Προς το περιεχόμενο

No Man's Sky

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το κέντρο του σύμπαντος προς το παρών μου είναι αδιάφορο. Πλανήτες διαφορετική και ΠΟΛΛΑ πράγματα να κάνεις.

Θες να πεις μερικά από αυτά τα πολλά γιατί εγώ μέχρι στιγμής το μονο που βλέπω είναι fly there, mine that, craft this, repeat.

• Like 1
Δημοσ.

Θες να πεις μερικά από αυτά τα πολλά γιατί εγώ μέχρι στιγμής το μονο που βλέπω είναι fly there, mine that, craft this, repeat.

Έχει διάφορα ruins και relics, προσπαθείς να μάθεις γλώσσες, να κάνεις αναβάθμιση το ποίο σου και τον εξοπλισμό σου, γενικά επειδή δεν ξέρεις τι θα αντιμετωπίσεις στον επόμενο πλανήτη πρέπει να κάνεις μια προετοιμασία, εγώ ακόμα δεν έχω φύγει από τον αρχικό.

Επίσης έχει και beacons ου τα ανοίγεις και ανάλογα μπορείς να βρεις τοποθεσίες ενδιαφέροντος (στον ίδιο πλανήτη).

• Like 1
Δημοσ.

Εδώ και κάποιες ώρες παιρνάω πολύ όμορφα και χαλαρά στο παιχνίδι, νιώθω οτι δεν έχω δεί παρά ελάχιστα.

Έχει διάφορα ruins και relics, προσπαθείς να μάθεις γλώσσες, να κάνεις αναβάθμιση το ποίο σου και τον εξοπλισμό σου, γενικά επειδή δεν ξέρεις τι θα αντιμετωπίσεις στον επόμενο πλανήτη πρέπει να κάνεις μια προετοιμασία, εγώ ακόμα δεν έχω φύγει από τον αρχικό.

Επίσης έχει και beacons ου τα ανοίγεις και ανάλογα μπορείς να βρεις τοποθεσίες ενδιαφέροντος (στον ίδιο πλανήτη).

Μόλις πήγα σε ένα διπλανό πλανήτη από εκεί που με έβγαλε, βρήκα ένα κτήριο και μέσα υπήρχε ένας υπολογιστής που είχε μια μισοτελειωμένη επικοινωνία με κάποιους σε μορφή αριθμητικού πάζλ, την συνέχισα απαντώντας και μου εμφάνισε ένα waypoint στον πλανήτη για ένα ruin.

• Like 1
Δημοσ.

Γενικά για εμένα το hype κτλ δεν μου λέει τίποτα! και δεν ισχύει σαν έννοια γενικότερα.

κάθε κονσόλα, περιφερειακό εξάρτημα, παιχνίδι που αγοράζεις είναι μια επένδυση, επένδυση χρημάτων / ωρών απο την καθημερινότητά και τον χρόνο σου. Οπότε σε κάθε αγορά θα πρέπει να ξέρεις τι αγοράζεις και προφανώς τι θα σου προσφέρει αυτό.

Σε κάθε άλλη περίπτωση όλα τα υπόλοιπα είναι γκρίνια. 

Το παιχνίδι για αυτό που θέλει να περάσει είναι πολύ καλό! και έτσι όπως μας το παρουσίαζε τόσο καιρό ο Murray. 

ΥΓ. Τα 60 που έδωσα για να το παραγγείλω, δεν τα έχω μετανιώσει και μετά απο κάποιες ώρες παιχνιδιού νομίζω ότι θα παραμείνει έτσι. 

Δημοσ.

Στο PC θα έχετε ενα πλεονέκτιμα όπως πάντα να βάλετε mods, εάν δεν σας αρέσουν τα γραφικά τόσο πολύ. 

• Moderators
Δημοσ.

Τι λέει αυτό? είναι αρκετά μεγάλο?

Eξαρτάται τι θες.

Έχει trading, mining, bounty hunting, exploring.

Μέχρι στιγμής (με το Horizons) κατεβαίνουμε σε planetoids αλλά όχι σε κανονικούς πλανήτες. Δεν βγαίνεις από το σκάφος ακόμα. Αν θες κόσμο να εξερευνείς, όταν πηγάινουν για το κέντρο του Γαλαξία ή κάπου εκεί, παίρνει εβδομάδα / ες.

• Like 1
Δημοσ.

το λες λάθος πρώτον .. δεν ειναι Single player ( offline )  μπορεις να το πεις online solo :PPP

και αν δεν κανουμε και λιγο κους κους και ραδιο αρβυλα τι θες να λεμε ποσο γαματο ειναι ενα game ?;)

Δημοσ.

και ένα βίντεο που όχι απλά δεν μιλάει ξεκάθαρα, αλλά λέει ψέματα ο τυπάρας. έχει καταντήσει γελοίο, ούτε πολιτικοί δεν έχουν τόση διγλωσσία σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα 

Και ξαναλέω για όσους δουν το βίντεο και νομίζουν ότι ισχύουν αυτά που λέει:

ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ

Όπως και να έχει φαίνεται από τα βίντεο που έχω δει ένα πολύ ωραίο Single Player παιχνίδι που όμως δεν αξίζει τα 60 ευρώ (έλεος είναι Indie, δλδ τα AAA πόσο θα τα πληρώνουμε αν τα indie είναι στα 60?) Αλλά, το γεγονός του ότι είναι γεμάτοι οι devs υπεκφυγές και ψέματα με κρατάει πολύ από το να το τσεκάρω γιατί δεν γουστάρω να τους δώσω λεφτά 

• Like 1
Δημοσ.

ε καλα αμα βγαίνεις και λες οτι ναι θα μπορείς να παίξεις με φίλους .. ναι είναι δυνατόν να βρεις κάποιον παίχτη αλλα πάρα παρα πάρα πολυ σπάνιο... και ειναι μουφες ουτε 10 ευρο δεν αξίζει ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...