zeniath Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Ρε φίλε σε παραδέχομαι, πολύ σωστός. απο τώρα center of the galaxy? δεν έχεις δεί ακόμα τίποτα, στον 1ο γαλαξία είμαι ακόμα, αν δεν μάθω τι έγινε με την φυλή (Vy'keen) και τα Sentinels δεν φεύγω. Τα sentinels απλά grenades στην μάπα κάθε φορά που τα βλέπω. Δεν είπα ότι θα πάω τώρα, έχει απόσταση πολύ ακόμα. Για την ώρα ψάχνω να κάνω upgrade το πλοίο. Είμαι στα 28 slot πλοίο και 35 νομίζω exosuit και δε λέει Θέλω στο πλοίο να έχω πάντα μια 500άρα από κάθε resource και στο exosuit ότι γουστάρω.
Isper Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Ακολουθώ το Atlas path αλλά πάω πολύ αργά γιατί προσπαθώ να αναβαθμιστώ παράλληλα. Αξίζει να το τελειώσω γρήγορα και να αναβαθμιστώ πηγαινοντάς προς το κέντρο η όχι?
Sartiv Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Καταρχην πως καταφερνετε να κατανοησετε το galaxy map; Εμενα μου φαινεται πολυ μπερδεμενο και δε ξερω ουτε καν προς που ειναι το κεντρο ...
zeniath Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Ακολουθώ το Atlas path αλλά πάω πολύ αργά γιατί προσπαθώ να αναβαθμιστώ παράλληλα. Αξίζει να το τελειώσω γρήγορα και να αναβαθμιστώ πηγαινοντάς προς το κέντρο η όχι? Ότι θέλεις κάνεις, εγώ σου λέω κάνε το Atlas πρώτα που είναι σχετικά μικρό και μετά free roam μέχρι το κέντρο και ότι γουστάρεις στο ενδιάμεσο. Καταρχην πως καταφερνετε να κατανοησετε το galaxy map; Εμενα μου φαινεται πολυ μπερδεμενο και δε ξερω ουτε καν προς που ειναι το κεντρο ... To galaxy map απλά καταλαβαίνεις που είναι το κέντρο του γαλαξία, εκεί που είναι το πιο φωτεινό κομμάτι. Όλο το υπόλοιπο είναι ακατανόητο ναι 1
Spartan117 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Πλανήτης τύπου έρημος, πρώτη φορα βλέπω κάτι τέτοιο τόσες ώρες που έπαιξα https://abload.de/img/275850_20160814194609c5kbi.jpg https://abload.de/img/275850_20160814195105evjwj.jpg 5
zeniath Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Ο Χριστός και η Μάνα του (μέρα που είναι), μόλις ανακάλυψα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνεις και να ψάχνεις ξανά και ξανά Transmission Towers για να βρεις Crashed Ship... Αλλά μπορείς στο ένα που θα βρεις να το useάρεις πολλές φορές... Πόσο χρόνο είχα χάσει από την ζωή μου έλεος.... και πόσα μαθηματικά puzzles που τα βαρέθηκα
Sartiv Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Ο Χριστός και η Μάνα του (μέρα που είναι), μόλις ανακάλυψα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνεις και να ψάχνεις ξανά και ξανά Transmission Towers για να βρεις Crashed Ship... Αλλά μπορείς στο ένα που θα βρεις να το useάρεις πολλές φορές... Πόσο χρόνο είχα χάσει από την ζωή μου έλεος.... και πόσα μαθηματικά puzzles που τα βαρέθηκα LoL. Ωστοσω βρηκα μεχρι τωρα 5-6 crashed , ειτε ηταν μικροτερα στα slots, ειτε ισαξια.. Μονο ενα σκαφος ειχε 1 παραπανω slot αλλα ηθελε του κοσμου resources... Με βλεπω να αγορασω με κανα Million.
zeniath Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Το κόλπο είναι κάθεσαι σε έναν πλανήτη, και αλλάζεις πλοία ξανά και ξανά +1 slot την φορά και απλά κάνεις repair μονο το Launch Thruster και το Pulse Engine για να μπορέσεις να το πετάξεις μέχρι το επόμενο. όταν φτάσεις 48 που είναι το max δεν χρειάζεται να κάνεις και κανένα upgrade. Εγώ για την ώρα δεν την παλεύω να το πάω μέχρι τα 48, είμαι στα 31 και έχω resources για να κάνω όλα τα Warp Engine upgrades. Απλά επειδή θέλει πάρα πολλά δεν αξίζει να τα χαλάσω για πλοίο πριν τα 40 slot οπότε ακόμα ψάχνω, και είμαι σε Ocean πλανήτη και δεν βολεύει και τόσο...
vfragos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Ωραίες πληροφορίες δίνεται παιδιά, εγώ έχω βρεί έναν πλανήτη που είναι τίγκα σε vortex cubes, πολύ χρήμα μιλάμε...
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 εγω μια φορά βρήκα venom sacks και απο τότε μούτζα. Επίσης το κόλπο με τα ships, είναι πολύ κούραση καλύτερα το αγοράζεις καινούριο κουτί αφού εχεις φαρμάρει κανα μισάωρο cubes/venom/και το άλλο που δεν θυμάμαι πως το λένε και καθάρισες edit: δεν έχω καταφέρει να το κλείσω ποτέ κανονικά το game, όλο crash τρώω και πάλι καλά γιατι θυμάμαι να σηκωθώ.
Daemonos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 26άρι σκάφος τούμπανο με 2.000.000 το χτύπησα Από space station. Του έβαλα Και το warp drive Theta Γιατί ήθελα να ταξιδέψω σε Ένα πράσινο Σύστημα Που Δεν με άφηνε Πριν. Αγωνία Αύριο να δω Πως Είναι. 2
dimyok Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Το Elite μου ειχε φανει υπερβολικα περιπλοκο , με εκνευρισε και το παρατησα αλλα αυτο ειναι το αλλο ακρο , τοσο χαζο που δεν χωνευεται με τιποτα . Πως σε ατομα που εχουν το Elite τους αρεσει και αυτο με ξεπερνα
ultralisk Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Το κόλπο είναι κάθεσαι σε έναν πλανήτη, και αλλάζεις πλοία ξανά και ξανά +1 slot την φορά και απλά κάνεις repair μονο το Launch Thruster και το Pulse Engine για να μπορέσεις να το πετάξεις μέχρι το επόμενο. όταν φτάσεις 48 που είναι το max δεν χρειάζεται να κάνεις και κανένα upgrade. Εγώ για την ώρα δεν την παλεύω να το πάω μέχρι τα 48, είμαι στα 31 και έχω resources για να κάνω όλα τα Warp Engine upgrades. Απλά επειδή θέλει πάρα πολλά δεν αξίζει να τα χαλάσω για πλοίο πριν τα 40 slot οπότε ακόμα ψάχνω, και είμαι σε Ocean πλανήτη και δεν βολεύει και τόσο... κάθε πότε σου κάθετε πλοίο +1?...εγώ 2 βρήκα και τα 2 χειρότερα ήταν (κάτω από 16 slots)
Spartan117 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 http://www.geforce.com/whats-new/articles/no-mans-sky-deus-ex-mankind-divided-game-ready-driver-released Game Ready drivers από τους πράσινους με Sli support
zeniath Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 κάθε πότε σου κάθετε πλοίο +1?...εγώ 2 βρήκα και τα 2 χειρότερα ήταν (κάτω από 16 slots) 3/4 μου καθόταν +1 slot και μετά από αρκετές ώρες που το φάρμαρα Τώρα θέλω να βρω πιο όμορφο αλλά σε αυτό έβαλα όλα τα Warp upgrades οπότε για την ώρα δεν θα αλλάξω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα