Προς το περιεχόμενο

No Man's Sky

Millennium

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Βγήκε και το "Fractal" update (4.1) πριν μερικές ώρες.

Introducing a catalogue of your most incredible discoveries, a huge number of quality of life and accessibility improvements, gyroscopic control support, full support for PlayStation®VR2, and much more

Περισσότερες πληροφορίες για τις αλλαγές: https://www.nomanssky.com/fractal-update/

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 711
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 1 μήνα μετά...
  • Moderators

Και τα updates συνεχίζονται με το Interceptor update. ^_^

Αναφορά σε κείμενο

Venture to forsaken Sentinel worlds in update 4.2, INTERCEPTOR! Explore corrupted planets, fight a legion of challenging new robotic guardians, hijack their technology, steal their ships, harvest their resources, destroy their freighters, and much, much more!

Full notes για το update

Edit: Αυτό το εφέ με το cockpit των Sentinel Interceptors φέρνει σε Titanfall και Cyberpunk 2077. :P

• Like 2

Πρόσφατα το ξεκίνησα (late in the party) και πραγματικά είναι καλύτερο από ότι περίμενα ή έβλεπα παλιότερα στο δίκτυο. Άπειρα πράγματα να κάνεις και να πειραματιστείς, ωραίο gameplay και ωραίο το procedural κομμάτι των πλανητών. Ακόμα στο main story είμαι βέβαια, αλλά βλέπω ότι έχω ακόμα πολλά να κάνω.

Τι τρελη μπαλα παιζουν οι devs με τα updates του παιχνιδιου? Δεν θυμαμαι κατι αναλογο και τετοια υποστηριξη αγαπανε το δημιουργημα τους και το δειχνουν στο 1000 μπραβο τους. Μπορει αρχικα να τους εκραξαν αλλα το μεγαλωσαν τρομερα με τεραστια updates και προσθηκη τρομερου περιεχομενου

No Man’s Sky Interceptor Update released, full patch notes

https://www.dsogaming.com/patches/no-mans-sky-interceptor-update-released-full-patch-notes/

• Like 2

21 hours ago, Arkin said:

Τι τρελη μπαλα παιζουν οι devs με τα updates του παιχνιδιου? Δεν θυμαμαι κατι αναλογο και τετοια υποστηριξη αγαπανε το δημιουργημα τους και το δειχνουν στο 1000 μπραβο τους. Μπορει αρχικα να τους εκραξαν αλλα το μεγαλωσαν τρομερα με τεραστια updates και προσθηκη τρομερου περιεχομενου

No Man’s Sky Interceptor Update released, full patch notes

https://www.dsogaming.com/patches/no-mans-sky-interceptor-update-released-full-patch-notes/

who cares? Είναι ακρως βαρετό ότι και να του προσθέσουν...

22 hours ago, seithan said:

who cares? Είναι ακρως βαρετό ότι και να του προσθέσουν...

Για να βγάζουν και να προσθέτουν ακόμα όλο και κάποιος θα cares. 

Πιθανότατα δεν το βρίσκουν όλοι βαρετό. 

• Like 2

4 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

Κάτσε να το κατεβάσω εγώ ο μέγας κριτής να σας πω.

Οκ επιβεβαιώνω, ναι παραμένει βαρετό αν και τσιλ.

Βαριέμαι να μοιράζω τα screenshot που βγαλα, θα τα βρείτε στο steam προφιλ μου.

Uninstalled.

3 ώρες πριν, spirit)earth)aflame είπε

και το έπαιξε το 4ωράκι, δε το  είπε έτσι! 

Εε όχι! Μισή ώρα δεν ήταν σίγουρα :P. Το κατέβασα, φόρτωσα το save που είχα από τα παλιά, βρήκα μια βάση σε άθλια κατάσταση, δε θυμόμουν καν τι πήγαινα να χτίσω, απογειώθηκα, βγήκα στο διάστημα, προσπάθησα να σπάσω ένα διαστημόπλοιο και πιο μικρό από το δικό μου, που περνούσε από μπροστά μου και μου χάλασε το screenshot, παραλίγο να με σπάσει, έφυγα. Βρήκα έναν πλανήτη, κατέβηκα, έψαξα λίγο, σκάναρα κανά φυτό και κανά ζωάκι, είδα το νέο UI και τι πρόσθεσαν, έκανα save, το έκλεισα, το έβγαλα :P . 

Οι τύποι έχουν φτιάξει το παιχνίδι, σε σχέση με το τι είχαν δώσει, αλλά ναι είναι βαρετό.

• Like 1

• 3 εβδομάδες αργότερα...
7 ώρες πριν, Armoral είπε

Εχει παιξει κανείς;

To ξεκίνησα πριν ένα μήνα περίπου και είμαι στο τελείωμα της ιστορίας.
Αν σου αρέσει η εξερεύνηση, η δημιουργία βάσεων και το να κάνεις ότι θέλεις και με όποια σειρά θες το παιχνίδι είναι φοβερό. Προσωπικά δεν ήμουν φίλος αυτού του είδους των παιχνιδιών αλλά το συγκεκριμένο με παρέσυρε. Ίσως το ότι δεν πιέζομαι να παίξω όπως αυτό θέλει και η χαλάρωση που μου δίνει, να άλλαξαν την άποψή μου. Η ιστορία είναι άνω του μετρίου και ουσιαστικά είναι ένα πολύ μεγάλο tutorial.
To παιχνίδι υποστηρίζεται συνεχώς από τους δημιουργούς, σε αυτό το σημείο μόνο συγχαρητήρια τους αξίζουν καθώς παρά τα αρχικά προβλήματα δίνουν ακόμα περιεχόμενο 6-7 χρόνια μετά.

• Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...