Προς το περιεχόμενο

No Man's Sky

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 711
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο Χριστός και η Μάνα του (μέρα που είναι), μόλις ανακάλυψα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνεις και να ψάχνεις ξανά και ξανά Transmission Towers για να βρεις Crashed Ship... Αλλά μπορείς στο ένα που θα βρεις να το useάρεις πολλές φορές... Πόσο χρόνο είχα χάσει από την ζωή μου έλεος.... και πόσα μαθηματικά puzzles που τα βαρέθηκα

what?

Μπορείς αλλα θα είναι πάντα το ίδιο.

Οπότε για να βρείς καλύτερο ΠΡΕΠΕΙ να τρέχεις σε transmissions. 

3/4 μου καθόταν +1 slot

και μετά από αρκετές ώρες που το φάρμαρα

93EB900ADD83B42119774A185505AA30AA9EA7AE

Τώρα θέλω να βρω πιο όμορφο αλλά σε αυτό έβαλα όλα τα Warp upgrades οπότε για την ώρα δεν θα αλλάξω

Πώς το έκανες? σε έναν μόνο πλανήτη?! 

Δημοσ.

Αυτό που κατάλαβα είναι ότι τα Transmission Towers σε πλανήτες με Πράσινο ήλιο μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις αρκετές φορές και να σου βγάλει πολλά διαφορετικά πλοία. Σε ένα πλανήτη ένα transmission tower μου έβγαλε καμιά 10αριά πριν σταματήσει και μου βγάζει ξανά και ξανά τα ίδια. Οπότε αυτό το έκανα σε 3-4 πλανήτες εκείνου του ηλιακού συστήματος. Μετά πήγα σε transmission tower σε κίτρινο ήλιο (τον κλασσικό) και μου έβγαζε μόνο ένα πλοίο ανά tower.

Γενικά μου πήρε 3 ηλιακά συστήματα αλλά τα πολλά τα πλοία τα βρήκα σε αυτό με τους πλανήτες γύρο από τον πράσινο ήλιο (δεν είχα το warp engine για το ακόμα καλύτερο).

Μου πήρε κοντά στις 7 ώρες όμως να κάνω ΜΟΝΟ αυτό και ξεκίνησα από πλοίο (αγορασμένο) 24άρι. Μεγάλο παλούκι πρέπει να ομολογήσω, με κούρασε αρκετά 

• Like 1
Δημοσ.

απο λιγο που επαιξα δε μπορω παρα να συμφωνισω απολυτα με αυτον

Να συμπληρωσω οτι με ολα τα options τερμα, τα textures ειναι απαισια τοσο απαισια που πονεσανε τα ματια μου απο τη θολουρα. Δε το dithering που χρησιμοποει αντι για lod... τα κανει ολα χαλι μαυρο.

Το παιχνιδι το πολυ 20Ε για να μη πω bundle.

• Moderators
Δημοσ.

PC mods για αφαίρεση του Chromatic abberation, του instagram filter και για πολ/στη του internal resolution του παιχνιδιού (μεγάλες τιμές θέλουν και δυνατό μηχάνημα).

CUfYEr9.jpg

yEqZD5l.jpg

https://www.reddit.com/r/NoMansSkyTheGame/comments/4xx9y1/ok_im_in_love_pc_mods/

Δημοσ.

εγώ στακάρω materials και εχω πείσει τον εαυτό μου οτι μου αρκεί το 26άρι προς το παρων. Χαρά στο κουράγιο σου 7 ωρες φαρμαρισμα .

Δημοσ.

Πολύ Hate ρε παίδες... αν δεν σας αρέσει πολύ απλά ΜΗΝ το πάρετε και ΜΗΝ το παίξετε. Δεν θα δημιουργήσετε ούτε θα καταφέρετε τίποτα με το άπειρο hate.

Το παιχνίδι ή το γουστάρεις η όχι. Και ΔΕΝ είναι για όλους.

Ακόμα και όσοι λένε, "είπε ψέμματα ο Murray, είπε ψέμματα, δεν ειναι αυτό που έλεγε", στην τελική θα πάνε και θα παίξουν...

Κατ'αρχήν το όλο θέμα του MP δημιουργήθηκε απο false expectations. Εγώ δηλαδή που παρακολουθώ το παιχνίδι απο την αρχή του, απο το πρώτο teaser, γιατί δεν είχα λανθασμένη άποψη για το τί θα αγοράσω και τί θα παίξω? Μια χαρά περνάω και εγώ και όσοι ξέρω οτι παίζουν (απο τους φίλους μου).

Ομολογώ οτι με ενόχλησαν τα delays, αλλα οκ.

Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίζετε το κράξιμο και να επαναλαμβάνεστε. Ξεκάθαρα και απλά, δεν σας υποχρεώνει κανείς να παίξετε, αφήστε το νήμα σε εμάς που παίζουμε ήδη να συζητάμε για το game. 

Sorry αλλα κουράστικα...

* Η άποψη για παιχνίδια είναι υποκειμενική και δεν προκειτε ΠΟΤΕ να γίνει αντικειμενική και απο κανέναν. 

Τα παιχνίδια είναι μια επένδυση, και επειδή αφιερώνουμε σε αυτά χρόνο, χρήμα και ψυχική ενέργεια, προφανώς πρέπει να ξέρουμε τι αγοράζουμε και πάνω σε τι επενδύουμε, χωρίς να επιρεαζόμαστε απο ΚΑΜΙΑ άποψη, παρα μόνο την δική μας. 

• Like 1
Δημοσ.

Για να πω εγώ πάντως την αλήθεια μου, τα κλαίω τα 60 ευρώ. Το παιχνίδι είναι 25-30 ευρώ early access όχι 60 ευρώ finished game.

Ήδη το βαρέθηκα γιατί απλά από την αρχή μέχρι τώρα (34 hours played) κάνω το ίδιο ακριβώς πράγμα. Δεν είναι για πέταμα, αλλά το παιχνίδι ούτε finished είναι ούτε αξίζει τα λεφτά του στην τιμή που είναι τώρα. Oh well, δεν πειράζει έχω αγοράσει και χειρότερα που έπαιξα λιγότερο, αυτό το βλέπω με το ζόρι να βγάζει τις 60 ώρες και να φτάνει το ratio που έχω σαν gamer 1ευρώ/1ωρα gameplay

• Like 1
Δημοσ.

Daeomonos, δεν πάει έτσι μεγάλε. Το παιχνίδι διαφημίστηκε απο όλα τα gaming sites λες και επρόκειτο για το Σωματίδιο του Θεού/ Μποζόνιο του Χίγκς του gaming. Για χρόνια όπου και αν έμπαινα, έβλεπα κάθε δημοσιογραφίσκο gamer να μου ζαλίζει τα ούμπαλα για το πόσο καινοτόμο και πρωτοποριακό είναι (άσχετα αν η random generating πατέντα υπάρχει εδώ και δεκαετίες). Το ότι βγήκε πατάτα δεν με πειράζει. Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι οι developers του εκμεταλλεύτηκαν αυτό το γεγονός για να βγάλουν τρελά φράγκα. Το να πουλάς 60 ευρώ μια φούσκα που και τρέχει μόνο σε επεξεργαστές > SSE3 χωρίς να το αναφέρεις στα requirements και έχει ένα απο τα χειρότερα optimizations όλων των εποχών (χαλαρά χειρότερο και απο του Gothic 3 και την απίστευτα κατεστραμμένη Genome του) και αναβάλλονταν συνεχώς για χρόνια και φτιάχτηκε με σχετικά μικρό μπάτζετ (όταν το Skyrim κόστιζε 50 ευρώ με το ιλιγγιώδες μπάτζετ των 90-95 εκατομμυρίων δολαρίων) δε πρόκειται απλά για κλεψιά αλλά για το ριφιφί του αιώνα. Και να κοροιδεύουν κιόλας και τον κόσμο τάζοντας δωρεάν DLC που ως δια μαγείας μετατράπηκαν σε επι πληρωμή.

• Like 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...