zeniath Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 @zeniath αυτο με τα χαρτακια που εχεις παραπανω εσυ ο ιδιος το ανακαλυψες η το βρηκες στο ιντερνετ? Τρελο γελιο παντως! /v/ delivers https://imgur.com/a/L9PRE#n37nPCc και εννοείται και αλλού έτσι; https://www.reddit.com/r/NoMansSkyTheGame/comments/4x36fy/physical_copy_discovery_from_a_4chan_v_user_is/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
galanos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 ακριβώς .. αν δεν βάλουν multi δεν θα το θυμάται κάνεις σε ενα μηνα ;/ άλλα όπως βλέπετε .... το Hype συνεχίζεται ! hahah Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Παντως αν και εχει χαλια (για το hype που υπαρχει παντα...) βαθμολογια στo metacritics σημερα που χαζεψα στο twitch Λιγο και ειδα και ενα δυο gameplays video στο utube! Εμενα μου αρεσε...σε κανα μηνακι μολις διευκρυνιστουν τα πραγματα με το multi και πεσει και σε κανα 30αρι ισως το τσιμπησω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vste Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 2 συμπερασματα: 1) Το παιχνιδι ΔΕΝ ειναι ετοιμο. Κανονικα θα επρεπε να φαει και αλλο delay. Σε αυτο οδηγει, εκτος απο το day one patch και την καθυστερηση κυκλοφοριας σε pc παρα πολλα features τα οποια ενω θα επρεπε να υπαρχουν δεν υπαρχουν. ΠΧ. εστω και αυτη η μορφη multiplayer που να μπορεις να δεις αλλους παιχτες. 2) Η Sony πετυχε τον σκοπο της. Εδω και 3 χρονια πιστευω οτι εχει πουλησει αρκετα PS4 και λογο του NMS. Αλλα κανοντας το αυτο φουσκωσε ενα indie παιχνιδι σε επιπεδο larger than life. Οκ μαγκια της. Αυτο που με χαλασε ομως ειναι η πρακτικη που ακολουθηθηκε για το συγκεκριμενο παιχνιδι. Το να μην δινεις λεπτομερειες, το να μην επιτρεπεις youtube videos, το να στελνεις review copies μια μερα πριν απο την κυκλοφορια του παιχνιδιου, το να βγαζεις patch που υποτιθεται οτι αλλαζει τελειως το παιχνιδι την ημερα κυκλοφοριας του παιχνιδιου ωστε να καθυστερησουν και αλλο τα reviews. Θα μπορουσα να συνεχισω την λιστα αλλα δεν χρειαζεται. Πιστευω πως το συγκεκριμενο παιχνιδι, ασχετως αν τελικα ειναι καλο η οχι, ειναι ενα καταπτυστο παραδειγμα της καταστασης που επικρατει σημερα στα videogames. Και δυστυχως δεν ειναι το μονο.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mdr21 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Επειδη καποιοι το πηρανε επιθετικα και αρχισανε τα περι γκρινιας λες και ολες οι συζητησεις στο ιντερνετ πρεπει να γινονται προσωπικες και vs, να διευκρινισω οτι προφανως το παιχνιδι τις πρωτες 6-8ωρες θα ειναι φοβερο και θα λεει κανεις καλα εκανα και τα εσκασα.Αλλα οσο θα μαζευονται οι ωρες και θα εχεις ανεβει και επιπεδο και εξοπλισμο , ειναι καταδικασμενο να γινει επαναλαμβανομενο και αρα βαρετο, οσους πλανητες και να εχει. Οταν δεν εχεις storyline και ειναι sandbox εκει μπαινει το multiplayer και σωζει την κατασταση, οπου τοτε πραγματατικα τα ενδεχομενα ειναι απεριοριστα. Και το λεω αυτο εγω που δεν μου αρεσουν τα multiplayer και ειμαι πιο πολυ του single player. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vfragos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Επειδη καποιοι το πηρανε επιθετικα και αρχισανε τα περι γκρινιας λες και ολες οι συζητησεις στο ιντερνετ πρεπει να γινονται προσωπικες και vs, να διευκρινισω οτι προφανως το παιχνιδι τις πρωτες 6-8ωρες θα ειναι φοβερο και θα λεει κανεις καλα εκανα και τα εσκασα. Αλλα οσο θα μαζευονται οι ωρες και θα εχεις ανεβει και επιπεδο και εξοπλισμο , ειναι καταδικασμενο να γινει επαναλαμβανομενο και αρα βαρετο, οσους πλανητες και να εχει. Οταν δεν εχεις storyline και ειναι sandbox εκει μπαινει το multiplayer και σωζει την κατασταση, οπου τοτε πραγματατικα τα ενδεχομενα ειναι απεριοριστα. Και το λεω αυτο εγω που δεν μου αρεσουν τα multiplayer και ειμαι πιο πολυ του single player. Καταδικασμένα είναι όλα τα παιχνίδια να γίνονται επαναλαμβανόμενα από ένα σημείο και μετά, είναι πεπερασμένα τα πράγματα που μπορείς να κάνεις. Το Witcher 3 που έχει εκθειαστεί στο σύνολο του δεν είναι επαναλαμβανόμενο; Είναι περιορισμοί τις σημερινής τεχνολογίας και κατά συνέπεια και προγραμματισμού π.χ. σοβαρής τεχνητής νοημοσύνης. Μετά από καμιά 20αρια χρόνια το ξανασυζητάμε... Edit: Εννοείται ότι θα του ταίριαζε και θα το βοηθούσε πολύ το multiplayer κομμάτι, βλακεία κάνανε έπρεπε να έχει. Edit 2: Εάν σου κάτσει καλά και σου αρέσει σαν παιχνίδι στις 6-8 ώρες έχεις δεί ελάχιστά, θα χρειαστούν πολλεεές ώρες παραπάνω για να βαρεθείς. Εδώ πληρώνουμε φούλ price για campaign παιχνιδιών των 8, 10, 12 ωρών..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
galanos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 http://gr.ign.com/m/flight-1/32107/news/o-sean-murray-suzeta-ton-tropo-me-ton-opoio-to-ps4-neo-mpore Κλαίω... Το ps neo θα κάνει το Game λέει καλύτερο χαχαχαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vfragos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 http://gr.ign.com/m/flight-1/32107/news/o-sean-murray-suzeta-ton-tropo-me-ton-opoio-to-ps4-neo-mpore Κλαίω... Το ps neo θα κάνει το Game λέει καλύτερο χαχαχαχ Εγώ που διάβασα το άρθρο δεν λέει ότι ΘΑ το κάνει καλύτερο, μιλάει θεωρητικά και λέει ότι δυνατότερο hardware θα τους έδινε περισσότερες δυνατότητες που δεν νομίζω να μην ισχύει. Επίσης στο βίντεο της συνέντευξης που παραθέτει το άρθρο και την έχω πρωτοδεί πριν κάποιους μήνες δεν αναφέρεται καθόλου στο Νeo αλλά στο PS VR. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Εγώ που διάβασα το άρθρο δεν λέει ότι ΘΑ το κάνει καλύτερο, μιλάει θεωρητικά και λέει ότι δυνατότερο hardware θα τους έδινε περισσότερες δυνατότητες που δεν νομίζω να μην ισχύει. Επίσης στο βίντεο της συνέντευξης που παραθέτει το άρθρο και την έχω πρωτοδεί πριν κάποιους μήνες δεν αναφέρεται καθόλου στο Νeo αλλά στο PS VR. Ποιος κάθεται να διαβάζει άρθα, λεπτομέρειες. Headlines is where it's at. Το /v/ κλασικό, "days without jewish tricks" Έχει πέσει μεγάλο κύμα αυτισμού με το NMS τις τελευταίες 2 εβδομάδες στο /v/. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Μερικοί εδώ ξεπερνάν τα όρια κριτικής και μπαίνουν στην νοοτροπία του hate, είναι εξίσου κακό με το hype. Εκφέρετε άποψη χωρίς να το έχετε παίξει καν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 PC Games forum όχι PS4... Εννοείται πως δεν το έχει παίξει κανείς, η άποψη που έχετε όσοι το παίξατε σε PS4 με το ίδιο σκεπτικό είναι σαν να μην υφίσταται γιατί μιλάμε Π.χ.: για auto targeting όταν είσαι με το spaceship (σχεδόν ξέρασα όταν το είδα ότι αλλού κοίταγε το crosshair αλλού βάραγε το photon cannon) ή να μιλήσουμε για αυτό και την εμπειρία του παιχνιδιού χωρίς autotarget; http://i.imgur.com/0kCoELf.gifv Ή το ότι δεν υπάρχουν δέντρα πουθενά γιατί -μάλλον- το PS4 απλά δεν έχει power να τα κάνει render ενώ ελπίζουμε για το PC Version να είναι πολύ καλύτερη η ποιότητα και εμπειρία Όπως και να'χει άποψη μπορεί να έχει κάποιος πλέον χωρίς να παίζει το παιχνίδι όταν έχεις χιλιάδες gameplay και livestreams και ναι οκ, δεν παίρνεις το full experience, αλλά βγάζεις ΠΟΛΛΑ συμπεράσματα που σε βοηθάνε για να αποφασίσεις αν θα το πάρεις ή όχι το παιχνίδι (όχι μόνο αυτό, όλα) Συμφωνώ όμως στο ότι ακραίες απόψεις hate/hype είτε έχεις παίξει το παιχνίδι είτε όχι είναι απαράδεκτες, όπως και οι κριτικές του 10/10 vs 1/10 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vfragos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 PC Games forum όχι PS4... Εννοείται πως δεν το έχει παίξει κανείς, η άποψη που έχετε όσοι το παίξατε σε PS4 με το ίδιο σκεπτικό είναι σαν να μην υφίσταται γιατί μιλάμε Π.χ.: για auto targeting όταν είσαι με το spaceship (σχεδόν ξέρασα όταν το είδα ότι αλλού κοίταγε το crosshair αλλού βάραγε το photon cannon) ή να μιλήσουμε για αυτό και την εμπειρία του παιχνιδιού χωρίς autotarget; http://i.imgur.com/0kCoELf.gifv Ή το ότι δεν υπάρχουν δέντρα πουθενά γιατί -μάλλον- το PS4 απλά δεν έχει power να τα κάνει render ενώ ελπίζουμε για το PC Version να είναι πολύ καλύτερη η ποιότητα και εμπειρία Όπως και να'χει άποψη μπορεί να έχει κάποιος πλέον χωρίς να παίζει το παιχνίδι όταν έχεις χιλιάδες gameplay και livestreams και ναι οκ, δεν παίρνεις το full experience, αλλά βγάζεις ΠΟΛΛΑ συμπεράσματα που σε βοηθάνε για να αποφασίσεις αν θα το πάρεις ή όχι το παιχνίδι (όχι μόνο αυτό, όλα) Συμφωνώ όμως στο ότι ακραίες απόψεις hate/hype είτε έχεις παίξει το παιχνίδι είτε όχι είναι απαράδεκτες, όπως και οι κριτικές του 10/10 vs 1/10 Σοβαρά τώρα εξισώνεις κάποιον που παίζει το παιχνίδι στο ps4 με κάποιον που δεν το έχει πιάσει στα χέρια του και φέρνεις σαν παράδειγμα το autotargeting που και αυτό όπως το περιγράφεις μπορεί να είναι και gimbaled το cannon; Πιστεύεις δηλαδή αύριο όσοι παίξουν το παιχνίδι στο pc θα παίζουν ένα διαφορετικό παιχνίδι από αυτό που παίζω εγώ τώρα, γιατί αν είναι έτσι θα το αγοράσω και στο pc. Επειδή έχω πορωθεί με την εξερεύνηση επάνω στους πλανήτες και δεν έχω ακόμα άποψη, θα το δοκιμάσω και θα πώ. Από την άλλη συμφωνώ μαζί σου ότι κάποιος φυσικά μπορεί να έχει άποψη για ένα παιχνίδι ψάχνοντας και μαθαίνοντας για αυτό χωρίς να το έχει και μάλιστα εάν αυτή δεν είναι κακοπροαίρετη ακόμα καλύτερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δεν εξισώνω τίποτα απλά παίζω τον δικηγόρο του διαβόλου και είπα με επιχειρήματα γιατί μπορεί κάποιος να έχει άποψη για το παιχνίδι -μη ολοκληρωμένη μεν, αλλά άποψη- χωρίς να το έχει παίξει. Μετά συνέχισα να λέω ακολουθώντας το ίδιο αυτό λανθασμένο σκεπτικό -κατά την άποψή μου- ότι δεν μπορεί κάποιος που έχει παίξει το PS4 να έχει άποψη για την PC version του παιχνιδιού. Δεν είπα ότι συμφωνώ, το έφερα όμως σαν παράδειγμα για να δείξω ότι το "δεν το έχεις παίξει, δεν έχεις άποψη" δεν στέκει εντελώς. Εννοείται ότι έχει άποψη και αυτός που το έπαιξε και αυτός που δεν το έπαιξε. Κυρίως αυτός που το έπαιξε, αλλά όταν πλέον έχουμε fanboyz/haterz οι απόψεις καταλήγουν να είναι σαν να ψάχνεις βελόνα στα άχυρα για να βρεις κάποια που δεν είναι biased Είμαστε σε PC Forum όλες οι απόψεις λέγονται χωρίς κανείς να το έχει παίξει σε PC (αφού δεν βγήκε ακόμα). Όπως και έχεις άποψη για ένα game από gameplays/trailers και κάνεις ή όχι Pre-order, άσχετα αν αυτή σου η άποψη είναι σωστή/λανθασμένη, αυτό είναι κάτι καθαρά υποκειμενικό. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Το παλικάρι στο gif πάντως, προσπαθεί να παίξει με χειριστήριο ενώ είναι pc gamer. μια χαρά είναι το targeting system, δεν είναι τέλειο, αλλα μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
galanos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Μερικοί εδώ ξεπερνάν τα όρια κριτικής και μπαίνουν στην νοοτροπία του hate, είναι εξίσου κακό με το hype.η Εκφέρετε άποψη χωρίς να το έχετε παίξει καν. Εγώ γελάω γιατί.. Τότε στο PC έπρεπε να σπέρνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα