Προς το περιεχόμενο

No Man's Sky

Millennium

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 711
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Απαλευτο είναι, διαφορές ουσιαστικές με το ps4 σε eye candy δεν είδα σε native αναλυση και οκ το performance είναι χαλια. straight from ps4 :P

ακόμα και τα glitch (sprint-βαράς μια στον αέρα με το q- πηδάς και πας πιο γρήγορα απο το διαστημόπλοιο :P ) καθώς και το mining beam (αν το αφήσεις πριν πάει τέρμα heat και το ξαναπατήσεις καπάκι μηδενίζει το heat), αυτά είναι μέσα και στην έκδοση PC, δεν ξέρω αν λέει τίποτα αυτό για porting. 

Edit: Ο τύπος πρέπει να τα καταπίνει τα χάπια για την κατάθληψη χειρότερα και απο τον Γαλάτη. 

http://steamcommunity.com/app/275850/discussions/7/360672137535537276/

https://twitter.com/NoMansSky/status/764165722574512130

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλά, ας μπουν 1-2 patches (γρήγορα) πρώτα για να στρώσει...(hopefully)

Μόλις έκανα refund.. Ούτε ευρώ στα λαμογια! Αύριο πάω για την PS4 έκδοση..

Edit: Βέβαια αν το πάρω σε PS4 πάλι θα δώσω ευρώ στα λαμογια. Αλλά εκεί τουλάχιστον με όλα τα προβλήματα τσουλαει..

• Like 1

Τα steam reviews δίνουν πόνο, φυσικά δεν έχουν άδικο όταν μιλάμε για 60 euro indie είναι ντροπή, και φυσικά η ερώτηση είναι κατά ποσο οι 10+ devs θα μπορέσουν να το σώσουν και ποτε?! Το πήρε και ο κολλητός μου να της δώσει σ/κ και έχει φρίξει :D

Τα steam reviews δίνουν πόνο, φυσικά δεν έχουν άδικο όταν μιλάμε για 60 euro indie είναι ντροπή, και φυσικά η ερώτηση είναι κατά ποσο οι 10+ devs θα μπορέσουν να το σώσουν και ποτε?! Το πήρε και ο κολλητός μου να της δώσει σ/κ και έχει φρίξει :D

Και άμα δεις και τα positive είναι trolls, σε φάση " The refund button works well ", " $60 windows error simulator. 11/10 would wait another 6 months " κτλ.

• Like 2

Εδώ τρέχω steam version με day 1 patch κολλημένο εξηντάρι με όλα maxed. Μέχρι στιγμής από την πρώτη μιάμιση ώρα θετικές εντυπώσεις. Είναι OpenGL πάντως οποτε όσοι έχουν AMD μακριά. Nvidia drivers εχω τους 369.09.

Εγώ ρε παιδιά τελικά αν εξαιρέσουμε το performance με τα FPS που στάνταρ όλοι έχουν, γενικά είμαι πολύ εντάξει και παίζω μια χαρά τόσες ώρες ασταμάτητα χωρίς crash χωρίς τίποτα 

Τελειωσα για σήμερα, είδα επιφανειακά 3 πλανήτες και είμαι αρκετά ευχαριστημένος από την ποικιλία που είδα.

3 εικόνες

275850_20160812214928jnk5f.jpg
275850_20160812224328lgj05.jpg
275850_201608122248001bjny.jpg

Τσεκάρετε στις τελευταίες δυο πως η επιφάνεια φωτίζεται διαφορετικά ανάλογα με την θέση του ηλιου. Μικρή λεπτομέρεια αλλα ευπρόσδεχτη :)

• Like 1

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

You're severly wrong about the minimum system requirements, replace them with this-

Mimimun-
A computer made by jesus christ himself but it'll still struggle to hit 20 fps

http://store.steampowered.com/app/275850/#app_reviews_hash

81fLU3Q.png

• Like 3

• Moderators

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

http://store.steampowered.com/app/275850/#app_reviews_hash

81fLU3Q.png

Αυτό θα πόσταρα κι εγώ! :D

Μιλάμε έχω σκάσει στα γέλια με μερικά σχόλια. Θεοί.

• Like 1

Συγνώμη.... Πότε πρόλαβαν???

Ειλικρινά πλέον αγοράζω τα παιχνίδια που παίζω. Εκτιμώ την δουλειά του άλλου και θέλω να αμείβεται.

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι πάντως στην έκδοση για pc πιθανόν να τους άξιζε να μην δουν φράγκο. Θα το σκεφτόμουν σοβαρά αν δεν είχε το online κομμάτι που σκαναρεις πράγματα και τα κάνεις upload..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...