Προς το περιεχόμενο

No Man's Sky

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε

Και το Elite Dangerous έχει πολύ grinding, οπότε... :P

Σωστα ομως ειναι ποιο simulation και ρεαλιστικο

• Like 1
Δημοσ.

Το έχουν φτάσει σε σημείο πλέον που είναι κοντά σε αυτό που είχαν υποσχεθεί στην κυκλοφορία του. Τώρα αν όλα αυτά που έκαναν τους δίνουν την άφεση αμαρτιών είναι άλλη κουβέντα. Όποιος το σκέφτεται πάντως σήμερα, χωρίς να γνωρίζει (ή να τον ενδιαφέρει το ιστορικό) δεν χωράει αμφιβολία ότι αξίζει τα λεφτά του.

Δημοσ.

Άφοβα πάρτε το παιδιά, δεν έχει καμία σχέση μ'αυτό που ήτανε στο launch. Ειδικά τώρα που το έχουνε και σε έκπτωση, δεν το συζητάω καν. 

• Like 2
Δημοσ.

Μπορείς να βρεις άλλους online να παίξετε μαζί ( κατι σαν matchmaking ) ή πρέπει αναγκαστικά να είσαι online με φίλους σου μόνο ?

Δημοσ.
4 ώρες πριν, SPANK είπε

Μπορείς να βρεις άλλους online να παίξετε μαζί ( κατι σαν matchmaking ) ή πρέπει αναγκαστικά να είσαι online με φίλους σου μόνο ?

και πριν μπορούσες αλλά είναι τόσο αχανής ο κόσμος του που σπάνια θα βρεις κάποιον. Ποιο πιθανό είναι να βρεις μια βάση του που έχει παρατήσει κάποιος παίχτης. 

• Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, chek2fire είπε

και πριν μπορούσες αλλά είναι τόσο αχανής ο κόσμος του που σπάνια θα βρεις κάποιον. Ποιο πιθανό είναι να βρεις μια βάση του που έχει παρατήσει κάποιος παίχτης. 

Κατάλαβα

Σκέφτομαι να το πάρω μιας και παίζει σχεδόν στα 20 απλά ρώτησα γιατί λογικά θα το παίξω solo δεν έχω κάποιον να παίξω online co op , μήπως δηλαδή μόνος σου γίνεται βαρετό μετά από κάποια στιγμή

Δημοσ.
2 ώρες πριν, SPANK είπε

Κατάλαβα

Σκέφτομαι να το πάρω μιας και παίζει σχεδόν στα 20 απλά ρώτησα γιατί λογικά θα το παίξω solo δεν έχω κάποιον να παίξω online co op , μήπως δηλαδή μόνος σου γίνεται βαρετό μετά από κάποια στιγμή

πάρτο εγώ στο προτείνω. Εχει αρκετό θέμα να ασχοληθείς για πολλές ώρες. Εγώ τώρα του έκανα ξανά εγκατάσταση να συνεχίσω από εκεί που το έχω αφήσει. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, chek2fire είπε

πάρτο εγώ στο προτείνω. Εχει αρκετό θέμα να ασχοληθείς για πολλές ώρες. Εγώ τώρα του έκανα ξανά εγκατάσταση να συνεχίσω από εκεί που το έχω αφήσει. 

Στα 18 euro που παίζει τώρα μάλλον θα το πάρω λογικά και όσο ασχοληθώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με το καινούριο update έχει ένα τύπου matchmaking για αποστολές. Για co-op μπορείς να μου στείλεις μήνυμα αλλά σε συμβουλεύω να παίξεις πρώτα το story line κομμάτι του να μάθεις τι παίζει με τον κόσμο του και μετά ξεκίνα το ψάξιμο στο γαλαξία.

*Μία εικόνα με το τι γίνεται τώρα... κάθε πλοίο είναι και ένας παίκτης και είναι μερικά που δεν φαίνονται.
Μερικοί έχουν απίστευτα διαστημόπλοια, με έχουν πέσει τα σαγόνια!
spacer.png

Επεξ/σία από ntinos19
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εμενα πάντως δεν ξεκινάει καθόλου το παιχνίδι στο steam. Τι απεγκατάσταση έκανα drivers nvidia, τι ξανά εγκατάσταση το game, τίποτα. Περιμένω κάνα fix.

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Metaksas είπε

Το τίμησα και εγώ στα 18 ευρώ, απίστευτα εθιστικό ως τώρα, κανένα tip για γρήγορο χρήμα;

θα πηγαινεις σε πλανητες που βρισκονται σε extreme conditions οσον αφορα το κλιμα και θα μαζευεις κρυσταλους και θα τους πουλας σε trade stations

Δημοσ.

Υπάρχουν πολλά για χρήμα. Κάνε το βασικό story. Σε κάποιο σημείο όπως θα πας από ηλιακό σύστημα σε άλλο θα πρέπει να σώσεις ένα μεγάλο πλοίο από επίθεση. Αυτή είναι η αποστολή rescue mission και παίρνεις στη κατοχή σου αυτό το μεγάλο πλοίο. Μετά από αυτό όταν θα βλέπεις άλλους στόλους θα μπορείς να αγοράσεις ένα από τα μικρά. Όταν θα έχεις μερικά από αυτά θα μπορείς να τα στέλνεις σε αποστολές και να σου φέρνουν πίσω πολύτιμα αντικείμενα και χρήματα. Φαντάσου ότι στέλνω 2 στόλους των 5 και έρχονται πίσω 5-10 εκατομμύρια.

Άλλος είναι να φτιάξεις φάρμες και να κραφταρεις αντικείμενα και να τα πουλάς.

Μπορείς να κάνεις αποστολές μέσα στο μεγάλο πλοίο. Κάποια αντικείμενα που παίρνεις αξίζουν και 3μ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...