Προς το περιεχόμενο

No Man's Sky

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 711
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα χρωματα δεν ειναι το προβλημα,προσωπικα μου αρεσουν...Λιγο που δεν υπαρχει campaing λιγο που μπορει ποτε να μην δεις ανθρωπο ποτε και ας κλεισεις 1000 ωρες λιγο που δεν δινουν αρκετες πληροφοριες και λιγο που ερχεται σε full price ειναι τα στοιχεια του προβληματος για μενα...Ωραια οι μαθηματικοι τυποι και τα μερικα δις εκ. χρονια εξερευνησης αλλα να ειναι και λιγο παιχνιδι περα απο search & survive simulator!

• Like 1
Δημοσ.

Πιο πολύ το engine/tech φαίνεται να θέλει να πουλήσει και το όλο game απλά είναι το presentation, τουλάχιστον μέχρι στιγμής έτσι μου φαίνεται, πάντως ναι χωρίς κάποιο quest sounds dull, interesting but dull.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εφαγε ενα καλό delay για να πέσει το hype γιατι είχαν ξεφύγει, τώρα θα γίνει release, νομίζω θα είναι βαρετό, έχει npcs λένε αλλά κούκου.

Δημοσ.

Μιλάμε για ένα παιχνίδι στο οποίο μπορείς να κάνεις τα ΠΑΝΤΑ!!! και ναι θα είναι online και offline. 

Αλλα στη ουσία αυτό που λένε είναι ότι μέσα σε 18,446,744,073,709,551,616 πλανήτες καταλαβαίνετε ότι έχουν δημιουργήσει μία εξομοίωση του σύμπαντος. Θα είναι πολύ δύσκολο να βρεθείς με φίλους σου, με άλλους παίχτες ναι όμως.

Επίσης έχετε υπόψη οτι οι  πλανήτες είναι κανονικού μεγέθους...

http://www.gamefaqs.com/boards/739857-no-mans-sky/70833660

Δημοσ.

Είναι αστείο να λες "τα πάντα" όταν μιλάμε για gaming που το gameplay είναι 100% predifined. Πέρα από simplistic space/ground combat και mining δεν έχω δει να κανεις κάτι άλλο με νόημα tbh, και ναι έχουμε δει τα videos buddy ;)

Δημοσ.

Ενα καλουτσικο Freelancer μπορει να ειναι , και πρεπει να εχει φαει και αρκετο downgrade για να τρεχει σε κονσολα .  Aυτο με το αχανες συμπαν να δουμε γιατι αμα γινεσαι lost in space δεν βλεπω να εχει πλακα :D

Δημοσ.

Θεωρώ αποτυχία να βγάλεις ένα παιχνίδι μέσα στο καλοκαίρι. Η καλύτερο περίοδος να βγει ένα παιχνίδι πιστεύω είναι η holiday(Δηλαδή Οκτώβρη - Δεκέμβρη).

Δημοσ.

Φήμες είναι το Delay, στο PSN δεν έχει αλλάξει. οπότε αν δεν δείτε κάτι επίσημο μην πιστεύετε... 

"In one video on Gamespot's "Next Big Game Series" I think I remember Sean stating that planets were actually planet sized. And that some planets would be similar in size to earth and take months and months to fully explore."

• Like 1
Δημοσ.

Σε εναν πλανήτη απο τα βίντεο είδα και κάτι μονόλιθους,λες; :P

*Για όσους έχουν δει το έπος..

• Like 1
Δημοσ.

Σε εναν πλανήτη απο τα βίντεο είδα και κάτι μονόλιθους,λες; :P

*Για όσους έχουν δει το έπος..

Σε αυτά απο ότι έχω καταλάβει μαθαίνεις πληροφορίες για εξωγήινους πολιτισμούς έτσι ώστε να μπορείς να τους μιλήσεις και να κάνεις εμπόριο κτλ κτλ 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...