατέβασαν από youtube και το ξανανέβασαν.

Όπως και να έχει, είναι πολύ πιο ενδιαφέρον το ότι θα έχει πολλά sandbox survival elements σε φάση Rust κλπ και δεν θα είναι απλά εσύ με ένα spaceship να κόβεις βόλτες.

Το κύριο θέμα είναι όμως αν τελικά θα είναι MMO, αν θα μπορείς να συναντηθείς με άλλους φίλους σου και να κάνετε Clan κλπ και να μην είσαι μόνος. Δεν το ξεκαθαρίζουν και είναι εκνευριστικό. Την μία σου λένε single, την άλλη co-op την άλλη ΜΜΟ...

Τέρμα βαρετό θα 'ναι το παιχνίδι.

Εξαρτάται από τους αλγόριθμους που δημιουργούν τα διάφορα πλανητικά συστήματα. Αν υπάρχει αρκετή ποικιλία, ίσως να μπορεί να κρατήσει το ενδιαφέρον του παίκτη για καιρό.

Αν αντίθετα η πλειοψηφία των πλανητών ακολουθεί συγκεκριμένο μοτίβο, τότε τα πράγματα είναι δύσκολα.

Πάντως το Noctis, το οποίο είναι σαφέστατα ο πρόδρομος του No man's sky, ήταν μιά τρομερά μοναχική εμπειρία.

Τέρμα βαρετό θα 'ναι το παιχνίδι.

αυτο το λεω απο τοτε που το ειχα πρωτοδει.

δεν θα ξαφνιαστω αν καταληξει να ειναι τελικα αλλη μια overhyped μετριοτητα.

Επισκέπτης

Που είναι το δύσκολο ρε παιδιά, αφου και στο steam page single player λεει. Άντε να δεις κανένα πλανήτη named απο παίχτη. Αφου σε πετάει random όπου του κάτσει με το που δημιουργείς παιχνίδι, οι πιθανότητες να πετύχεις κάποιον κτλ κτλ.

Το είδα το leak μαζί με το intro video (με το που αρχίζεις σε πετάει μετά απο λίγο σε ένα πλανήτη κάπου στο οπουδήποτε με χαλασμένο spaceship) απο ps4 σήμερα ξημερώματα και το μόνο καινούριο που δεν γνωριζα είναι το survive element που έχει, θες minerals για crafting/upgrade/συντήρηση της στολής κτλ. Επίσης, με το scanner βλέπεις τα nearest points of interest, μπορείς να αλληλεπιδράς με κάποια απο την πανίδα του πλανήτη - φαντάζομαι θα υπάρχουν και aggresive ζώα-, έχει πολύ mining  με το Multitool και μικρά objectives, πχ repair your ship. 

Τέρμα βαρετό θα 'ναι

Space exploration in a nutshell

Τώρα πέρα από την πλακα, νομίζω ότι αυτοί που θα το πάρουν ξέρουν τι να περιμένουν. Ότι έχω δει μου αρέσει, μιας και το concept του μου αρέσει πιο πολύ από Star Citizen (που δεν ξέρουμε καν ποτε θα βγει) και το Elite Dangerous που τείνει πιο προς στο farming μέρος παρα exploring. Βεβαια πολλά παίζονται στο τι αλγόριθμο έχουν από πίσω για το procedural generation.

μην διαβάσεις, κράτα χαρακτήρα! (εγώ όχι)

Απο ότι λέει ο τύπος πάντως, αν πας overhyped πιθανότατα να αρχίσεις να κλαίς και να κάνεις σκηνικά σε supermaket επειδη η μαμά δεν σου αγοράζει "αυτό το λέγκο". Επίσης δεν διευκρινίζει, το τελείωσε και έχει free roam ή το τελείωσε επειδή έφτασε στο κέντρο.Τελοσπάντων μια χαρά θα είναι το game για χαβαλέ και exploration και sandboxing, απλά βλέπω στο reddit να πέφτει κλάμα, αυτοί εκεί δεν περιμένουν παιχνίδι, εμπειρία ζωής περιμένουν. Hype σε επίπεδα αρρώστιας και θα τους κόψει η μαρέγκα.

Είπαμε πλέον την τελευταία 5ετία έχουμε το φαινόμενο Hype/Hate Train. Δεν ξέρω πως τα έχουν καταφέρει οι gamers να είναι τόσο απαράδεκτοι.

Το παιχνίδι φαίνεται σαν να είναι ένα μέτριο space explore/survival sandbox παιχνίδι, που αν καταφέρουν (που θα καταφέρουν) να γίνονται Clans κλπ για έλεγχο αστρικών συστημάτων με βάσεις τα Space Stations μπορεί να αξίζει.

Το θέμα είναι να βγάλει 60+ ώρες το παιχνίδι έτσι ώστε να ισχύει η αναλογία 1ευρώ/1ωρα gameplay. Το να συμπεριφέρονται όμως κάποιοι λες και είναι το next best thing κλπ όπως κάνουν και με το Star Citizen καταντάει γελοίο όμως.

Πάντως με τα sandbox elements εμένα μου άρχισε να αρέσει περισσότερο, σίγουρα όμως δεν θα πάει για Day 1 Buy, άσε να τεστάρουν άλλοι για μας... 

• Like 1

κοιτα για το πρωτο σχολιο σου,η απαντηση θα μπορουσε να ειναι με οποιον δασκαλο καθισεις τετοια γραμματα θα μαθεις!Εννοωντας πως αν οι εταιριες δεν διναν τρελα video/trailers με ψευτικα γραφικα και gameplay δεν θα υπηρχε τοσο hype στα παιχνιδια και κατα συνεπεια δεν θα υπηρχε και τοσο hate οταν θα βγαιναν αυτα και θα αποκαλυπτονταν η αληθεια...

Οσο για το 1ευρο/1ωρα δεν ξερω αν υπαρχει καποιος τετοιος αγραφος νομος για να δεις ενα παιχνιδι αν αξιζει...τρανα παραδειγματα κατι indie με 20 ευρο για 4-5 ωρες παιχνιδι που εμενες *** στο τελος...Τυπου firewatch,limpo,το inside πλεον,ori and the blind forest,unravel κτλπ κτλπ...αν και καποια απο αυτα οι τιεμς ειναι διαφορετικα σιγουρα σε κανενα δεν ειναι 1/1 αλλα μαλλον 5/1 η και πιο πολυ!

Το παιχνιδι αφου ειναι open world μπορει να βγαλει 200 η και 500 ωρες...το θεμα ειναι αν θα βαρεθεις στις 15 η στις 150...

• Like 1

Πήγα να γράψω ολόκληρο κείμενο και έγινε μαλακία και σβήστηκε και βαριέμαι να ξαναγράφω :lol:

Long Story Short:

Ο κανόνας 1/1 είναι δικός μου δεν είναι γενικός (βαριέμαι να ξαναγράφω για τα άλλα σορρυ  :mellow: )

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...