xtrmsnpr Δημοσ. 28 Μαρτίου Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 35 λεπτά πριν, alet είπε Εμένα μου άρεσε γιατί μου αρέσει το sandbox αλλά ναι το παιχνίδι δεν είναι για όλους. Πάντως νομίζω έχουν ρεφάρει εδω και καιρό για την κακή αρχική κυκλοφορία (που τουλάχιστον ήταν early access) και δεν θα τους έλεγε και κανένας τιποτα αν κυκλοφορούσαν ενα paid expansion ας πουμε. δε θυμάμαι πόσο το είχα πάρει, 5€ στα κλειδάδικα; Κάτι τέτοιο. Πάλι τόσα θα έδινα μόνο 😛 . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 28 Μαρτίου Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 7 ώρες πριν, alet είπε Εμένα μου άρεσε γιατί μου αρέσει το sandbox αλλά ναι το παιχνίδι δεν είναι για όλους Το παιχνίδι εκπλήρωσε και με το παραπάνω τις αρχικές υποσχέσεις των δημιουργών. Τώρα αν κάποιοι δεν κατάλαβαν την περιγραφή και και δεν είδαν σχετικά βίντεο, κρίμα γιατί έπαιξαν ένα παιχνίδι που δεν ήταν για αυτούς. Οι υπόλοιποι το απολαύσαμε και προσωπικά τέτοια χρόνια υποστήριξη και προσθήκες δεν τις περίμενα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Ιουλίου Moderators Share Δημοσ. 17 Ιουλίου Και μέχρι και ο Sean Murray μιλάει για το συγκεκριμένο update: Tο νέο update για το παιχνίδι, ονόματι Worlds - Part I που φέρνει το NMS στην έκδοση 5.0, φέρνει μαζί του αρκετές αλλαγές στους κόσμους (όπως λέει και το όνομα) που βρίσκουμε. Νέα ζώα, ανανεωμένα σύννεφα (μμμ, αφράτα σαν βαμβάκι ), ανανεωμένο νερό που κυματίζει και αφρίζει (ναι, είναι κάτι που δεν είχε με τις flat θάλασσες), αέρα που αλληλεπιδρά με το περιβάλλον και το νερό, μεγαλύτερες ποικιλίες σε μερικά είδη κόσμων που υπήρχαν ήδη ( στα patch notes δείχνουν ερήμους, πλανήτες με υπερβολικά τσουχτερές θερμοκρασίες και πλανήτες με τροπικά κλίματα, ραδιενεργούς και καμμένους κόσμους) και έχουμε τώρα και νέους κόσμους με τοξικό κλιμα (όχι, δεν είναι μέσα στο Twitter -δεν το λέω Χ που να με φάτε-), . Επίσης νέα χρώματα για ουρανούς την μέρα και την νύχτα, νέα χρώματα για τις θάλασσες και βελτιωμένα ατμοσφαιρικά εφέ. Και νέα ποικιλία σε ...σκαθάρια που θα βρίσκουμε, που άλλα θα είναι ειρηνικά και άλλα όχι τόσο. Επίσης λέει υπάρχουν νέες βασίλισσες που οδηγούν τον σκαθαροστρατό τους σε αρκετούς πλανήτες και θα μας φτύνουν. Οπότε όσοι έχετε κακές αναμνήσεις από Bile και Nursing Spewers από το Helldivers 2... Επίσης αρκετές Quality of Life αλλαγές, όπως να μπορούμε να μετονομάσουμε τις ανακαλύψεις μας αφού τις έχουμε κάνει upload, customisation των Solar Ships, πιο λεπτομερείς σκιές σε σχέση με την θέση του ήλιου, νέο HUD display για όταν μαχόμαστε με Sentinel Walkers, νέα τεχνολογία (δεν έψαξα ακόμα, αλλά μάλλον θα είναι module) που αφήνει τα σκάφη μας να μένουν πάνω από την θάλασσα (μάλλον το να προσθαλασσωθούν ήταν πολύ δύσκολο τεχνικά, οπότε ίπτανται λίγο πάνω από το νερό) και νέες ηλιοροφές για τα κτίριά μας, όπως και υποβρύχιες βάσεις (αν θυμάμαι καλά, μπορούσαμε να κάνουμε "υποβρύχιες" βάσεις, αλλά ήταν μια περίεργη κατάσταση που το νερό πέρναγε μέσα. Άρα τώρα θα μπορεί ο καθένας να κάνει βάσεις στο νερό χωρίς τέτοια προβλήματα). Και μπήκε και υποστήριξη για DLSS3 (νόμιζα ότι είχε ήδη; Δεν θυμάμαι...). Φυσικά υπάρχει και νέα Expedition που είναι combat-oriented και κυνηγάμε τα χαρούμενα σκαθάρια που έγραφα πιο πάνω και από εκεί ξεκλειδώνουμε τα κομμάτια για το Liquidator Combat Mech που θα μπορούμε να κάνουμε upgrade στο Minotaur Mech μας. Πολύ πιθανό ότι ξέχασα και κάτι, αλλά για Part 1, νομίζω ότι μπήκε πράγμα, θα βάλω το παιχνίδι να δω και από πρώτο μάτι. Full Patch Notes: Worlds - Part I Update 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stevenfins Δημοσ. 17 Ιουλίου Share Δημοσ. 17 Ιουλίου Άσχετο, αλλά μου άρεσε πολύ περισσότερο όταν στα trailer με τα upadates δεν είχαν κάποιον να περιγράφει αλά R*, αλλά είχε μόνο την φοβερή μουσική των 65daysofstatic. Το παρακάτω trailer π.χ. ούτε που ξέρω πόσες φορές το έχω δει. Από τα πιο αγαπημένα μου ever. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Moderators Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Σε αυτό το μικρότερο update, tο καλοκαίρι τέλειωσε, άλλοι φεύγουν από την θάλασσα και άλλοι... πάνε σε αυτήν (ή σε λίμνες), για ψάρεμα! Έχουμε νέο όχημα το...χμ... 'Exo-skiff' (space βάρκα ) για να μπορούμε να πηγαίνουμε βαρκάδα edit: Δεν είδα να μπορούμε να το κουνήσουμε, αλλά δουλεύει σαν πλατφόρμα και 'ψυγείο' για κάμποσα ψάρια. και να ψαρεύουμε (που γίνεται και με το σκάφος μας, αν έχουμε βάλει το 'aqua jets' module από το προηγούμενο update), μπορούμε να βάλουμε παγίδες για τα ψάρια, να ψαρέψουμε μπουκάλια με μηνύματα, νέες συνταγές με τα ψάρια που ψαρεύουμε και νέα Expedition που εστιάζει στο ψάρεμα. Full Patch Notes εδώ. Edit 2: Εύκολο το ψάρεμα. Μόλις μπει στο νερό ο φελός, ψάρια αρχίζουν να εμφανίζονται. Και χωρίς δόλωμα, τα ψάρια τσιμπάνε, η πετονιά έχει μπλε χρώμα και όταν τσιμπάνε δοκιμαστικά, φωτίζει κίτρινη, όταν πιάσουν για καλά, τεντώνει και γίνεται πράσινη. Εκεί απλά έχετε πατημένο το αριστερό κλικ μέχρι να έρθει το ψάρι σε εσάς. Τα δολώματα είναι για καλύτερη rarity και μέγεθος των ψαριών. Δυστυχώς τα μοντέλα των ψαριών δεν αντιστοιχούν σε αυτά που ψαρεύετε (π.χ. colossal σαλάχι που ψάρεψα αλλά έμοιαζε με πέστροφα όταν ψάρεψα). Σε κάποια φάση η θάλασσα είχε πολύ δυνατά κύματα και έπεσα από το skiff μου 2 φορές, γιατί κούναγε πολύ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. χθες στις 06:06 μμ Moderators Share Δημοσ. χθες στις 06:06 μμ Κάτι μικρότερο αλλά για κάμποσο κόσμο σημαντικό: Μπήκε και cross-save. Και για 2 βδομάδες, expedition που θα δίνει πάλι την ευκαιρία σε παίχτες να αποχτήσουν το Normandy SR1 σαν frigate για τον στόλο τους. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. χθες στις 06:33 μμ Share Δημοσ. χθες στις 06:33 μμ 26 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Κάτι μικρότερο αλλά για κάμποσο κόσμο σημαντικό: Μπήκε και cross-save. Και για 2 βδομάδες, expedition που θα δίνει πάλι την ευκαιρία σε παίχτες να αποχτήσουν το Normandy SR1 σαν frigate για τον στόλο τους. Τι έχουν κάνει οι τυπαδες 😍! Τα καλύτερα 5€ που έχω δώσει ποτέ μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα