Προς το περιεχόμενο

Game of Thrones - A Telltale Games Series

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχει και λίγο stuttering πάντως..Θέλει update.

Καλά είναι το τελευταίο πράγμα που προσέχεις, αλλά τέλος πάντων. Εγώ έβαλα ανάλυση 2715x1527 και το shuttering σαν να μειώθηκε αρκετά.

Δημοσ.

Μάλλον πλάκα κάνεις δεν πιστεύω να έβαλες Fraps και σ ἀυτο το game  έλεος πια. :-D

Δεν χρειάζεται να βάλεις fraps για να δεις το stuttering, εκτός και αν είσαι για γιατρό.Έχει μικροτσιμπηματάκια που φαίνονται, αλλά εντάξει δεν είναι τραγικό.

Δημοσ.

Εγω την τιγκαρα την ανάλυση.Το ξεκίνησα ίσα ίσα να το δω πως είναι και θα το περιλαβω κάποια στιγμή πριν τα Χριστούγεννα. Δείχνει ενδιαφέρον.

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να βάλεις fraps για να δεις το stuttering, εκτός και αν είσαι για γιατρό.Έχει μικροτσιμπηματάκια που φαίνονται, αλλά εντάξει δεν είναι τραγικό.

Για το ποιός είναι για γιατρό θα το επιβεβαιώσει κάποιος τρίτος δηλαδή απο τα 60 frames πέφτει στα 58 και το καταλαβαίνεις με ''γυμνό''μάτι εσυ τότε ρε Psycho είσαι για την ομάδα των X-Men  :-D

Δημοσ.

Πλάκα κάνεις τώρα ; Αν έχεις σταθερά 60 και πάει 58 κάποια στιγμή απότομα, το πιο πιθανό είναι να έχει μικροκόλλημα εκείνη την ώρα που θα το δεις μια χαρά, αλλά όπως είπαν και αλλού, εδώ κάποιοι δεν βλέπουν διαφορά μεταξύ 30 και 60FPS..

Δημοσ.

Τέλος πάντων δεν θα το επεκτείνω το θέμα πάρα πέρα γιατί υπάρχει και ο παράγοντας

PC ίσως στο σύστημά σου να έχει μικρο κολλήματα εγώ στο δικό μου δεν αντιλήφθηκα

το παραμικρό.

Παρεμπιπτόντως με τον οφθαλμίατρο  έχω ραντεβού σε μια

εβδομάδα όχι όμως για την όραση κάθε αυτού αλλά

για μία αλλεργία που με ταλαιπωρεί και μου φέρνει

τσούξιμο και ξύσιμο στα μάτια κάτι που συνήθως συμβαίνει την άνοιξη όλως περιέργος

εμένα μου συμβαίνει καταχείμωνο :-D 

Δημοσ.

Αν διαβάσεις στο επίσημο φόρουμ της Telltale θα δεις ότι και άλλοι έχουν θέμα με stuttering και ότι δεν φταίει το PC μου, και 'συ μπορεί να έχεις αλλά να μην το βλέπεις.Κάποιοι άνθρωποι έχουν καλύτερη παρατηρητικότητα από άλλους.

Δημοσ.

συνεχίστε λίγο ακόμα για το stuttering με ενδιαφέρει άμεσα :P

Ουσιαστική αλλαγή στην ροή της ιστορίας με τις επιλογές έχει; το τελείωσα και σκέφτομαι να το ξαναπαίξω, αλλά δεν νομίζω να δω αυτά που περιμένω.

Δημοσ.

Αν διαβάσεις στο επίσημο φόρουμ της Telltale θα δεις ότι και άλλοι έχουν θέμα με stuttering και ότι δεν φταίει το PC μου, και 'συ μπορεί να έχεις αλλά να μην το βλέπεις.Κάποιοι άνθρωποι έχουν καλύτερη παρατηρητικότητα από άλλους.

Και το holmes είχε στις κόκκινες πριν φτιαχτεί με οδηγό, αλλά για τέτοιου είδους παιχνίδια ειλικρινά ποιος νοιάζεται;
Δημοσ.

αλλά για τέτοιου είδους παιχνίδια ειλικρινά ποιος νοιάζεται;

Πραγματικά παιδιά, αφήστε τον τεχινικό τομέα και απολαύστε την παιχνιδάρα! 

Ουσιαστική αλλαγή στην ροή της ιστορίας με τις επιλογές έχει; το τελείωσα και σκέφτομαι να το ξαναπαίξω, αλλά δεν νομίζω να δω αυτά που περιμένω.

Ακόμη πρώτο επεισόδιο είναι οπότε δεν μπορούμε να ξέρουμε τι αλλαγές μπορεί να υπάρξουν.

Για παράδειγμα στο:

Θάνατο του παιδιού (ξέχασα το όνομα και όλας, lol) δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Νομίζω σε κάθε περίπτωση θα πεθάνει

• 1 μήνα μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Πραγματικά παιδιά, αφήστε τον τεχινικό τομέα και απολαύστε την παιχνιδάρα! 

ευχάριστο είναι, αλλά παιχνιδάρα δεν είναι σίγουρα

από άποψη gameplay είναι μηδενικό, προτιμώ να το βλέπω σαν interactive επεισόδια και τίποτα παραπάνω

τα γραφικά σαφώς και δε με απασχολούν σε παιχνίδι της telltales που βγάζει multiplatform ακόμα και για τα tablet

είναι απλά ένα συμπλήρωμα για όσους τους αρέσει το σύμπαν του got, διαφορετικά δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς μαζί του 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...