naruto14 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Έπαιξα και το τρίτο. Δεν ξέρω μου φάνηκε πολύ μέτριο. Παντού telltale κλισέ και ελάχιστη εξέλιξη. Ελπίζω να τα πάνε καλύτερα στο επόμενο.
naruto14 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Τελείωσα το 5ο επεισόδιο του Game of Thrones που βγήκε σήμερα. Τρομερό τέλος, επικό και ταυτόχρονα συγκλονιστικό. Η πιο δυνατή σκηνή στο παιχνίδι ως τώρα. Είχε τα θεματάκια που με ενοχλούν αρκετά τελευταία από Telltale αλλά προσπαθώ να τα προσπερνώ. Επίσης η διαπραγμάτευση στο κελί με τον Tyrion ήταν για μένα το 2ο highlight του επεισοδίου. Γουστάρω που γουστάρω τα επιχειρήματα και τον τρόπο που αμύνεται στις λογομαχίες, το να προσπαθώ να κερδίσω μια μαζί του ήταν κάτι παραπάνω από ενδιαφέρον. Δυστυχώς απέτυχα
Despotas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 17 Νοεμβρίου βγαίνει το τελευταίο επεισόδιο: https://www.telltalegames.com/blog/100973/game-of-thrones-season-finale-coming-nov-17th-episode-1-now-free-to-download
Despotas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Συμφωνώ. Κοντεύει 1 χρόνος από το 1ο. Καλύτερα να τα βγάζουν όλα μαζί παρά να περιμένουμε τόσο καιρό. Εγώ πάντως περιμένω να βγουν όλα για να ξεκινήσω, δεν αντέχω τόση αναμονή. 1
naruto14 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Συμφωνώ. Κοντεύει 1 χρόνος από το 1ο. Καλύτερα να τα βγάζουν όλα μαζί παρά να περιμένουμε τόσο καιρό. Εγώ πάντως περιμένω να βγουν όλα για να ξεκινήσω, δεν αντέχω τόση αναμονή. 1 χρόνος από το πρώτο, και 4 μήνες από το 5ο επεισόδιο. Να βράσω το Minecraft...
devil-ji Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δυστυχως το episodic gaming δεν κανει για ατμοσφαιρικα παιχνιδια γιατι σκοτωνει το κυριο χαρακτηριστικο τους, την ατμοσφαιρα. Πχ τα tales of monkey island πιο πολυ μουα ρεσαν για το μιουμορ και οχι γαι την πλοκη. Πολυ ωραια τα walking dead, wlof among us, αλλα αυτη η διμηνη αναμονη για καθε επεισοδιο σε βγαζουν τελειως εκτος κλιματος, οποτε με ife is strange, ,got και tales of borderlands περιμενω να βγουν ολα για να τα αρχισω. Τo got σαν ενιαιο (-1 επεισοδιο) αξιζει να ασχοληθεις, οσοι εχετε παιξει?
Tmark Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Τo got σαν ενιαιο (-1 επεισοδιο) αξιζει να ασχοληθεις, οσοι εχετε παιξει? Yeap, δεν πιάνει βέβαια τα επιπέδα Wolf Among us & Walking Dead αλλά παίζεται άνετα
naruto14 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Στο Life is Strange το γούσταρα πολύ το επεισοδιακό κομμάτι, στο twd season 2 επίσης, στο got όμως όχι. Δεν ξέρω. Έχει πολλά ανούσια σημεία κάθε επεισόδιο που σε κάνει να ξεχνάς τι γίνεται.
Millennium Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Season Finale Trailer (spoilers) 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Άντε να τελειώσει κι' αυτό και να βγάλουν TWD Season 3.
naruto14 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Τελείωσα το 6ο και τελευταίο επεισόδιο του Game of Thrones: A Telltale Game Series. Νιώθω οικτρά απογοητευμένος. Όλη η σεζόν στήνεται και τελειώνει για να βγει άλλη. Είπα τελειώσει? Λάθος. Δεν τελειώνει. Σαν να περιμένεις το επόμενο επεισόδιο είναι. Η Telltale μέρα με τη μέρα γίνεται όλο και πιο αλαζονική και κοιτά το κέρδος. "Ας βγάλουμε το Game of Thrones, ας προσθέσουμε χαρακτήρες της σειράς που δεν θα έχουν καμιά ουσία στην ιστορία μας και θα αποτελούν μια filler προσθήκη. Ταυτόχρονα σκεφτείτε και την 2η σεζόν. Όλοι θα τρέξουν να την αγοράσουν πάλι." Αν και γενικώς ήταν μια αξιόλογη εμπειρία, το τελευταίο επεισόδιο μπορώ να πω πως είναι το χειρότερο φινάλε σε επεισοδιακό παιχνίδι που έχω παίξει. Μπάζει από τόσα πολλά σημεία και ότι και να κάνετε θα καταλήξετε να έχετε το ίδιο (απογοητευτικό) τέλος πάνω κάτω με όλους, αρκεί για να ξεκινήσει ομαλά για την Telltale η 2η σεζόν. Δεν ξέρω αν θα πρότεινα το παιχνίδι ακόμη και σε κάποια γενναία μείωση τιμής. Ίσως στους φανατικούς της σειράς (όπως είμαι και εγώ) να έχει κάτι να πει. Οι υπόλοιποι κοιτάξτε τα άλλα παιχνίδια της Telltale και το Life is Strange. 1
Despotas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Όπως αναμενόταν ανακοινώθηκε και 2η σεζόν: http://www.eurogamer.net/articles/2015-11-20-telltale-confirms-games-of-thrones-season-two
naruto14 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Μόνο και μόνο από τα λόγια του CEO φαίνεται πόσο πρόχειρο φτιαγμένο ήταν το τέλος της 1ης σεζόν, απλά για να πουλήσουν και 2η.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα