Προς το περιεχόμενο

No Man's Sky

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω με τους developers του no man's sky είναι ότι κάθησαν και έφτιαξαν έναν αλγόριθμο που μπορεί να κάνει generate 18,446,744,073,709,551,616 πλανήτες και αποφάσισαν ότι το καλύτερο μοντέλο για αυτό το παιχνίδι είναι το single player. Ενώ αν υπήρχαν 100,000 πλανήτες μόνο θα ήταν μεγάλη ξενέρα μιας και θα θέλαμε μόνο καμιά 20ετία για να πάμε σε όλους.

Το τι θα μπορούσες να κάνεις αν είχε το παιχνίδι multiplayer (όχι απλά να δεις τον φίλο σου για να του κάνεις κανά high five), οι πιθανότες θα ήταν απλά τεράστιες.

Η όλη φάση μου θυμίζει το meme με τον τύπο που τον σουτάρει το boss από το παράθυρο γράφοντας στο συννεφάκι " Make it multiplayer"

• Like 1
Δημοσ.

Το χειρότερο είναι η τιμή του πάντως.

Αυτο και το οτι δεν εχουμε δει τιποτα ακομα απο την εκδοση του pc. Μονο μια συνεντευξη που μιλαει για το FOV απο οτι ξερω..

Δημοσ.

και καλά δεν βρεθηκαν αυτοί οι 2 γιατί είχε πρόβλημα ο server. Και ο τύπος έκανε κάτι tweet πεθαμένα που το πήγαινε απο δω, το τσουλούσε απο κει αλλά να απαντήσει ναι η όχι (έχει mp το game?) δεν. Περιμένει την Παρασκευή να αρπάξει μαρούλι και απο master race. Μακάρι να ισχύει το σενάριο σερβερ.

πάντως τα γραφικά του, θες επειδή ειναι proceduralesisdjahsa επομένως και οι χρωματικές παλέτες κάνουν ότι νά'ναι, θες γιατί το Ps4 είναι κουβάς, ώρες ώρες δεν παλεύεται το ρημάδι. Τέλος, απλά πράγματα για όποιον είναι στον φράχτη και ζορίζεται, ας περιμένει Παρασκευή, να τρέξει ενα demo.

ps: Αν δεν έχει η δεν βάλουν κάτι σε mp, θα μιλάμε για a mile wide & an inch deep. Σκέψου vanilla minecraft single player. Πόσο να παίξεις :P

Δημοσ.

και ένα βίντεο που όχι απλά δεν μιλάει ξεκάθαρα, αλλά λέει ψέματα ο τυπάρας. έχει καταντήσει γελοίο, ούτε πολιτικοί δεν έχουν τόση διγλωσσία σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα 

Και ξαναλέω για όσους δουν το βίντεο και νομίζουν ότι ισχύουν αυτά που λέει:

ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ

Όπως και να έχει φαίνεται από τα βίντεο που έχω δει ένα πολύ ωραίο Single Player παιχνίδι που όμως δεν αξίζει τα 60 ευρώ (έλεος είναι Indie, δλδ τα AAA πόσο θα τα πληρώνουμε αν τα indie είναι στα 60?) Αλλά, το γεγονός του ότι είναι γεμάτοι οι devs υπεκφυγές και ψέματα με κρατάει πολύ από το να το τσεκάρω γιατί δεν γουστάρω να τους δώσω λεφτά 

Αν όντως λέει ψέμματα ελπίζω να πατώσει σαν παιχνίδι αν και εμένα μου αρέσει και το έχω πάρει. Πάντως εγώ δεν έχω πειστεί ακόμα ούτε για το ένα αλλά ούτε για το άλλο. Θα δούμε το επόμενο διάστημα τι ισχύει τελικά, πάντως αυτό που λέει ξεκάθαρα είναι ότι έχει multiplayer αλλά οι πιθανότητες να συναντήσεις άλλους παίκτες είναι μηδαμινές λόγω τις απεραντοσύνης του παιχνιδιού. 

και καλά δεν βρεθηκαν αυτοί οι 2 γιατί είχε πρόβλημα ο server. Και ο τύπος έκανε κάτι tweet πεθαμένα που το πήγαινε απο δω, το τσουλούσε απο κει αλλά να απαντήσει ναι η όχι (έχει mp το game?) δεν. Περιμένει την Παρασκευή να αρπάξει μαρούλι και απο master race. Μακάρι να ισχύει το σενάριο σερβερ.

πάντως τα γραφικά του, θες επειδή ειναι proceduralesisdjahsa επομένως και οι χρωματικές παλέτες κάνουν ότι νά'ναι, θες γιατί το Ps4 είναι κουβάς, ώρες ώρες δεν παλεύεται το ρημάδι. Τέλος, απλά πράγματα για όποιον είναι στον φράχτη και ζορίζεται, ας περιμένει Παρασκευή, να τρέξει ενα demo.

ps: Αν δεν έχει η δεν βάλουν κάτι σε mp, θα μιλάμε για a mile wide & an inch deep. Σκέψου vanilla minecraft single player. Πόσο να παίξεις :P

Καμία σχέση με minecraft, κάνει πράγματα υλοποιημένα και δοσμένα με τέτοιον τρόπο που τα κάνει όλα πολύ πιο ενδιαφέροντα.

Δημοσ.

Καλά μερικοί κάνετε λες και πρώτη φορα που κάποιος λέει ψέματα...το false advertising δεν είναι κάτι καινούργιο απλά μέχρι στιγμής κανένας δεν το έχει κάνει σοβαρό θέμα. Ίσος όταν ο κόσμος σταματήσει να κάνει pre-order ( pig in a sack :P ) να σταματήσει και αυτό. Εγώ είδα αρκετά video και το game είναι pure exploration, χωρίς proper quest/s δεν υπάρχει κίνητρο για μένα και δεν είμαι fan του hardcore mine/craft. Ίσως όταν πέσει στα 10 euro και μετά από 10 patches, ίσως.

• Like 2
Δημοσ.

Δυστηχως η διψα του κοσμου για κατι πρωτοποριακο και ποιοτικο ειναι τοσο μεγαλη που γινεται εμμονη....Και γω μεσα σε αυτους ειμαι αλλα ενα βιντεο αρκει για το συγκεκριμενο να καταλαβεις οτι ειναι απλουστατα ενα (color/shape/name) generator και τιποτα παραπανω...Μου κανει τοσο generic και αψυχο που απορω πως αυτοι που βλεπουν τα βιντεο , εξακολουθουν να ελπιζουν οτι θα παιξουν κατι μεταξυ star wars/WoW/minecraft και δεν ξερω γω τι αλλο...

οπως προειπαν,στα δεκα ευρω και αν!

Δημοσ.

Καμία σχέση με minecraft, κάνει πράγματα υλοποιημένα και δοσμένα με τέτοιον τρόπο που τα κάνει όλα πολύ πιο ενδιαφέροντα.

Σαν sandbox εμπειρια εννοούσα όχι mechanics κτλ και αναφορικά με την αντοχή του παιχνιδιού στον χρόνο, καθώς τουλάχιστον στο Mc φτιάχνεις και κανα enterprise εδώ τα πράγματα είναι πιο λίγα και πιο συγκεκριμένα (inventory crafting). H ποικιλία του είναι στους πλανήτες και ακόμα δεν με έχει πείσει. 

Ίσα ίσα που αν το συγκρίνεις με το mc, είναι κατα πολύ πιο "ρηχό". Στις πόσες ώρες είσαι vfragos? 

Δημοσ.

Καλά μερικοί κάνετε λες και πρώτη φορα που κάποιος λέει ψέματα...το false advertising δεν είναι κάτι καινούργιο απλά μέχρι στιγμής κανένας δεν το έχει κάνει σοβαρό θέμα. Ίσος όταν ο κόσμος σταματήσει να κάνει pre-order ( pig in a sack :P ) να σταματήσει και αυτό. Εγώ είδα αρκετά video και το game είναι pure exploration, χωρίς proper quest/s δεν υπάρχει κίνητρο για μένα και δεν είμαι fan του hardcore mine/craft. Ίσως όταν πέσει στα 10 euro και μετά από 10 patches, ίσως.

Η Ubisoft το κάνει στα μούτρα μας! και λέμε και ευχαριστώ! χαχαχα

• Like 1
Δημοσ.

Σαν sandbox εμπειρια εννοούσα όχι mechanics κτλ και αναφορικά με την αντοχή του παιχνιδιού στον χρόνο, καθώς τουλάχιστον στο Mc φτιάχνεις και κανα enterprise εδώ τα πράγματα είναι πιο λίγα και πιο συγκεκριμένα (inventory crafting). H ποικιλία του είναι στους πλανήτες και ακόμα δεν με έχει πείσει.

Ίσα ίσα που αν το συγκρίνεις με το mc, είναι κατα πολύ πιο "ρηχό". Στις πόσες ώρες είσαι vfragos?

Εντάξει είναι και τι τραβάει τον καθένα, εμένα είναι πολύ πιο κοντά στα γούστα μου από minecraft. Ελάχιστες για το είδος του παιχνιδιού, κοντά στις 8 θα έλεγα, κάπου εκεί.
Δημοσ.

The plot thickens...

Απ'ότι φαίνεται τα original κουτιά του Limited Edition είχαν PEGI 12 και Multiplayer και έχουν αντικατασταθεί από PEGI 7 και εξαφανίστηκε το Multiplayer!

Ρε θα το βγάλουν το Multiplayer σαν DLC ή Payable Content ή μου φαίνεται? Μήπως δεν έλεγε ψέματα αλλά τελικά τον πίεσαν οι publishers ή γενικά κάποιος?

Before

nms%20case%20header%202.jpg

After

nms%20case%20header.jpg

Το να άλλαξε το PEGI δεν είναι παράλογο χωρίς να έχει σχέση με το Multiplayer αλλά και τα 2 μαζί? Κάτι μυρίζει και δεν είμαι εγώ, μόλις έκανα μπάνιο

• Like 1
Δημοσ.

Όλα παίζουν, σημασία έχει ότι για την ώρα λείπει ένα χαρακτηριστικό του παιχνιδιού για το οποίο διαφημιζόταν, οπότε μιλάμε για false advertising.

Δημοσ.

Σίγουρα μιλάμε για false advertising για αυτό συμφωνώ 100%

Απλά όταν είδα ότι θα έχει base building, resource gathering και action combat με το starship, δεν έχει απλά λογική να μην έχεις multiplayer μιας και το παιχνίδι κάνει κρα ότι είναι για multiplayer, σαν ένα πολύ light Eve με Minecraft στοιχεία φάση.

Όπως και να έχει, αν δεν μπει σύντομα multiplayer το παιχνίδι σε 1 μήνα δεν θα το θυμάται κανείς

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...