Sartiv Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Διαβαζω εδω τις κριτικες.. Σχεδον ολοι (αν οχι οντως ολοι!!!) εχουν θεμα με frames.. Εσεις που παιζετε, πως ειναι; Κριμα τα 60 ευρωπουλα..
galanos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 και εγώ την ίδια λογική εχω... εδω παίρνω ernly acess .. δεν το ειπα γιαυτό... άπλα λεω ποτε πρόλαβαν στο Release σήμερα να βγάλουν το crack wTF? ps σοβαρά τώρα ? όντως .. 60 ευρό και δεν έχουν perfomance ? τι ειναι alfa ?
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Καλα αυτο με το crack οντως και μενα με παραξενεψε...ετοιμο το ειχαν? Με αυτα που γραφεται εδω με βλεπω να το κατεβαζω κ εγω να δω τι παιζει σε καμια βδομαδα μ κανα Patch και οπως εγραφα και σε προηγουμενα post σε κανα διμηνο η αγορα να πεσει η τιμηΠαντως απο τι καταλαβαινω ουσιαστικα ολοι εχουν θεματα με το perfomance Και οχι με το παιχνιδι σαν παιχνιδι...καλο αυτο υποθετω,γτ φτιαχνεται!
Sartiv Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Απο το steam: Step 1: go to the folder (C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\No Man's Sky\Binaries\SETTINGS)Step 2: Open TKGRAPHICSSETTINGS.MXML with notepadStep 3: Change the fullscreen value to False and the borderless window value to trueStep 4: Launch gameStep 5: ???Step 6: Play the game.GPU: GTX 770CPU: fx 8350 OC @ 4GHzRunning well.
Spartan117 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Παντως απο τι καταλαβαινω ουσιαστικα ολοι εχουν θεματα με το perfomance Και οχι με το παιχνιδι σαν παιχνιδι...καλο αυτο υποθετω,γτ φτιαχνεται! Εγώ δεν έχω ούτε ένα θέμα με το performance με το day 1 patch. Τα πάντα maxed, ακόμα και SSAA x4 και 60 fps παντού μέχρι στιγμής. 1
zeniath Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Απο το steam: Step 1: go to the folder (C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\No Man's Sky\Binaries\SETTINGS) Step 2: Open TKGRAPHICSSETTINGS.MXML with notepad Step 3: Change the fullscreen value to False and the borderless window value to true Step 4: Launch game Step 5: ??? Step 6: Play the game. GPU: GTX 770 CPU: fx 8350 OC @ 4GHz Running well. Or you know, change to borderless from options... Με borderless παίζω αλλά τα FPS θέματά του τα έχει μη λέμε τώρα ψέματα, επίσης το HUD καν αν το έχω στο ON το βγάζει μονίμως. Κάποια quest δεν τα παίρνει αλλά μετά από restart σου βγάζει ότι όλα είναι κομπλέ. Τες πα, εκτός των FPS όλα τα άλλα τα προβλήματα είναι αρκετά minor. Σε γενικές γραμμές πάντως πλάκα έχει αν και τα quest είναι του ψαξίματος
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Textures και LoD σαν το Ps4 και έχει performance issues σε high-end PC....
panoc Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Οσα gameplay videos εχω δει με εχουν πονεσει τα ματια μου απο τη θολουρα των texture και του lod... απαραδεκτο για 60Ε τιτλο.
Fulgore Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Κλασσικα στο pc review επισημα μαλλον δεν θα δουμε οπως φυσικα και σε αλλα παρομοια παιχνιδια με τετοια θεματα http://www.metacritic.com/game/pc/no-mans-sky http://www.metacritic.com/game/playstation-4/no-mans-sky?ref=hp
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Πολύ κρίμα πάντως εταιρία χωρίς pub πάνω από το κεφάλι της να κάνει τα ίδια που κάνουν οι μεγάλες...δηλαδή αυτό δεν είναι όλο το νόημα του "indie"?! Εκτος φυσικά άμα η Sony έχει μετοχές or whatever και δεν φαίνεται. 1
ntinos19 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Χαρακτηριστικά multiplayer έχει μέσα το παιχνίδι ? είπαν τίποτα καινούριο η μένουμε στα ίδια? χωρίς τίποτα
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 αν θεωρείς το upload και custom naming στους server χαρακτηριστικα mp, έχει edit: τουλάχιστον στο ps4 εκτός απο crash εδώ και εκεί, δεν εχει stutter. fps drops έχει αραια κ που καi το fov είναι για κλαμματα. απο γραφικά comparison δεν είδα και καμια ουσιαστική διαφορά να πω την αλήθεια.
Spartan117 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 https://www.reddit.com/r/NoMansSkyTheGame/comments/4xgw82/pc_users_incredible_fps_fix/
theatab Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 οποτε να μην προσπαθησω να το στησω σε απλο λαπτοπ ιντελ dual core χωρις Gpu! απο ρεαλισμο πως παει. καθε πλανητης και φεγγαρι σφιζει απο ζωη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα