xtrmsnpr Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Αυτά τα χρώματα και η έλειψη online ....μου ξυνιζουν
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Τα χρωματα δεν ειναι το προβλημα,προσωπικα μου αρεσουν...Λιγο που δεν υπαρχει campaing λιγο που μπορει ποτε να μην δεις ανθρωπο ποτε και ας κλεισεις 1000 ωρες λιγο που δεν δινουν αρκετες πληροφοριες και λιγο που ερχεται σε full price ειναι τα στοιχεια του προβληματος για μενα...Ωραια οι μαθηματικοι τυποι και τα μερικα δις εκ. χρονια εξερευνησης αλλα να ειναι και λιγο παιχνιδι περα απο search & survive simulator! 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Πιο πολύ το engine/tech φαίνεται να θέλει να πουλήσει και το όλο game απλά είναι το presentation, τουλάχιστον μέχρι στιγμής έτσι μου φαίνεται, πάντως ναι χωρίς κάποιο quest sounds dull, interesting but dull.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Οπως τα λες ειναι...ισως εναν No Man's sky 2 να ειναι αυτο που πραγματικα θελουν να φτιαξουν και να το πανε σιγα σιγα μηπως πεσει και καμια επιχορηγηση απο καναν μεγαλο Publisher!
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Εφαγε ενα καλό delay για να πέσει το hype γιατι είχαν ξεφύγει, τώρα θα γίνει release, νομίζω θα είναι βαρετό, έχει npcs λένε αλλά κούκου.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 καλα με 60 ευρο που θα κανει...δεν μπα να ειναι και το καλυτερο game της περιοδου...(που ουτε καν αλλα λεμε)...αν δεν πεσει κατω απο τα 30 δεν...
Daemonos Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Μιλάμε για ένα παιχνίδι στο οποίο μπορείς να κάνεις τα ΠΑΝΤΑ!!! και ναι θα είναι online και offline. Αλλα στη ουσία αυτό που λένε είναι ότι μέσα σε 18,446,744,073,709,551,616 πλανήτες καταλαβαίνετε ότι έχουν δημιουργήσει μία εξομοίωση του σύμπαντος. Θα είναι πολύ δύσκολο να βρεθείς με φίλους σου, με άλλους παίχτες ναι όμως. Επίσης έχετε υπόψη οτι οι πλανήτες είναι κανονικού μεγέθους... http://www.gamefaqs.com/boards/739857-no-mans-sky/70833660
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Είναι αστείο να λες "τα πάντα" όταν μιλάμε για gaming που το gameplay είναι 100% predifined. Πέρα από simplistic space/ground combat και mining δεν έχω δει να κανεις κάτι άλλο με νόημα tbh, και ναι έχουμε δει τα videos buddy
dimyok Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Ενα καλουτσικο Freelancer μπορει να ειναι , και πρεπει να εχει φαει και αρκετο downgrade για να τρεχει σε κονσολα . Aυτο με το αχανες συμπαν να δουμε γιατι αμα γινεσαι lost in space δεν βλεπω να εχει πλακα
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Επίσης έχετε υπόψη οτι οι πλανήτες είναι κανονικού μεγέθους... τι εννοεις?στο Link που παρεθεσες δεν βρηκα κατι! http://unboxholics.com/news/gaming/15809-fimes-theloun-na-kathysterei-ksana-to-no-man-s-sky καλα παμε...
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Θεωρώ αποτυχία να βγάλεις ένα παιχνίδι μέσα στο καλοκαίρι. Η καλύτερο περίοδος να βγει ένα παιχνίδι πιστεύω είναι η holiday(Δηλαδή Οκτώβρη - Δεκέμβρη).
Daemonos Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Φήμες είναι το Delay, στο PSN δεν έχει αλλάξει. οπότε αν δεν δείτε κάτι επίσημο μην πιστεύετε... "In one video on Gamespot's "Next Big Game Series" I think I remember Sean stating that planets were actually planet sized. And that some planets would be similar in size to earth and take months and months to fully explore." 1
Sprou Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Σε εναν πλανήτη απο τα βίντεο είδα και κάτι μονόλιθους,λες; *Για όσους έχουν δει το έπος.. 1
Daemonos Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Σε εναν πλανήτη απο τα βίντεο είδα και κάτι μονόλιθους,λες; *Για όσους έχουν δει το έπος.. Σε αυτά απο ότι έχω καταλάβει μαθαίνεις πληροφορίες για εξωγήινους πολιτισμούς έτσι ώστε να μπορείς να τους μιλήσεις και να κάνεις εμπόριο κτλ κτλ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα