Προς το περιεχόμενο

No Man's Sky

Millennium

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το παιχνιδι ειναι *** μονο και μονο επειδη σε πολλους δεν ανοιγει καν και εαν ανοιξει τρεχει με 15 fps σε GTX 1080. Για να μη σχολιασω το γεγονος οτι ακομα και στο PS4 κρασαρει το game.

Απλα απαραδεκτο! Ολα αυτα διχως να λαβουμε υπ' οψην μας το overhyping κτλ κτλ.

Αλλα στην τελικη αυτο που μετραει ειναι τα φραγκα και απο οτι φαινεται οι τυποι τα καταφεραν διοτι παντα θα υπαρχουν *** που αγοραζουν σκουπιδια...

http://www.pcgamer.com/no-mans-sky-sales/

Πως φανταζομαι τον Sean Murray τωρα:

crying-money-woody-harrelson-zombieland.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 711
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ειναι οπως το γραφανε οτι δυστηχως ελαχιστοι ειναι αυτοι που ψαχνονται γενικα με τετοια πραγματα. Τους περισσοτερους τους τρωει το hype γιαυτο και μετα ξεσπανε κραζοντας οπου μπορουν. Βεβαια να ναι καλα το steam refund αλλα και παλι....

Αλλα στην τελικη αυτο που μετραει ειναι τα φραγκα και απο οτι φαινεται οι τυποι τα καταφεραν διοτι παντα θα υπαρχουν *** που αγοραζουν σκουπιδια...

Για μάζεψε λίγο την γλώσσα σου εσύ και άσε όσους αγοράζουν να κάνουν ότι γουστάρουν, δικά τους είναι τα λεφτά σιγά μη σε ρωτήσουν

• Like 4

Για μάζεψε λίγο την γλώσσα σου εσύ και άσε όσους αγοράζουν να κάνουν ότι γουστάρουν, δικά τους είναι τα λεφτά σιγά μη σε ρωτήσουν

Οπως ειναι δουλεια τους να κανουν οτι γουσταρουν ειναι δουλεια μου να λεω και εγω οτι θελω. Οταν σκας 60 ευρω για ενα παιχνιδι που ουτε καν ανοιγει και εαν ανοιξει τρεχει με 15 FPS τι ειναι αυτος που το αγορασε, εξυπνος?

Ειναι οπως το γραφανε οτι δυστηχως ελαχιστοι ειναι αυτοι που ψαχνονται γενικα με τετοια πραγματα. Τους περισσοτερους τους τρωει το hype γιαυτο και μετα ξεσπανε κραζοντας οπου μπορουν. Βεβαια να ναι καλα το steam refund αλλα και παλι....

Το προβλημα μου δεν ειναι καν με το overhyping του παιχνιδιου, εδω καλα καλα δεν ανοιγει το προγραμμα και εαν ανοιξει τρεχει με 15 FPS. Χωρια που υπαρχουν απειρα bugs (πχ αν κανεις redeem το special ship μενεις κολλημενος στην αρχη).

Εδω το game crasharei και στο PS4, πως το καταφερανε αυτο??

• Like 1

Οπως ειναι δουλεια τους να κανουν οτι γουσταρουν ειναι δουλεια μου να λεω και εγω οτι θελω. Οταν σκας 60 ευρω για ενα παιχνιδι που ουτε καν ανοιγει και εαν ανοιξει τρεχει με 15 FPS τι ειναι αυτος που το αγορασε, εξυπνος?

Όχι φιλαράκι, και το ότι σε έκαναν edit οι Mods αποδεικνύει ότι δεν θα λες ότι γουστάρεις, υπάρχουν κανόνες στο φόρουμ και ή τους ακολουθείς ή σε κανονίζουν οι mods.

Τώρα τι λες για 15 FPS δε ξέρω που το είδες/αναπαρήγαγες αλλά εγώ με τα specs που γράφω από κάτω στα 48-65 παίζω. Αν είναι να γράφεις εδώ το τι διαβάζεις στο reddit, τουλάχιστον να το ψάχνεις πρώτα πριν γίνεσαι ρεζίλι. Ολόκληρο φόρουμ κανείς δεν έχει πει ότι του crashάρει, και εδώ δεν είμαστε PS4 φορουμ καταλάβετέ το επιτέλους. Επίσης ΕΣΥ δεν το αγόρασες οπότε μην μιλάς για αυτούς που το αγόρασαν, έχουμε δική μας φωνή δεν σε χρειαζόμαστε και απ'ότι βλέπεις δεν είμαστε fanboyz αλλά λέμε την αλήθεια χωρίς να το κάνουμε sugarcoat.

Αν θες να κάνεις shitpost τρέχα στο /v/ 

• Like 6

Πολλα τα 60 ευρω...επαναλαμβανομενο το game απο καποιο σημειο...καλη εμπειρια αλλα για ενα 30ευρω!!Αν υπηρχε μια εστω και μικρη αλληλεπιδραση με τους αλλους παιχτες (ενα εν δυναμει pvp) θα πηγαινε καλυτερα, γιατι οσο ομορφη εμπειρια και αν ειναι να εξερευνεις μονος, μετα απο ενα σημειο χανεται η διασκεδαση!!Θα μπορουσε προς το κεντρο του συμπαντος που ειναι και η κυρια αποστολη του παιχνιδιου να αυξανεται η πιθανοτητα να βρεις καποιο αλλο παιχτη/πλανητη αλλου παιχτη!Οσοι δεν ειναι σιγουροι για το game περιμενετε ενα sale του steam και παρτε το τοτε.

Όχι φιλαράκι, και το ότι σε έκαναν edit οι Mods αποδεικνύει ότι δεν θα λες ότι γουστάρεις, υπάρχουν κανόνες στο φόρουμ και ή τους ακολουθείς ή σε κανονίζουν οι mods.

Τώρα τι λες για 15 FPS δε ξέρω που το είδες/αναπαρήγαγες αλλά εγώ με τα specs που γράφω από κάτω στα 48-65 παίζω. Αν είναι να γράφεις εδώ το τι διαβάζεις στο reddit, τουλάχιστον να το ψάχνεις πρώτα πριν γίνεσαι ρεζίλι. Ολόκληρο φόρουμ κανείς δεν έχει πει ότι του crashάρει, και εδώ δεν είμαστε PS4 φορουμ καταλάβετέ το επιτέλους. Επίσης ΕΣΥ δεν το αγόρασες οπότε μην μιλάς για αυτούς που το αγόρασαν, έχουμε δική μας φωνή δεν σε χρειαζόμαστε και απ'ότι βλέπεις δεν είμαστε fanboyz αλλά λέμε την αλήθεια χωρίς να το κάνουμε sugarcoat.

Αν θες να κάνεις shitpost τρέχα στο /v/ 

Πιος γινεται ρεζιλι, αυτος που αναγνωριζει τα τεχνικα προβληματα ενος παιχνιδιου η αυτος που τα αγνοει εν γνωση του για διαφορους λογους (δικαιολογηση αγορας κτλ κτλ). Δηλαδη εσυ θες να μου πεις οτι δεν εχεις κανενα προβλημα με το παιχνιδι, σου τρεχει νερακι και πιστευεις οτι αξιζει 60 ευρω?

Δε μπορω να φανταστω γιατι υπερασπιζεις το game τοσο φανατικα αγνοωντας θεματα που οντως υπαρχουν. Δηλαδη θελεις να μας πεις οτι 19.000 ατομα που εδωσαν αρνητικη κριτικη στο game στο steam ειναι τρελοι και haters?

Για να πω εγώ πάντως την αλήθεια μου, τα κλαίω τα 60 ευρώ. Το παιχνίδι είναι 25-30 ευρώ early access όχι 60 ευρώ finished game.

Ήδη το βαρέθηκα γιατί απλά από την αρχή μέχρι τώρα (34 hours played) κάνω το ίδιο ακριβώς πράγμα. Δεν είναι για πέταμα, αλλά το παιχνίδι ούτε finished είναι ούτε αξίζει τα λεφτά του στην τιμή που είναι τώρα. Oh well, δεν πειράζει έχω αγοράσει και χειρότερα που έπαιξα λιγότερο, αυτό το βλέπω με το ζόρι να βγάζει τις 60 ώρες και να φτάνει το ratio που έχω σαν gamer 1ευρώ/1ωρα gameplay

(Το έκανα και bold για να σιγουρευτώ ότι το είδες)

Πιος γινεται ρεζιλι, αυτος που αναγνωριζει τα τεχνικα προβληματα ενος παιχνιδιου η αυτος που τα αγνοει εν γνωση του για διαφορους λογους (δικαιολογηση αγορας κτλ κτλ). Δηλαδη εσυ θες να μου πεις οτι δεν εχεις κανενα προβλημα με το παιχνιδι, σου τρεχει νερακι και πιστευεις οτι αξιζει 60 ευρω?

Δε μπορω να φανταστω γιατι υπερασπιζεις το game τοσο φανατικα αγνοωντας θεματα που οντως υπαρχουν. Δηλαδη θελεις να μας πεις οτι 19.000 ατομα που εδωσαν αρνητικη κριτικη στο game στο steam ειναι τρελοι και haters?

Κάτσε διάβασε τα προηγούμενα ποστ μου, δεν θα επαναλαμβάνομαι γιατί βαριέσαι να διαβάζεις 2 σελίδες πίσω και απλά μπαίνεις για να κάνεις shitpost. Άκου κει υποστηρίζω φανατικά το παιχνίδι... Σου είπα γίνεσαι ρεζίλι με αυτά που λες, δεν με ακούς και συνεχίζεις.

Please τέρμα η συζήτηση, χαλάει το thread χωρίς λόγο.

Το stuttfest πάντως είναι standard απορώ πως δεν έχετε μερικοί, μέχρι και στα reviews άμα προσέξεις έχουν stutter μέσα στο video :D ο κολλητός μετά από 15 ώρες το παράτησε, τον κούρασε το "stuttering, crashing kai to repetitive console gameplay". Εγώ που το δοκίμασα στο pc μου έχω κάθε stuttering του 1s κάθε 20s, unplayable. Τα fps είναι ok αλλα με την καμια δεν δικαιολογούν την ποιότητα. Θα έπρεπε να είναι κολλημένο 60άρι. End of transmission and moving on.

Η εκτίμηση της αξίας ενός προϊόντος από πλευράς πελάτη αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο του μάρκετινγκ.

Ο συνειδητά σκεπτόμενος πελάτης, όταν εκτιμάει την αξία ενός προϊόντος, ένα από τα πρώτα πράγματα που κάνει είναι η σύγκριση με άλλα παρεμφερή προϊόντα.

Στην προκειμένη περίπτωση, το No man's sky έχει τιμή λανσαρίσματος ΑΑΑ υπερπαραγωγών, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις τις ξεπερνάει (βλέπε Witcher 3).

Πέρα από αυτό, το κύριο selling point του NMS είναι ο απίστευτα τεράστιος procedurally generated κόσμος του. Δυστυχώς όμως όπως βλέπουμε, στην πραγματικότητα έχουμε ένα reshuffling πεπερασμένου αριθμού δεδομένων, με αποτέλεσμα πολύ σύντομα στο παιχνίδι να καταλαβαίνεις ότι ο κάθε πλανήτης είναι μιά ανακατανομή αυτών που είδες στους προηγούμενους πλανήτες.

• Like 3

• Moderators

Η εκτίμηση της αξίας ενός προϊόντος από πλευράς πελάτη αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο του μάρκετινγκ.

Ο συνειδητά σκεπτόμενος πελάτης, όταν εκτιμάει την αξία ενός προϊόντος, ένα από τα πρώτα πράγματα που κάνει είναι η σύγκριση με άλλα παρεμφερή προϊόντα.

Στην προκειμένη περίπτωση, το No man's sky έχει τιμή λανσαρίσματος ΑΑΑ υπερπαραγωγών, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις τις ξεπερνάει (βλέπε Witcher 3).

Ειδικά για την προκειμένη περίπτωση, παίζουν με τα νεύρα των αγοραστών όταν ρίχνουν την δικαιολογία «τι να κάνουμε, δέκα ανθρώποι είμαστε». Δηλαδή, από τη μία κοστολογούμε το game σαν ΑΑΑ εταιρεία, αλλά από την άλλη μη μας βρίζετε που δεν συμπεριφερόμαστε σαν ΑΑΑ εταιρεία (ή for that matter, σαν σοβαρή εταιρεία). Πραγματικά, ότι να 'ναι.

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...