Προς το περιεχόμενο

No Man's Sky

Millennium

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τα bugs του καινούριου update πάνε σύννεφο πάντως. Εγω πλέον είμαι guest στη βάση μου, και δεν μπορω να χτίσω/κατεδαφίσω τίποτα και επίσης το freighter μου εξαφανίστηκε... Καλό θα είναι όποιος βρεθεί στο space anomaly να μη χρησιμοποιήσει το portal για τηλεμεταφορά, γιατι αυτό ακούγεται οτι ενεργοποιεί το bug. Ελπίζω σε fix.. 😢

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 711
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κανένα οδηγό ρε παιδια για διαχείριση χώρου ξερετε; Χάνεις λίγο την μπάλα, με τα freighter κτλπ., Πάντως από λεφτά εδώ κ 2 μέρες έχω μαζέψει 5μ. Αλλά τα καλά σκάφη έχουν 15 και βάλε.

3 ώρες πριν, Metaksas είπε

Κανένα οδηγό ρε παιδια για διαχείριση χώρου ξερετε; Χάνεις λίγο την μπάλα, με τα freighter κτλπ., Πάντως από λεφτά εδώ κ 2 μέρες έχω μαζέψει 5μ. Αλλά τα καλά σκάφη έχουν 15 και βάλε.

κάνε λίγο explore μπορείς να βρεις και σκάφη παρατημένα που να θέλουν όμως και αρκετά χρήματα για αναβαθμίσεις. Ακολουθήστε και το quest που υπάρχει για την αρχή σου δίνει αρκετά πράγματα με την μια που αλλιώς θα κάνεις αρκετό διάστημα να αποκτήσεις μόνος σου

1 ώρα πριν, chek2fire είπε

το κακό είναι ότι το τελευταίο update έσπασε ότι έτρεχε άψογα σε proton μέσω linux και τώρα δεν τρέχει καθόλου

Υπομονή για update. Σε κάθε μεγάλο update κάτι έσπαγε στο παιχνίδι και σταδιακά τα έφτιαχναν. Δεν νομίζω να το αφήσουν έτσι.

δεν είναι θέμα του παιχνιδιού αλλά θέμα του steam καθώς το proton είναι σαν ένας ας πούμε emulator που κάνει τα windows game να τρέχουν σε linux. Πριν έτρεχε άψογα τώρα δυστηχώς λόγο ότι πέρασε σε vulkan? η κρασάρει τελείως κατά την εκκίνηση η σε όσους τρέχει παίζει με πολύ χαμηλά frame. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 μήνες μετά...

Παίζει κανένας το Synthesis  update ή μόνο εγώ?

Είχα να παιξω απο το Atlas Rises και έχω μείνει με το στόμα ανοικτό.

Όταν πήγα στο πρώτο Anomally έπαθα πλάκα. Ολοκληρωτική αλλαγή, πανέμορφο παιχνίδι έγινε...

Ηθελα να παίξω από το Beyond αλλά είχαν άλλα games προταιρεότητα.

Πω μιλάμε πάλι κάψιμο ατελείωτο θα πέσει...

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γεια σας  εχω  αγορασει το συγκεκριμενο παιχνιδι και θα ειθελα να μου πειτε επειδή είμαι αρχαριος  ,,  το πως πρεπει να παιξω  το παιχνιδι.  

αν  καποιος μπορει να  μου δωσει αναλυτικες  πληροφοριες και tips??   επειδή είμαι αρχαριος

Επεξ/σία από rFactor2

1 ώρα πριν, rFactor2 είπε

γεια σας  εχω  αγορασει το συγκεκριμενο παιχνιδι και θα ειθελα να μου πειτε επειδή είμαι αρχαριος  ,,  το πως πρεπει να παιξω  το παιχνιδι.  

αν  καποιος μπορει να  μου δωσει αναλυτικες  πληροφοριες και tips??   επειδή είμαι αρχαριος

• 1 μήνα μετά...
  • Moderators

Mechs σε επόμενο update όπως δείχνει Leaked trailer: https://www.pcgamer.com/uk/no-mans-sky-is-getting-mechs-according-to-a-leaked-trailer/ 

Edit: Από ό,τι φαίνεται το Update 2.40 που έχει τα mechs μόλις κυκλοφόρησε (σε GOG, Steam, Xbox One και PS4)

• Like 1
  • Thanks 1

1 ώρα πριν, Bittersweet21 είπε

αξιζει το συγκεκριμενο παιχνιδι παιδια;  απο τοτε που  εγιναν τα updates εχει αλλαξει προς το καλυτερο;

Με τα updates που δέχτηκε το παιχνίδι μιλάμε για κάτι νέο σε σχέση με την πρώτη έκδοση. Όρεξη να έχεις γιατί έχει 1002 πράγματα να κάνεις πλέον και πολλά quest solo ή και με την παρέα σου.

Προσωπικά το έχω λιώσει αρκετές φορές και το story που έχει μου άρεσε να πω την αλήθεια.

Δεν μπορώ όμως να σου πω με βεβαιότητα αν θα σου αρέσει γιατί αυτό είναι λίγο υποκειμενικό και αναλόγως τις ορέξεις του καθενός.

44 λεπτά πριν, ntinos19 είπε

Με τα updates που δέχτηκε το παιχνίδι μιλάμε για κάτι νέο σε σχέση με την πρώτη έκδοση. Όρεξη να έχεις γιατί έχει 1002 πράγματα να κάνεις πλέον και πολλά quest solo ή και με την παρέα σου.

Προσωπικά το έχω λιώσει αρκετές φορές και το story που έχει μου άρεσε να πω την αλήθεια.

Δεν μπορώ όμως να σου πω με βεβαιότητα αν θα σου αρέσει γιατί αυτό είναι λίγο υποκειμενικό και αναλόγως τις ορέξεις του καθενός.

το στορυ ποσες ωρες κραταει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...