Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Το τερμάτισα και 'γω, μ' άρεσε αρκετά εμένα το τελευταίο επεισόδιο. Είχε μπόλικη δράση και δεν βαριόσουν όπως στα προηγούμενα, άντε να δούμε και την δεύτερη σεζόν.
Tobajara Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Όλη η σεζόν στήνεται και τελειώνει για να βγει άλλη. Έτσι είναι και τα βιβλία και η σειρά, γιατί θα έπρεπε να συμβαίνει κάτι διαφορετικό εδώ?
naruto14 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Έτσι είναι και τα βιβλία και η σειρά, γιατί θα έπρεπε να συμβαίνει κάτι διαφορετικό εδώ? Γιατί εδώ μιλάμε για παιχνίδι. Και ξέρουμε πόσο κάνει η Telltale για να βγάλει επόμενη σεζόν για ένα παιχνίδι. Καλό 2017.
Despotas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Πάντως και εμένα μου άρεσε το τελευταίο επεισόδιο και γενικά δε με χάλασε το τέλος. Περίμενα πως θα συνεχιστεί αφού έχει τεράστια απήχηση και θα πέσει άρμεγμα από παντού (με την καλή έννοια). Καλή δουλειά από την TTG, για τους φανατικούς του GoT είναι σίγουρη αγορά. Από μένα 8/10. Τα λέμε σε 2 χρόνια για την επόμενη..
chill Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Ουσιαστικά δεν ξεκαθάρισε τίποτα....όλα ρευστά. Οι χρόνοι ανάμεσα σε καθε επεισόδιο τραγικοί, ιδίως από το 5 στο 6. Καμία σχέση με το TWD, οπου ναι μεν η 2η σεζόν ηταν συνέχεια αλλά η πρώτη είχε closure. Την επόμενη σεζόν θα την πάρω είτε σε τιμή χώμα είτε αφότου ολοκληρωθεί. Χρειαζεται δε άμεσα νεα μηχανή γραφικών....ΑΜΕΣΑ. 1
naruto14 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Ουσιαστικά δεν ξεκαθάρισε τίποτα....όλα ρευστά. Οι χρόνοι ανάμεσα σε καθε επεισόδιο τραγικοί, ιδίως από το 5 στο 6. Καμία σχέση με το TWD, οπου ναι μεν η 2η σεζόν ηταν συνέχεια αλλά η πρώτη είχε closure. Την επόμενη σεζόν θα την πάρω είτε σε τιμή χώμα είτε αφότου ολοκληρωθεί. Χρειαζεται δε άμεσα νεα μηχανή γραφικών....ΑΜΕΣΑ. Συμφωνώ μαζί σου σε όλα. Περιμένω να δω την μινι σειρα της Michonne τώρα και του χρόνου την 3η σεζόν του TWD. Το Minecraft είναι το λιγότερο, αδιάφορο.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Με μεγάλη καθυστέρη το ξεκίνησα. Τελείωσα το πρώτο επεισόδιο, γενικά μου άρεσε, με "μπέρδεψε" σε κάποια σημεία το τι έπρεπε να κάνω και προς τα πού να στραφώ, και το βρήκα πολύ θετικό για το κλίμα του GoT αυτό. Να ρωτήσω με την ευκαιρία: λίγο μετά το Red Wedding στη σειρά σταμάτησα να την παρακολουθώ, για διάφορους λόγους, όχι όμως επειδή δεν μου άρεσε η ιστορία. Πόσα spoilers περιέχει το παιχνίδι, σε σχέση με τη σειρά; Μήπως να επιχειρήσω να προλάβω τη σειρά, πριν δω το υπόλοιπο παιχνίδι;
Metaksas Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 νομιζω εχει spoilers αλλα μεχρι την 4η season
Gilmaru Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Με μεγάλη καθυστέρη το ξεκίνησα. Τελείωσα το πρώτο επεισόδιο, γενικά μου άρεσε, με "μπέρδεψε" σε κάποια σημεία το τι έπρεπε να κάνω και προς τα πού να στραφώ, και το βρήκα πολύ θετικό για το κλίμα του GoT αυτό. Να ρωτήσω με την ευκαιρία: λίγο μετά το Red Wedding στη σειρά σταμάτησα να την παρακολουθώ, για διάφορους λόγους, όχι όμως επειδή δεν μου άρεσε η ιστορία. Πόσα spoilers περιέχει το παιχνίδι, σε σχέση με τη σειρά; Μήπως να επιχειρήσω να προλάβω τη σειρά, πριν δω το υπόλοιπο παιχνίδι; Γενικά μέχρι την 4η σεζόν έχει spoilers αν θυμάμαι καλά, δηλαδή μετά το Red Wedding. Έχει σε αρκετά μεγάλο βαθμό "illusion of choice" που λένε, δηλαδή πάνω κάτω ότι και να κάνεις πάνε στραβά τα πράγματα σε κάποια σημεία της ιστορίας, απλά μπορεί να διαφέρει το αν θα πεθάνει ο ένας χαρακτήρας ή ο άλλος ή πως θα πεθάνει. Η ιστορία δεν έχει τελειώσει btw, απλά τελείωσε η 1η σεζόν και περιμένουμε την 2η.
JohnTehGreek Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Εκτός του ότι έχει Spoilers σε μερικά σημεία δεν θα έχεις ιδέα τι γίνεται. Είναι πιο ωραίο να παίζεις μια συγκεκριμένη σκηνή από το παιχνίδι αλλά από άλλη οπτική γωνιά από αυτήν που βλέπεις στην σειρά. Και εγώ το τερμάτισα πολύ πρόσφατα αρκετά καλό σαν παιχνίδι αλλά το θεωρώ μια πολύ μεγάλη προχειροδουλειά. Το Wolf among us ας πούμε είναι έτη φωτός καλύτερο σαν παιχνίδι, από το Design που είναι πιο προσεγμένο, μέχρι την ιστορία, τους χαρακτήρες κτλ. Αυτό που κρατάω περισσότερο από το GoT της Telltale είναι η οικογένεια Forrester, πραγματικά δέθηκα πολύ μαζί τους. Αλλά... Το τέλος είναι απαράδεκτο, μιλάμε για το απόλυτο Cliffhanger, δεν σου έδωσε το παραμικρό για να έχεις μέχρι να περιμένεις τον επόμενο κύκλο. Έχει σε αρκετά μεγάλο βαθμό "illusion of choice" που λένε, δηλαδή πάνω κάτω ότι και να κάνεις πάνε στραβά τα πράγματα σε κάποια σημεία της ιστορίας, Ισχύει, τεράστιο πρόβλημα. Ότι και να κάνεις δεν αλλάζεις την ιστορία. Ουσιαστικά από ότι κατάλαβα περισσότερο σου δίνει την ευκαιρία να διαλέξεις πως θα αντιδράσουν οι χαρακτήρες στα γεγονότα παρά το πως θα βγει η ιστορία. Εκτός αυτού σε μερικά σημεία μου άλλαζε και τις αποφάσεις, σε ένα επεισόδιο ας πούμε στην αρχή που έκανε περίληψη του προηγουμένου μου είχε αλλάξει εντελώς μια σημαντική απόφαση... 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Εκτός αυτού σε μερικά σημεία μου άλλαζε και τις αποφάσεις, σε ένα επεισόδιο ας πούμε στην αρχή που έκανε περίληψη του προηγουμένου μου είχε αλλάξει εντελώς μια σημαντική απόφαση... Θυμάμαι και Back to the Future που είχε τέτοιο θέμα και νομίζω και στο The Wolf Among Us, οπότε είναι κλασσικό της ΤΤ. :/ 2
JohnTehGreek Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Θυμάμαι και Back to the Future που είχε τέτοιο θέμα και νομίζω και στο The Wolf Among Us, οπότε είναι κλασσικό της ΤΤ. :/ Δεν το ήξερα να σου πω την αλήθεια μεγάλο Fail πάντως. χάνει όλο το νόημα και δεν το διορθώνουν με κάποιο Patch.
mike299 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν το ήξερα να σου πω την αλήθεια μεγάλο Fail πάντως. χάνει όλο το νόημα και δεν το διορθώνουν με κάποιο Patch. Δεν είναι τεχνικό πρόβλημα για να απαιτεί patch. Είναι ο τρόπος που σχεδιάζει όλα τα visual novels της η telltale. Και εμένα με χαλάει αλλά συνήθως είναι ευχάριστα, χαλαρά παιχνίδια οπότε το προσπερνάω 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Αν και μεγάλος fan του GOT άμα δεν βγει η δεύτερη season δεν το ακουμπάω το game, i hate cliffhangers & episodic releases. 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2017 Πάντως, μετά από εκείνη την ταλαιπωρία με το Monkey Island, μέχρι να κυκλοφορήσει όλο πλέον αυτά της Telltale τα αγοράζω όταν έχει κυκλοφορήσει όλη η σεζόν και τα βρω σε προσφορά. Τα cliffhangers δεν με ενοχλούν τόσο, αλλά έχω καταλήξει πως τα episodic δεν μου ταιριάζουν, καθόλου. Το Borderlands, ας πούμε (αγαπημένο) το είδα ολοκληρωμένο και ήταν θαυμάσια εμπειρία. Το GoT μου αρέσει, φαίνεται πως σε "καλουπώνει" (κι ίσως παραπάνω από άλλα της Telltale λόγω των περιορισμών της σειράς που πρέπει να ακολουθήσει) αλλά το πρώτο επεισόδιο ήταν καλή ιστορία, τίποτε το συγκλονιστικό αλλά σωστά γραμμένη, και οι Forresters με κέρδισαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα