Προς το περιεχόμενο

No Man's Sky

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tι παιχνιδαρα ειναι αυτη ?

Το ξεκινησα πριν μια βδομαδα  ,μου   αρεσει πολυ το concept εχει απειρα πραγματα να κανεις  ,αρα θελει και πολυ χρονο .Αν αυτο το game  ηταν ετσι απο την αρχη οταν βγηκε και ειχε και μια μεγαλυτερη  εταιρεια  και παραγωγη απο πισω  θα μιλαγαν ολοι για αυτο .

Επεξ/σία από Fotis13
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Fotis13 είπε

Το ξεκινησα πριν μια βδομαδα  ,μου   αρεσει πολυ το concept εχει απειρα πραγματα να κανεις  ,αρα θελει και πολυ χρονο .Αν αυτο το game  ηταν ετσι απο την αρχη οταν βγηκε και ειχε και μια μεγαλυτερη  εταιρεια  και παραγωγη απο πισω  θα μιλαγαν ολοι για αυτο .

Δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς κάνεις σε αυτό το παιχνίδι....

Δημοσ.
9 ώρες πριν, polonos1313 είπε

Δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς κάνεις σε αυτό το παιχνίδι....

Στις 9/10/2020 στις 8:56 ΠΜ, Fotis13 είπε

Το είχα ξεκινήσει πριν από μερικούς μήνες και εγώ. Για να είμαι ειλικρινής ψιλοβαρέθηκα σχετικά σύντομα. Σκέφτομαι να το ξαναπιάσω όμως κάποια στιγμή.

Φώτη τόσο καλό σου φαίνεται;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, fever25 είπε

Το είχα ξεκινήσει πριν από μερικούς μήνες και εγώ. Για να είμαι ειλικρινής ψιλοβαρέθηκα σχετικά σύντομα. Σκέφτομαι να το ξαναπιάσω όμως κάποια στιγμή.

Φώτη τόσο καλό σου φαίνεται;

Πρεπει να σου αρεσει το  concept εξερευνηση διαστηματος , παρα πολλα upgrades  σε  διαφορετικα ειδη  και εξοπλισμους ,.Εμενα επειδη μου  αρεσουν αυτα το βρηκα πολυ ελκυστικο για τα γουστα  μου και τωρα στις 20 ωρες που ειμαι το απολαμβανω .

Τωρα αν αυτη  κατασταση των rpg   με τα "  χαοτικα " μενου  και τα απειρα πραγματα να κανεις  καθως και το διαστημα σε απωθουν  λογικο ειναι να μην αρεσει σε καποιον και να το βαριεται .

Φυσικα υπολειπεται στο  τεχνικο τομεα(  το παιζω σε ps4 pro )  λογω του μεγεθους που θελει να αναπαραγει και του μικρου  βεληνεκους  της εταιρειας για αυτο  το project.

Επεξ/σία από Fotis13
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, polonos1313 είπε

Στο παιχνίδι δηλαδή απλά κάνεις εξερεύνηση ? Δεν έχεις quests ? Υπάρχει κάποιο story ?

Έχει κανονικά story και αποστολές single και co-op διαφόρων ειδών.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
7 ώρες πριν, SPANK είπε

Το κατέβασα για 3η φορά για να δούμε ποσο θα αντέξω τώρα :P

το ίδιο έκανα κ γω! Αλλά τώρα φρόντισα να το πάρω και σε 2 φίλους..να παίξουμε παρέα..

(το παιχνίδι είναι ΒΑΡΥ)

Σε i7 i7-9750H
16GB ram
1650 4gb

αν ανεβάσω πάνω από normal τα γραφικά, ναι μεν παίζω με 40fps πάλι,αλλά ΟΛΑ τα textures είναι νερουλιασμένα συνέχεια και κάνουν κάποια ώρα να φορτώσουν, δε φτάνει η μνήμη της κάρτας :D
Μέχρι στιγμής, σα και πριν τα βλέπω τα πράματα :P

• Like 1
  • 3 μήνες μετά...
  • 1 μήνα μετά...
  • 1 μήνα μετά...
  • Moderators
Δημοσ.

Να κι ένα μικρό collab που δεν περίμενα να δω.
Δεν θα το δω in-game μάλλον, μιας και δεν παίζω αρκετά να κάνω expedition, αλλά καλή φάση.
ΥΓ. Αν είχε το Normandy SR2 θα το σκεφτόμουν. :P

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...