xtrmsnpr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 12 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε Damn, περνάει ο καιρός. ότι πιο άθλιο σε βίντεο μπορεί να δει κανείς από μια εταιρία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Moderators Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Και τα full patch notes του Frontiers update. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sp3cial Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα! Υπάρχει κανεις που το παίζει αυτό το παιχνιδάκι; Σε οποιαδήποτε πλατφόρμα. Έχω κολλήσει και έχει μεγάλη διαφορα σε σχέση με το release! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Και τα patch notes του Sentinel Update. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Βγήκε και το νέο update του No Man's Sky ονόματι Outlaws. Yo-ho-ho times ahead. Το trailer δείχνει μερικές από τις αλλαγές (και από κάτω στο tweet) και κλασσικά η πλήρης λίστα. Θέλω να δω τα όπλα που έχω ήδη στο σκάφος μου τι κάνουν με τις αλλαγές σε space combat. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Moderators Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Moderators Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Νέο expedition: Expedition Seven: Leviathan 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GnsP Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Είναι τρελοί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Πρεπει να ειναι το μονο παιχνιδι που οταν βγηκε λογο του hype το εκραξαν οι παντες και απο τοτε εχει ανεβει 100 επιπεδα πανω. Εχει παρει απειρα ουσιαστικα updates απο τοτε αξιζουν πολλα μπραβο οι devs. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Χαλάλι τα 5€ που το είχα πάρει 😝 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Moderators Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 7 ώρες πριν, Arkin είπε Πρεπει να ειναι το μονο παιχνιδι που οταν βγηκε λογο του hype το εκραξαν οι παντες και απο τοτε εχει ανεβει 100 επιπεδα πανω. Εχει παρει απειρα ουσιαστικα updates απο τοτε αξιζουν πολλα μπραβο οι devs. Δεν είχε κραχτεί αδίκως, αλλά ισχύει ότι οι devs από τότε έριξαν δουλειά και δεν το έχουν παρατήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Το νέο update βγήκε και επικεντρώνεται στο να κάνει ανανεώσεις στα freighters και στον στόλο. Και τα full patch notes. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Άλλο παιχνίδι από αυτό που είχαν πρωτοεμφανίσει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Βγήκε το Update 4.0 - Waypoint. Nέο 'Relaxed' mode για όσους δεν θέλουν να ασχολούνται τόσο με survival αλλά και μπορούν οι παίχτες να κάνουν customise τις δυσκολίες σε διάφορα πράγματα του gameplay και σε παλιότερα saves, τα inventories είναι πιο streamlined και με μεγαλύτερο χώρο, υποστήριξη AMD Fidelity FX FSR2 και διάφορες quality of life αλλαγές. Και ως συνήθως, διάφορα άλλα που μπορείτε να δείτε στο link πιο πάνω. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Αν και μπορείς να ανεβάσεις τα technology slots, μου έβγαλε λόγω χώρου π.χ. από το διαστημόπλοιο όπλα και upgrades που είχα και τώρα για να ξαναβάλω θέλει πολλά εκατομμύρια για να έχω αρκετά slots (που διάβασα να λένε κάποιοι για μέχρι 60, αλλά εγώ μέχρι 30 βλέπω σε large-cargo σκάφος). Αρκετοί δεν χάρηκαν με αυτό... Παλιά δηλαδή, χώναμε technology και στο απλό inventory space οπότε ρίχναμε πράγμα μέσα, τώρα που είναι ξεχωριστά...τράβα αγόραζε technology slots. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα