Προς το περιεχόμενο

No Man's Sky

Millennium

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτα τα 1002 πραματα που μπορεις να κανεις δεν μπορω να καταλαβω.Το εχω αγορασμενο τοσο καιρο και με καθε update μπαινω youtube να δω τι παιζει και δεν πειθομαι.Ολο κατι γραφικα αλλαζουν και κατι υποθαλασσια κτιρια βλεπω.

Εχω την εντυπωση οτι παραμενει ενα ατελειωτο grind και μαλιστα χωρις λογο.Πας απο πλανητη σε πλανητη και φαρμαρεις πρωτες υλες για να φτιαξεις ξερω γω καινουριο πλοιο οκ.Τι αλλο...Αυτες οι αναθεματισμενες βασεις που βλεπω συνεχεια να φτιαχνουν,οσο μεγαλες και ομορφες κι αν ειναι,τι κανουν???Τι προσφερουν???

Μη μου πει κανεις οτι ειναι sandbox και δε σε παιρνει απτο χερακι κτλ...Μετα το EVE, μπορω να καταλαβω τι ειναι και τι δεν ειναι sandbox.Πχ και το ELITE sandbox θεωρειται...αλλα της πλακας!

Ειλικρινα αν μου διαφευγει κατι σημαντικο μετα απο τοσα updates, ας με διαφωτισει καποιος.Nα το πιασω κι εγω αν ειναι τωρα μερες που ειναι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 711
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μη συγκρίνεις το eve με το no man's sky. Σαφώς και είναι κλάσης ανώτερο σαν παιχνίδι το eve. Το no man's sky είναι πιο απλό και εύκολο σε σύγκριση με το eve.

Όσο για το grind έχει μπόλικο αλλά είναι μακράν πιο εύκολο από το πώς ξεκίνησε το παιχνίδι και σύντομο.

Edit:

Όσο για τα κανάλια που βλέπεις στο YouTube δεν ξέρω πια είναι. Εγώ παρακολουθώ μόνο αυτό 

https://www.youtube.com/channel/UCFXUSG_393wZJaRTErU6Pjw

Επεξ/σία από ntinos19

• 2 μήνες μετά...
Επισκέπτης

Sandbox, χμμμ δεν ξέρω τότε. Πάντως από performance είναι μαύρα χάλια. Γεμάτο stutters..

Επισκέπτης

Καλά ναι, απλά είπα να το δοκιμάσω. Βασικά δεν έχω καταλάβει τι πρέπει να κάνω :P Χτυπάω με την ακτίνα τις πέτρες και τα φυτά, αλλά δεν βρίσκω έναν άνθρωπο ή κάτι τέλος πάντων να μου δώσει ένα quest, κάτι..

• Moderators

Στην αρχή το θέμα είναι να μάθεις να επιβιώνεις στον κάθε πλανήτη. Αλλά γρήγορα βρίσκεις πράγματα αν το ψάξεις και λίγο online αν έχεις όρεξη.
Όταν φύγεις και πας στον πρώτο σταθμό, θα βρεις εξωγήινους, αλλά δεν μιλάς τις γλώσσες τους και τις μαθαίνεις λέξη-λέξη. :P
Αν και όταν τους μιλάς είναι κι αυτό αρκετά φλου και δεν το έχω καταλάβει τελείως ακόμη και με αρκετές λέξεις που έχω μάθει.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators

Βγήκε και το νέο update: Desolation.
Έβαλε procedurally generated derelict freighters που φέρνουν σε Alien φάση. Bοηθάνε για να βρείτε freighter upgrades (frigate module / bulkhead) και άλλα items για πούλημα, αν και αν δεν έχετε πολλά λεφτά, είναι ακριβές οι συντεταγμένες από τους νέους scrap dealers. Ξεκινάνε από 5 εκατομμύρια και ανεβαίνουν μέχρι (cap) τα 30 απ' ότι διάβασα. Edit: Κάνουν reset κάθε μέρα σύμφωνα με τα patch notes.
Νεα bloom effects, νέα lens flare effect, νέα lighting effects.
Freighter customisation (χρώματα, τα οποία είναι απ' ότι κατάλαβα σαν του πρώτου Guild Wars. Το χρώμα που θα βάλετε θα "πέσει" πάνω στο default χρώμα που είχε το σκάφος με ...διαφορετικό αποτέλεσμα απ' ότι θα περιμένατε. Θα μπορείτε να βάλετε και teleporter μέσα στο freighter σας.

Patch Notes με όλες τις λεπτομέρειες.

Και το trailer:

• Thanks 1

• 2 μήνες μετά...
  • Moderators

Γενικά έχει πράγμα στα patch notes και φαίνεται ότι μπήκαν αρκετά πράγματα που ήθελε (ή περίμενε) η community νομίζω.

Better late than never? :P
Πάντως το δικό μου home system απέκτησε δεύτερο ήλιο και έναν νέο πλανήτη. Κάποια στιγμή σκέφτομαι να βγω να κάνω ένα μικρό exploration ακόμα.

Edit: Χαζομάρα, δεν είχα δει ότι έβαλα λάθος το link. Τώρα πρέπει να δουλεύει.

• Like 2

Αυτα ολα τα extra που βγαζουν τα τελευταια 2 χρονια ειναι δωρεαν DLC μεσα στο παιχνιδι? Η συνυπαρχουν ταυτοχρονα ολα μαζι? Σκεφτομαι καποια στιγμη να το παρω οταν ολοκληρωθει το παιχνιδι στο 100% γιατι καθε τρεις και λιγο βγαζουν ενα σωρο νεα πραγματα και θα χαθει η μπαλα.

ναι ολα μαζι και δωρεαν. Νομίζω αυτο είναι και το τελευταιο που βγάζουν, εχει παρα πολυ πραγμα τωρα πια, τοσο που πηζεις, και λες φτανει ρε κερατα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...