Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 http://unboxholics.com/news/gaming/16973-nea-nomika-provlimata-gia-to-no-man-s-sky εχω αρχισει να πιστευω οτι δεν θα βγει ποτε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 http://unboxholics.com/news/gaming/16973-nea-nomika-provlimata-gia-to-no-man-s-sky εχω αρχισει να πιστευω οτι δεν θα βγει ποτε! Σιγά μην ρίσκαρε ο Murray να γίνει κάτι τέτοιο. https://en.wikipedia.org/wiki/Superformula 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Υποθετω χωρις να εχω γνωσεις πανω στο θεμα οτι αφενως τετοιες υπαρχουν πολλες...αφετερου γτ να τον κατηγορησουν ετσι χωρις να εχουν ιδεα? Ισως παλι να το εκαναν για να εκμεταλευτουν το hype του παιχνιδιου..(αν υπαρχει πια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Υποθετω χωρις να εχω γνωσεις πανω στο θεμα οτι αφενως τετοιες υπαρχουν πολλες...αφετερου γτ να τον κατηγορησουν ετσι χωρις να εχουν ιδεα? Ισως παλι να το εκαναν για να εκμεταλευτουν το hype του παιχνιδιου..(αν υπαρχει πια) Επειδή το παιχνίδι αν είναι όπως λένε είναι console sale game (κατά την άποψή μου), θέλουν να το χτυπήσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Έχει λίγο καιρό που βγήκε το Uncharted οποτε δύσκολα, είναι και θα είναι για αρκετό καιρό ακόμα το top PS4 bundle i reckon, και τέτοιου είδους games ("sims") πιο πολύ απευθύνονται σε pc users. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowlike Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 διορθωστε με αν κάνω λάθος αλλά έχω την εντυπωση πως procedurally generated κόσμοι τείνουν είναι αδιάφοροι , επίσης τα γραφικά είναι λίγο εως πολύ μιεχ ...γιατι ήμαστε excited ακριβώς; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 διορθωστε με αν κάνω λάθος αλλά έχω την εντυπωση πως procedurally generated κόσμοι τείνουν είναι αδιάφοροι , επίσης τα γραφικά είναι λίγο εως πολύ μιεχ ...γιατι ήμαστε excited ακριβώς; Γούστα είναι αυτά, και το inecraft δεν έχει γραφικά, στην κυριολεξία ΔΕΝ έχει, στο no mans sky κυριολεκτικά μπορείς να κάνεις τα πάντα! και αυτό είναι όλη η ουσία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Όλο το sale point είναι το "άπειροι πλανήτες" για αυτό και ο ντόρος, τώρα άμα μετά το δεύτερο πλανήτη βαρεθείς την ζωή σου είναι άλλο θέμα Βασικά όπως έχει ξανά ειπωθεί χωρίς questline χλομή η επιτυχία του game, εδώ δεν έχει ούτε proper co-op...που το co-op μπορεί να κάνει το χειρότερο game playble...Άγγλοι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 διορθωστε με αν κάνω λάθος αλλά έχω την εντυπωση πως procedurally generated κόσμοι τείνουν είναι αδιάφοροι , επίσης τα γραφικά είναι λίγο εως πολύ μιεχ ...γιατι ήμαστε excited ακριβώς; excited Ειμασταν περυσι και προπερυσι...τωρα απλα περιμενουμε να δουμε αρχικα αν θα βγει και ποτε και μετα τι γινεται..ετσι κ αλλιως αν εξαιρεσεις τις πρωτες σελιδες του νηματος δεν βλεπω αλλου ενθουσιασμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 το co-op μπορεί να κάνει το χειρότερο game playble Quoted For Truth. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Όλο το sale point είναι το "άπειροι πλανήτες" για αυτό και ο ντόρος, τώρα άμα μετά το δεύτερο πλανήτη βαρεθείς την ζωή σου είναι άλλο θέμα Βασικά όπως έχει ξανά ειπωθεί χωρίς questline χλομή η επιτυχία του game, εδώ δεν έχει ούτε proper co-op...που το co-op μπορεί να κάνει το χειρότερο game playble...Άγγλοι... Έχει και μάχες, όχι μόνο exploring, έχει και trading Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orgios Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Έχει και μάχες, όχι μόνο exploring, έχει και trading To elite dangerous εχει αποδείξει οτι αυτό απλά δεν είναι αρκετό... sad but true... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Εγώ το βλέπω σαν ενα space τύπου minecraft. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 https://www.youtube.com/watch?v=1jpHldhY_V0 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Leaked footage μεγάλη πιθανότητα να γίνει removed (το προηγούμενο που πήγα να βάλω έγινε removed πριν προλάβω να ποστάρω) https://www.youtube.com/watch?v=EO69K9l53o8 edit: εβαλα την καλύτερη ποιότητα βίντεο που βρήκα Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2016 από zeniath Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα