Προς το περιεχόμενο

No Man's Sky

Millennium

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 711
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

http://unboxholics.com/news/gaming/16973-nea-nomika-provlimata-gia-to-no-man-s-sky

εχω αρχισει να πιστευω οτι δεν θα βγει ποτε!

Σιγά μην ρίσκαρε ο Murray να γίνει κάτι τέτοιο. 

https://en.wikipedia.org/wiki/Superformula

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υποθετω χωρις να εχω γνωσεις πανω στο θεμα οτι αφενως τετοιες υπαρχουν πολλες...αφετερου γτ να τον κατηγορησουν ετσι χωρις να εχουν ιδεα?

Ισως παλι να το εκαναν για να εκμεταλευτουν το hype του παιχνιδιου..(αν υπαρχει πια)

Υποθετω χωρις να εχω γνωσεις πανω στο θεμα οτι αφενως τετοιες υπαρχουν πολλες...αφετερου γτ να τον κατηγορησουν ετσι χωρις να εχουν ιδεα?

Ισως παλι να το εκαναν για να εκμεταλευτουν το hype του παιχνιδιου..(αν υπαρχει πια)

Επειδή το παιχνίδι αν είναι όπως λένε είναι console sale game (κατά την άποψή μου), θέλουν να το χτυπήσουν. 

Έχει λίγο καιρό που βγήκε το Uncharted οποτε δύσκολα, είναι και θα είναι για αρκετό καιρό ακόμα το top PS4 bundle i reckon, και τέτοιου είδους games ("sims") πιο πολύ απευθύνονται σε pc users.

• Like 1

διορθωστε με αν κάνω λάθος αλλά έχω την εντυπωση πως procedurally generated κόσμοι τείνουν είναι αδιάφοροι , επίσης τα γραφικά είναι λίγο εως πολύ μιεχ ...γιατι ήμαστε excited ακριβώς;

• Like 1

διορθωστε με αν κάνω λάθος αλλά έχω την εντυπωση πως procedurally generated κόσμοι τείνουν είναι αδιάφοροι , επίσης τα γραφικά είναι λίγο εως πολύ μιεχ ...γιατι ήμαστε excited ακριβώς;

Γούστα είναι αυτά, και το inecraft δεν έχει γραφικά, στην κυριολεξία ΔΕΝ έχει, στο no mans sky κυριολεκτικά μπορείς να κάνεις τα πάντα! και αυτό είναι όλη η ουσία

Όλο το sale point είναι το "άπειροι πλανήτες" για αυτό και ο ντόρος, τώρα άμα μετά το δεύτερο πλανήτη βαρεθείς την ζωή σου είναι άλλο θέμα :D Βασικά όπως έχει ξανά ειπωθεί χωρίς questline χλομή η επιτυχία του game, εδώ δεν έχει ούτε proper co-op...που το co-op μπορεί να κάνει το χειρότερο game playble...Άγγλοι... :P

excited Ειμασταν περυσι και προπερυσι...τωρα απλα περιμενουμε να δουμε αρχικα αν θα βγει και ποτε και μετα τι γινεται..ετσι κ αλλιως αν εξαιρεσεις τις πρωτες σελιδες του νηματος δεν βλεπω αλλου ενθουσιασμο

Όλο το sale point είναι το "άπειροι πλανήτες" για αυτό και ο ντόρος, τώρα άμα μετά το δεύτερο πλανήτη βαρεθείς την ζωή σου είναι άλλο θέμα :D Βασικά όπως έχει ξανά ειπωθεί χωρίς questline χλομή η επιτυχία του game, εδώ δεν έχει ούτε proper co-op...που το co-op μπορεί να κάνει το χειρότερο game playble...Άγγλοι... :P

Έχει και μάχες, όχι μόνο exploring, έχει και trading :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Leaked footage μεγάλη πιθανότητα να γίνει removed (το προηγούμενο που πήγα να βάλω έγινε removed πριν προλάβω να ποστάρω)

https://www.youtube.com/watch?v=EO69K9l53o8

edit: εβαλα την  καλύτερη ποιότητα βίντεο που βρήκα 

Επεξ/σία από zeniath

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...