Daemonos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Εγώ γελάω γιατί.. Τότε στο PC έπρεπε να σπέρνει. Λογικά με mods θα είναι καλύτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Για όσους γουστάρουν controversy drama όταν κάνετε διάλειμμα από το NMS, δείτε και αυτό: http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1261332 OT: Πιστεύω ότι το FOV slider θα βοηθήσει αρκετά το NMS στο PC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vfragos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Εγώ γελάω γιατί.. Τότε στο PC έπρεπε να σπέρνει. Ξέρεις πολλά παιχνίδια που βγαίνουν σε δυο πλατρφόρμες, pc και κονσόλες και η έκδοση pc "σπέρνει"; Εκτός και με το "σπέρνει" εννοείς μεγάλες αναλύσεις πολλλά fps και καλύτερα textures ίσως που αυτά θα υπάρχουν Ξέρεις πολλά παιχνίδια που αναπτύσσουν ξεχωριστή "μηχανή" για την έκδοση pc, πόσο μάλλον που αυτά τα περιμένεις από ένα indie στούντιο που η βασική πλατφόρμα έκδοσης του παιχνιδιού είναι το ps4. Για όσους γουστάρουν controversy drama όταν κάνετε διάλειμμα από το NMS, δείτε και αυτό: http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1261332 OT: Πιστεύω ότι το FOV slider θα βοηθήσει αρκετά το NMS στο PC. Το FOV θα του ήθελα και εγώ λίγο μεγαλύτερο, από τα λίγα παιχνίδια που θα ήθελα να το "πειράξω" ίσως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Αυτα γινονται οταν ενα indie game παιρνει διαστασεις hype Witcher 3 Παντως η "ψυχολογια και marketing" πρεπει να ναι μια απτις κορυφαιες επιστημες του 21ου αιωνα.Με αυτα που διαβαζω στο internet απτον μεσο gamer(καταναλωτη),καταλαβαινεις οτι η οικονομικη επιτυχια ελαχιστα εξαρταται απτο ιδιο το προιον. Οταν πεισεις καποιον οτι "πρεπει να χει" το Χ προιον,εχεις κερδισει το μεγαλυτερο μερος του παιχνιδιου.Εδω καποιοι απλα αρνουνται να πιστεψουν οτι το NMS δεν εχει multiplayer,διοτι ειχαν πεισει τον εαυτο τους οτι θα χε και βρισκουν ακομη και στην υστατη ωρα δικαιολογιες του στυλ "φταινε οι servers","θα μπει αργοτερα σε patch","ειναι fake news" κλπ. Οπως ανεφερε και καποιος προηγουμενως,πιο το νοημα να εχεις 18,000,000,000,000,000 πλανητες για single player παιχνιδι,περαν απο καθαρα marketing stunt? to false advertising πρεπει να τιμωρειται.Eγω θα σκεφτομουν να αγοραζα το παιχνιδι μονο και μονο για το multiplayer που ειχε αναφερθει σε interviews και παρεπεμπε σε light Eve online Δεν θελω να φανταστω τι χριστοπαναγιες θα εριχνα αν το ειχα κανει pre-order και μαθαινα οτι ελλειπε αυτο το feature 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vfragos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Αυτα γινονται οταν ενα indie game παιρνει διαστασεις hype Witcher 3 Παντως η "ψυχολογια και marketing" πρεπει να ναι μια απτις κορυφαιες επιστημες του 21ου αιωνα.Με αυτα που διαβαζω στο internet απτον μεσο gamer(καταναλωτη),καταλαβαινεις οτι η οικονομικη επιτυχια ελαχιστα εξαρταται απτο ιδιο το προιον. Οταν πεισεις καποιον οτι "πρεπει να χει" το Χ προιον,εχεις κερδισει το μεγαλυτερο μερος του παιχνιδιου.Εδω καποιοι απλα αρνουνται να πιστεψουν οτι το NMS δεν εχει multiplayer,διοτι ειχαν πεισει τον εαυτο τους οτι θα χε και βρισκουν ακομη και στην υστατη ωρα δικαιολογιες του στυλ "φταινε οι servers","θα μπει αργοτερα σε patch","ειναι fake news" κλπ. Οπως ανεφερε και καποιος προηγουμενως,πιο το νοημα να εχεις 18,000,000,000,000,000 πλανητες για single player παιχνιδι,περαν απο καθαρα marketing stunt? to false advertising πρεπει να τιμωρειται.Eγω θα σκεφτομουν να αγοραζα το παιχνιδι μονο και μονο για το multiplayer που ειχε αναφερθει σε interviews και παρεπεμπε σε light Eve online Δεν θελω να φανταστω τι χριστοπαναγιες θα εριχνα αν το ειχα κανει pre-order και μαθαινα οτι ελλειπε αυτο το feature Θα συμφωνήσω στα πολλα μαζί σου αλλά για πιο multiplayer μιλάμε; Από την αρχή σε όσες συνεντεύξεις έχω δεί αυτό που έχει πεί είναι ότι θεωρητικά θα έχει multiplayer αλλά οι πιθανότητες να συναντήσεις κάποιον είναι ανύπαρκτες έως μηδαμινές. Που υπάρχει το Hype για το multiplayer ακριβώς; Αν έχει αποδειχτεί ή αποδειχτεί στο μέλλον ότι δεν υποστηρίζει multiplayer άσχετα των μικρών πιθανοτήτων, αυτό αποτελεί όντως false advertising και πρέπει να φάνε χοντρό κράξιμο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Ε, φαντάζομαι το stream απο 4 διαφορετικά άτομα που βρεθήκανε (άλλο αυτό πάλι, ήταν όλοι σίγουροι οτι δεν θα δεις ποτέ κανέναν αφού μιλάμε για τρις spawn points) το έχεις δει. Δεν κατάφεραν να "δουν" ο ένας τον άλλο και στις 2 περιπτώσεις. Το θέμα είναι οτι πουθενά στο release δεν έλεγαν τπτ για multi και δεν περίμενα να έχει. Αυτό που με ενοχλεί προσωπικά είναι οι απαντήσεις απο μεριάς developer που είναι τόσο χαοτικές, αποφευγει εμφανέστατα να θίξει το θέμα. Και είναι λίγο ύποπτο, αφού ρε φίλος και steam και στο tweet πριν βγεί το παιχνίδι μιλούσες για single player. Γιατί δεν βγαίνεις κατευθείαν να δώσεις απάντηση "there's no multiplayer, co-op, instanced whatever experience in game" και απαντάς λες και σε έπιασαν να τρομπάρεις στο μπάνιο την ανάσταση. Τέλοσπάντων, άντε μια μέρα έμεινε για pc release. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Θα συμφωνήσω στα πολλα μαζί σου αλλά για πιο multiplayer μιλάμε; Από την αρχή σε όσες συνεντεύξεις έχω δεί αυτό που έχει πεί είναι ότι θεωρητικά θα έχει multiplayer αλλά οι πιθανότητες να συναντήσεις κάποιον είναι ανύπαρκτες έως μηδαμινές. Που υπάρχει το Hype για το multiplayer ακριβώς; Αν έχει αποδειχτεί ή αποδειχτεί στο μέλλον ότι δεν υποστηρίζει multiplayer άσχετα των μικρών πιθανοτήτων, αυτό αποτελεί όντως false advertising και πρέπει να φάνε χοντρό κράξιμο Dude...απλά ο τύπος απάντησε έτσι ώστε να μην πει όχι η ναι επίσημα, δηλαδή κάποιο είδος συντεταγμένων δεν υπάρχουν στο διάστημα?! Και όχι το game δεν έχει multi, end of story. p.s. Πάντως θα προτιμούσα 10 hand crafted πλανήτες παρα a bizillion ότι νάνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vfragos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Dude...απλά ο τύπος απάντησε έτσι ώστε να μην πει όχι η ναι επίσημα, δηλαδή κάποιο είδος συντεταγμένων δεν υπάρχουν στο διάστημα?! Και όχι το game δεν έχει multi, end of story. p.s. Πάντως θα προτιμούσα 10 hand crafted πλανήτες παρα a bizillion ότι νάνε. Είπαμε εάν ισχύει σαν fact ότι δεν έχει multi θέλουν πολύ κράξιμο για όποιον λόγο και για να τα μάσαγαν, είναι ξεκάθαρο αυτό. Εμένα μου αρέσουν και οι δύο περιπτώσεις, hand crafted και procedural φτάνει να είναι καλά υλοποιημένες και οι δύο, γιατί και οι δυο μπορεί να είναι για τα μπάζα, εξαρτάτε την υλοποίηση. Ε, φαντάζομαι το stream απο 4 διαφορετικά άτομα που βρεθήκανε (άλλο αυτό πάλι, ήταν όλοι σίγουροι οτι δεν θα δεις ποτέ κανέναν αφού μιλάμε για τρις spawn points) το έχεις δει. Δεν κατάφεραν να "δουν" ο ένας τον άλλο και στις 2 περιπτώσεις. Το θέμα είναι οτι πουθενά στο release δεν έλεγαν τπτ για multi και δεν περίμενα να έχει. Αυτό που με ενοχλεί προσωπικά είναι οι απαντήσεις απο μεριάς developer που είναι τόσο χαοτικές, αποφευγει εμφανέστατα να θίξει το θέμα. Και είναι λίγο ύποπτο, αφού ρε φίλος και steam και στο tweet πριν βγεί το παιχνίδι μιλούσες για single player. Γιατί δεν βγαίνεις κατευθείαν να δώσεις απάντηση "there's no multiplayer, co-op, instanced whatever experience in game" και απαντάς λες και σε έπιασαν να τρομπάρεις στο μπάνιο την ανάσταση. Τέλοσπάντων, άντε μια μέρα έμεινε για pc release. Όχι δεν τα έχω δεί, δεν με ενδιαφέρει και πολύ. Να πώ την αλήθεια εγώ το είχα χωνέψει και δεν περίμενα multi αφού σου έλεγε ξεκάθαρα ότι οι πιθανότητες να βρείς άλλον παίχτη είναι απειροελάχιστες, για multi έχω προς το παρόν elite dangerous και στην πορεία star citizen. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Ποσο πιο fact ρε bud από την δήλωση του ιδιου?! To be super clear - No Man's Sky is not a multiplayer game. Please don't go in looking for that experience. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vfragos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Ποσο πιο fact ρε bud από την δήλωση του ιδιου?! Τι τα λες σε μένα εγώ και τα ξέρω και όπως σου είπα δεν έχω και πρόβλημα.... Αυτά επίσης τα έλεγε ταυτόχρονα με τα υπόλοιπα, ότι ναι μεν θεωρητικά ναι αλλά οι πιθανότητες ελάχιστες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 ναι βρε, το ξέρω και γω το εγραφα κ πιο πίσω, δεν είναι multi, κάτι θα έλεγε και το ρημαδοsteam αν ήταν. Απλά βλέπεις τα discoveries των άλλων παιχτων (έχει και κουμπί στο star map για scan). Και λέω οτι αφού δεν σου βγήκε pre-release το πλάνο για multi που διαφήμιζες, κάνε ενα blog post εκεί της προκοπής να πεις "δεν εχει παιδες" και μην είσαι ασαφής μη τυχόν και χάσεις κανα preorder. δηλαδή εδώ αναγνωρίζει οτι πρόκειτε για το stream των τύπων, οτι έψαχναν να δουν ο ένας το avatar του άλλου online -οκ είναι χαζοχαρούμενοι, έστω- και το tweet έχει ως εξής (απο κάτω προς τα πάνω με χρονολογική σειρα). Ούτε μια διευκρίνιση για το αν είχε νόημα αυτό που έκαναν οι 2 τύποι. Εκτός πια και αν είμαι τόσο άμπαλος και γιατί να μην είμαι, δεν έχω εμπειρία με PR και είναι όλα κομπλέ. Και για να μην με πάτε για φατούρο ή χειρότερα μπουγέλο κάτω απο την βρύση, κουτσομπολιό κάνουμε να περάσει η ώρα, και single player την ώρα σου την περνάς. Οχι όμως για 60. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vfragos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 ναι βρε, το ξέρω και γω το εγραφα κ πιο πίσω, δεν είναι multi, κάτι θα έλεγε και το ρημαδοsteam αν ήταν. Απλά βλέπεις τα discoveries των άλλων παιχτων (έχει και κουμπί στο star map για scan). Και λέω οτι αφού δεν σου βγήκε pre-release το πλάνο για multi που διαφήμιζες, κάνε ενα blog post εκεί της προκοπής να πεις "δεν εχει παιδες" και μην είσαι ασαφής μη τυχόν και χάσεις κανα preorder. δηλαδή εδώ αναγνωρίζει οτι πρόκειτε για το stream των τύπων, οτι έψαχναν να δουν ο ένας το avatar του άλλου online -οκ είναι χαζοχαρούμενοι, έστω- και το tweet έχει ως εξής (απο κάτω προς τα πάνω με χρονολογική σειρα). Ούτε μια διευκρίνιση για το αν είχε νόημα αυτό που έκαναν οι 2 τύποι. Εκτός πια και αν είμαι τόσο άμπαλος και γιατί να μην είμαι, δεν έχω εμπειρία με PR και είναι όλα κομπλέ. Και για να μην με πάτε για φατούρο ή χειρότερα μπουγέλο κάτω απο την βρύση, κουτσομπολιό κάνουμε να περάσει η ώρα, και single player την ώρα σου την περνάς. Οχι όμως για 60. Τι άλλη διευκρίνιση, λέει ξεκάθαρα ότι έχει multi. Θα κοιτάξω στο galactic map εάν έχει την επιλογή που αναφέρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Allokotos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω γιατί το παιχνίδι δεν έχει multiplayer. Ασχέτως αν το έταξαν ή όχι, η απουσία του και μόνο σε ένα τέτοιου είδους παιχνίδι είναι "εγληματική". Είμασταν μια παρέα από 5 άτομα που θέλαμε να το πάρουμε, αλλά τώρα να πάρεις τι. Και δεν μιλάω για τίποτα τρελούς μηχανισμούς multiplayer, απλά το να πήγαινες με 2-3ς φίλους μαζί αντί να γυρίζεις μόνος σου τριγύρω. Aς είχε έστω αυτό για αρχή... και όπως διάβαζα κάπου στο reddit το 80% του multiplayer στο pc είναι ήδη έτοιμο από το steam. Πραγματικά η διάθεση μου δεν είναι να το κράζω απλά ειλικρινά μου κάνει τεράστια εντύπωση ότι από όλα τα features σκότωσαν το multiplayer. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 No Man's Sky PC will have no preload Μυρίζομαι προβλήματα στο PC.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω γιατί το παιχνίδι δεν έχει multiplayer. Ασχέτως αν το έταξαν ή όχι, η απουσία του και μόνο σε ένα τέτοιου είδους παιχνίδι είναι "εγληματική". Είμασταν μια παρέα από 5 άτομα που θέλαμε να το πάρουμε, αλλά τώρα να πάρεις τι. Και δεν μιλάω για τίποτα τρελούς μηχανισμούς multiplayer, απλά το να πήγαινες με 2-3ς φίλους μαζί αντί να γυρίζεις μόνος σου τριγύρω. Aς είχε έστω αυτό για αρχή... και όπως διάβαζα κάπου στο reddit το 80% του multiplayer στο pc είναι ήδη έτοιμο από το steam. Πραγματικά η διάθεση μου δεν είναι να το κράζω απλά ειλικρινά μου κάνει τεράστια εντύπωση ότι από όλα τα features σκότωσαν το multiplayer. Θα μου άρεσε, να προσπαθείς να craftάρεις αναβάθμιση στο σκάφος με κάτι σαν scanner έτσι ώστε να μπορείς να βρεις και άλλους παίχτες μετά, να μπορείς να μιλήσεις, και κάτι σαν warp gate ας πούμε για να ταξιδεύεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα