Προς το περιεχόμενο

No Man's Sky

Millennium

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πιστεύω ότι θα λειτουργήσει αρνητικά το μέγεθος χωρίς proper questline/sides. Όπως είπα και πιο πάνω "impressive" το game σαν concept αλλα δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος ντόρος για το procedural generation όταν υπάρχει σε games από εποχές πριν 2000.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 711
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πιστεύω ότι θα λειτουργήσει αρνητικά το μέγεθος χωρίς proper questline/sides. Όπως είπα και πιο πάνω "impressive" το game σαν concept αλλα δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος ντόρος για το procedural generation όταν υπάρχει σε games από εποχές πριν 2000.

Φαντάσου το terraria σαν space simulator :)

Υπάρχει και παρόμοιο Game για android

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.miclos.google.games.outthere

πάμε και για άλλο λίγο delay

φήμη νο φήμη

To No Man’s Sky θα καθυστερήσει

Καλά το ελληνικό ign αντιγράφει το αμερικάνικο που αντέγραψε το Kotaku...

Άμα δεν γράφει Sony, μην ακούτε τίποτα!

Επισκέπτης

Άσχετο με αυτά που συζητάτε περί delay αλλά θα πω λίγο κάτι που σκέφτομαι.

Όταν έβγαινε το αριστουργηματικό TES II, δεν το κράζαμε και το χαντακώναμε όλοι επειδή μάθαμε για τους προφτιαγμένους κόσμους στο πόδι με αλγόριθμους; Ναι. Λέγαμε ότι θα κάνει το παιχνίδι λιγότερο καλό και τελειοποιημένο και ότι δεν είμαστε ηλίθιοι να ψαρώσουμε από την ποσότητα. Τώρα, που ουσιαστικά το NMS κάνει κάτι παρόμοιο, γιατί τόσο hype;

*Παράθεση: Όταν λέω "εμεις" εννοώ την πλειονότητα των gamers μην παρεξηγηθείτε.

απο τι βλεπεις γενικα απο αυτα που λεμε εχει πεσει πολυ το hype ακομα και αυτοι που οταν ανακοινωθηκε ειχαν πολυ!Μεσα σ αυτους κ εγω...

Επισκέπτης

απο τι βλεπεις γενικα απο αυτα που λεμε εχει πεσει πολυ το hype ακομα και αυτοι που οταν ανακοινωθηκε ειχαν πολυ!Μεσα σ αυτους κ εγω...

Γενικά δεν μπορώ να καταλάβω το hype εξ'αρχής για αυτό ρωτώ.

Τι δεν μπορεις να καταλαβεις?Πες μου καποιο παιχνιδι των τελευταιων χρονων που προσφερει την αναζητηση σε τετοιο ευρος...Για τους λατρεις του ειδους λοιπον ηταν οτι καλυτερο μπορει να βγει!Με αψογο θεμα,με ωραιο θεωρητικα αλγοριθμο που θα δημιουργουνται πλανητες-γαλαξιες-φεγγαρια μονα τους με crafting...Εσενα μπορει να μην σου αρεσουν αυτα τα παιχνιδια αλλα ειναι αλλο θεμα αυτο!

• Like 2

• Moderators

Τι δεν μπορεις να καταλαβεις?Πες μου καποιο παιχνιδι των τελευταιων χρονων που προσφερει την αναζητηση σε τετοιο ευρος...

Spore? :P

Ok, τελείως διαφορετικό, αλλά για κάποιο λόγο όλο αυτό μου έρχεται στο μυαλό τώρα.

(επίσης πήγε άκλαφτο τελικά)

Επισκέπτης

Μην Ξεχνάτε οτι είναι το ΠΡΩΤΟ space sim για κονσόλα... 

έ, όχι, Elite:Dangerous είναι στο Xbone εδω και κανα χρόνο, κρίμα :P

Γενικά δεν μπορώ να καταλάβω το hype εξ'αρχής για αυτό ρωτώ.

Να πω κι εγώ σαν άσχετος, που είδα το game μόλις 1 μήνα πριν ότι με κέρδισε πολύ σαν πρώτη εντύπωση και η ιδέα και η υλοποίηση (όσο είδα απο τα βλιντεο κτλ). Δεν ειμαι ψημένος με αυτό το genre πολύ γι αυτό η άποψη μου μπορεί να διαφέρει από καποιον ¨μπαρουτοκαπνισμενο" αλλά για να το θέσω απλά, αν μου περισσεύανε θα ήταν από τα πρώτα games που θα έπαιρνα.

Να πω κι εγώ σαν άσχετος, που είδα το game μόλις 1 μήνα πριν ότι με κέρδισε πολύ σαν πρώτη εντύπωση και η ιδέα και η υλοποίηση (όσο είδα απο τα βλιντεο κτλ). Δεν ειμαι ψημένος με αυτό το genre πολύ γι αυτό η άποψη μου μπορεί να διαφέρει από καποιον ¨μπαρουτοκαπνισμενο" αλλά για να το θέσω απλά, αν μου περισσεύανε θα ήταν από τα πρώτα games που θα έπαιρνα.

Αυτοί που παίζουν Space sims δεν χορταίνουν ποτέ, όπως οι RPGάδες! Γενικά είναι ένα genre ξεχασμένο κάπως... 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...