Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 χαχαχα σε νιωθω εχει γινει κ σ μενα...βγαζει συχνα πυκνα οταν γραφεις οτι το κειμενο αποθηκευθηκε αλλα το που και πως αγνωστο...αν βρεις χρονο και μπορεις ξαναγραφτο για να ανταλαζουμε αποψεις ειδικα στο συγκεκριμενο θεμα αν και δεν ειναι ισως στην σωστη ενοτητα με ενδιαφερουν οι αποψεις ολων οσων ασχολουνται με τα παιχνιδια!
panther_512 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Ο κανόνας 1/1 είναι δικός μου δεν είναι γενικός (βαριέμαι να ξαναγράφω για τα άλλα σορρυ ) Και εγώ το έχω σαν γενικό κανόνα. 1 ευρώ την ώρα θεωρώ το μάξιμουμ ποσό για να δικαιολογείται μία αγορά, ειδικά όταν η αγορά είναι άνω των 20 ευρώ. Αν τύχει να δώσω παραπάνω, θα πρέπει να είναι ειδική περίπτωση για κάποιο παιχνίδι που πραγματικά θέλω πολύ.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Ακούγεται αρκετά δίκαιος κανόνας, εγώ από την άλλη δεν έχω κανένα πρόβλημα να πληρώσω full price για ένα καλο campaign των 8 ωρών. Φυσικά άνετα θα πλήρωνα και 100 euro για το W3 η το TLOS Για το συγκεκριμένο άμα ισχύει ότι δεν υπάρχει campaign/story line τότε ούτε 10 δεν δίνω.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Είμαι εδώ με τις απαντήσεις στα καυτά ερωτήματα Πιστεύω οτι χαλαρά 50 ώρες θα τις βγάλει 35 ώρες ακούγεται οτι το έκανε για "κέντρο" και αυτό με ένα περίπου "exploit" - το οποίο αυτός λέει οτι δεν είναι exploit αλλα λάθος του design, βλέπε "σπάνιο" ορυκτό που απο ένα σημείο και μετά στο δίνει απλόχερα και πουλάς ακριβά- καθώς σαν "survival sandbox κτλ κτλ" παιχνίδι, θέλει τον χρόνο του ωστε να κάνεις αναβαθμήσεις κοκ. Επομένως, με ένα day one patch και γενικότερα balance, θα κρατάει πολύ παραπάνω απο οτι λέει ο τύπος, που δεν το πολυέψαξε κιολας, περισσότερο χρόνο λεει γύριζε εδω και εκεί στο διάστημα. Και όλα αυτά για το hyped "Center" που αμφιβάλω οτι θα είναι και το τέλος του παιχνιδιού, να ρολλάρουν τα credits και μετά new game.
panther_512 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Μα γιατί να υπάρχει New Game σε έναν κόσμο με απίστευτα μεγάλο αριθμό πλανητών για να εξερευνήσεις?
Fulgore Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Είπαμε πλέον την τελευταία 5ετία έχουμε το φαινόμενο Hype/Hate Train. Δεν ξέρω πως τα έχουν καταφέρει οι gamers να είναι τόσο απαράδεκτοι. Εγω ξερω και λεγεται New Ip.Τα τελευταια 3περιπου χρονια που εχουν βγει οι νεες κονσολες εχουμε γεμισει σε Sequel και remastered αρα ειναι λογικο σε παιχνιδι που εχει πεσει και λιγη παραπανω διαφημιση να υπαρχει ενα A hype. Οσο για τον κανονα του ευρω ανα ωρα ισχυει κυριως για τα Rpg(action,mmo,turn based κλπ)αλλα και για τα Fps με αξιολογο multiplayer που θα ασχοληθει καποιος(εν μερη και για τα fighting). Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι μαλλον πεφτει κλαμα πιο πολυ για την τιμη του παιχνιδιου απο κλειδαδικα http://www.allkeyshop.com/blog/buy-no-mans-sky-cd-key-compare-prices/ Ασχετο αλλα γιατι η Pc εκδοση δεν βγαινει κουτατη?? 60ευρω απο Steam ή 46-50ευρω απο κλειδαδικο? Μαλιστα...
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Γτ ποσα "indie" παιχνιδια βγαινουν κουτατα για να βγει και αυτο? Οσο μεγαλες κυκλοφοριες και αν ειναι και οποιοι και αν βοηθανε στην αναπτυξη του παιχνιδιου σπανια βγαινουν κουτατα...Η μετα απο μεγαλη επιτυχια και κανα δυο χρονια αργοτερα...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Πάω στοίχημα σε ένα μηνα θα έχει πέσει μιση τιμή στα key stores. Φυσικά μακάρι το game να είναι πολύ καλο αλλα μέχρι στιγμής τίποτα δεν με έχει πείσει. 1
Fulgore Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Γτ ποσα "indie" παιχνιδια βγαινουν κουτατα για να βγει και αυτο? Οσο μεγαλες κυκλοφοριες και αν ειναι και οποιοι και αν βοηθανε στην αναπτυξη του παιχνιδιου σπανια βγαινουν κουτατα...Η μετα απο μεγαλη επιτυχια και κανα δυο χρονια αργοτερα... https://www.skroutz.gr/s/8590365/No-Man-s-Sky-PS4.html?keyphrase=no+mans+sky Στο ps4 γιατι υπαρχει μια χαρα κουτατο? Οχι οτι αν ηταν στο pc κουτατο θα ειχε φανταστικη τιμη αλλα το να βλεπω Digital only παιχνιδι σε τετοιες τιμες ειναι το λιγοτερο αστειο/απαραδεκτο. Επισης δεν γνωριζω πολλα indie παιχνιδια να βγαινουν στα 60ευρω με μεγαλο hype.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 δεν μιλησα για τιμες εγω...το οτι ειναι για ps4 κουτατο εχει σχεση με την sony προφανως και μονο αυτο...για να το promoταρει η δεν ξερω κ εγω τι! Εχεις δικιο οτι αφου σκας τοσα λεφτα που σκας παρτο κουτατο...αλλα τι να σ πω!πολιτικη ειναι αυτη
Thingolness Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Πάντως λέγετε ότι αυτό το παιχνίδι που έπαιξε ο τυπάς ήταν demo, γι΄αυτό και είχε ζωή ο κάθε πλανήτης.Έχει κάνει μια λεπτομερέστατη εκτίμηση των θετικών και των αρνητικών του παιχνιδιού, όπως επίσης ανέφερε και κάποια bugs που βρήκε. Σε γενικές γραμμές αναφέρει ότι το παιχνίδι καταφέρνει παραδώσει τα υποσχόμενα. Εγώ πάντως νομίζω/ελπίζω το παιχνίδι θα τα πάει καλά .
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Review embargo μέχρι το release...σπανια αυτό είναι καλο. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Πολλά λες μου φαίνεται γιατί είναι ήδη απίστευτα overhyped και σπανια overhyped games live up το expectations οποτε το downfall είναι συνήθως πιο απότομο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα