Προς το περιεχόμενο

No Man's Sky

Millennium

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το ξέρω ότι δεν πρέπει γιατί είναι μπ@στρ@ρδοι με τόσα ψέματα και όλες αυτές τις υπεκφυγές και που δεν απαντάνε, και που δεν εχει ακόμα το base building και και και και...

Αλλά για μία βδομάδα θα είμαι Αθήνα και δεν έχω τι να κάνω οπότε έγινε το preorder (απλά και μόνο για το spaceship)

Μου αρέσουν τα survival sandbox, μου αρέσουν τα space sci-fi και δεν με πειράζει που είναι single player (τα ψέματα ότι θα ήταν multiplayer με πειράζουν, όχι το ότι δεν έχει)...

Here goes nothing I guess...

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το ξέρω ότι δεν πρέπει γιατί είναι μπ@στρ@ρδοι με τόσα ψέματα και όλες αυτές τις υπεκφυγές και που δεν απαντάνε, και που δεν εχει ακόμα το base building και και και και...

Αλλά για μία βδομάδα θα είμαι Αθήνα και δεν έχω τι να κάνω οπότε έγινε το preorder (απλά και μόνο για το spaceship)

Μου αρέσουν τα survival sandbox, μου αρέσουν τα space sci-fi και δεν με πειράζει που είναι single player (τα ψέματα ότι θα ήταν multiplayer με πειράζουν, όχι το ότι δεν έχει)...

Here goes nothing I guess...

Παρόλα αυτά θα το ευχαριστηθείς, trust me

• Like 1

Είμαι σίγουρος ότι θα το ευχαριστηθώ, γι'αυτό άλλωστε και το πήρα. Η πλάκα είναι ότι τελικά αποφάσισα να το πάρω βλέποντας τα livestreams γιατί πριν το launch δεν το έψηνα καθόλου. Οπότε στις 8 θα είναι το launch αν δεν κάνω λάθος; Ίσα ίσα προλαβαίνω να πάω για 1μιση ώρα περίπατο να γυρίσω να κάνω μπάνιο όσο κάνει download...

• Like 1

Δεν το λες και κανα τεχνολογικο επιτευγμα στα γραφικα του...αλλα εμενα μου αρεσουν πολυ αυτου του ειδους τα "καρτουνιστικα" με ενα εκατομμυριο χρωματα

Τεχνικό επίτευγμα δεν θα μπορούσε να είναι anyway με real-time procedural generation. Δεν είναι perf free δυστυχώς. Αλλα ναι είμαι fan του art style και συνολικά πιστεύω ότι για indie team με 10-11 άτομα κάνανε καλή δουλειά στον τεχνικό τομέα. Τώρα περιμένουμε να δούμε ποσο optimized είναι αν και προβλέπω μπουκάλι από CPU λόγο PCG.

συμβουλη προς ναυτιλομένους. Μην καβαλάτε συνέχεια spaceship για να κάνετε 2 λεπτά αποσταση. το roaming έχει την πλάκα του, ποσο μάλλον αν είναι ωραίος και ο πλανήτης. Και να μείνει πίσω το σκάφος δεν υπάρχει πρόβλημα (μεγάλο) :P 

Σημαντικό: ΜΗΝ κανετε accept το spaceship από το pre-order πριν πάρετε το Blueprint για το Hyperdrive γιατί μπορεί να μείνετε ξεκρέμαστοι. Το έπαθε πολύς κόσμος που το έκανε redeem, γιατί το νέο spaceship έχει Hyperdrive από μόνο του, οπότε skipάρει το quest για να πάρεις το blueprint, και αν το πουλήσεις και πάρεις άλλο που ΔΕΝ έχει hyperdrive από την μάνα του και πρέπει να του βάλεις εσύ, δεν έχεις τον τρόπο οπότε μένεις σκαλωμένος σε ένα ηλιακό σύστημα.

Όλοι με το αρχικό πλοίο λοιπόν μέχρι να τελειώσουμε το quest για το Hyperdrive.

edit: Download started

Με τόσα crash στις κονσόλες αυτό το περιμένουμε να συμβαίνει να δούμε πόσο πολύ είναι όμως, 4min ακόμα για download... 

Προσπαθώ να καταλάβω πως γίνεται αυτό σε ίδιο hardware, όντως σε ένα φιλαράκι στο ps4 χθές 3 crash, εγώ ούτε ένα τρίτη μέρα σήμερα.

Σημαντικό: ΜΗΝ κανετε accept το spaceship από το pre-order πριν πάρετε το Blueprint για το Hyperdrive γιατί μπορεί να μείνετε ξεκρέμαστοι. Το έπαθε πολύς κόσμος που το έκανε redeem, γιατί το νέο spaceship έχει Hyperdrive από μόνο του, οπότε skipάρει το quest για να πάρεις το blueprint, και αν το πουλήσεις και πάρεις άλλο που ΔΕΝ έχει hyperdrive από την μάνα του και πρέπει να του βάλεις εσύ, δεν έχεις τον τρόπο οπότε μένεις σκαλωμένος σε ένα ηλιακό σύστημα.

Όλοι με το αρχικό πλοίο λοιπόν μέχρι να τελειώσουμε το quest για το Hyperdrive.

edit: Download started

To έπαθε το φιλαράκι, αναγκάστηκε να ξεκινήσει από την αρχή.

Βλέπω κόσμο που δεν τους ανοίγει καν, εμένα ανοίγει αλλά ο ήχος είναι ΤΟΣΟ ΑΠΑΙΣΙΟΣ και γεμάτος static λες και έχει κοπεί το καλώδιο από τα ηχεία φάση...

Το έκανα restart για να φτιάξω γραφικά... Για να δούμε

Έχει θέματααααααα αλλά ο ήχος είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ 

Pro tip: αν είναι μούφα ο starting planet σας μην μπείτε στο spaceship αλλά κάνε restart και θα ξεκινήσει από την αρχή (δεν θα έχει κάνει save)

edit: Ο ήχος έφτιαξε γιατί μάλλον έβαλα default format στο pc στα 44100Hrz

ΣΕΡΝΕΤΑΙ!

Το 1ο παιχνίδι που πήρα που πάει ΤΟΣΟ χάλια! Και δεν έχει καμία σημασία αν το έχεις 1080 ή 720, High ή Lowest.

Κάνει τόσα κολλήματα που είναι αδύνατο να παίξεις..

Τζάμπα το installation σε ssd. Και δεν το πήρα τόσες ημέρες στο PS4 για να απολαυσω την Master Race έκδοση... :(

i3-6098, 16 Gb ddr4 ram, GTX 950..

ΣΕΡΝΕΤΑΙ!

Το 1ο παιχνίδι που πήρα που πάει ΤΟΣΟ χάλια! Και δεν έχει καμία σημασία αν το έχεις 1080 ή 720, High ή Lowest.

Κάνει τόσα κολλήματα που είναι αδύνατο να παίξεις..

Τζάμπα το installation σε ssd. Και δεν το πήρα τόσες ημέρες στο PS4 για να απολαυσω την Master Race έκδοση... :(

i3-6098, 16 Gb ddr4 ram, GTX 950..

Aκομη και με i7+ gtx 1080 που εβλεπα streams εχει θεματα...

Βλέπω ότι έχει πολλά προβλήματα στο launch, σε κάθε τομέα. Αν και πολύ νωρίς ακόμα αρχίσαμε με 1.9 στο metacritic 

Βλέπω και σχόλια του τύπου ότι είναι χειρότερο και από το arkham knight στο launch του...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...