Προς το περιεχόμενο

Game of Thrones - A Telltale Games Series

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Προσωπικά, θα προτιμούσα να κάθονταν και να έφτιαχναν ένα παιχνίδι ολόκληρο, από την αρχή ως το τέλος. Σπάει πολύ έτσι ο ρυθμός.

Προφανώς, όμως, το μοντέλο λειτουργεί, καλές κριτικές αποσπούν γενικά για το αποτέλεσμα, οπότε θα πρέπει να το αποδεχτούμε. Τουλάχιστον να βγαίνουν τα επεισόδια στην ώρα τους... Αν και πλέον πιο πιθανό το βλέπω να πάρω το ολοκληρωμένο παιχνίδι στις εκπτώσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Αν και πλέον πιο πιθανό το βλέπω να πάρω το ολοκληρωμένο παιχνίδι στις εκπτώσεις.

Εγώ έτσι το έκανα στο The Wolf Among us, 13€ σε steam sale και το έπαιξα όλο μαζί.

Δημοσ.

ξέρει κανείς αν όσοι το παίξουμε αν θα χουμε spoiler για όσους βλέπουμε τη σειρά αλλα δεν έχουμε διαβάσει τα βιβλία?

επίσης να το προτείνω σε ανηψάκι που του άρεσε το the wolf among us ή έχει **** αριστερα και δεξιά να κρέμονται?

Δημοσ.

Λίγο που ξέρω το παιχνίδι δεν έχει καμία σχέση με την σειρά απλά κάποια  γεγονότα εκτυλίσσονται παράλληλα με αυτήν

οπότε δεν υπάρχει κίνδυνος για spoiler τουλάχιστον στα πρώτα επεισόδια.

Το ανιψάκι σου πόσο χρονών είναι; Σε κάποια τρέιλερ που είδα στο youtube γράφει Pegi 18  οπότε

λογικά το ανιψάκι σου δεν θα μπορεί να το παίξει εξάλλου γνωρίζουμε πως ακόμη και αυτά που ανέφερες

να μην έχει μόνο το αίμα και την βία που έχει είναι απαγορευτικό για μικρά παιδιά. (βέβαια αυτό σηκώνει μεγάλη συζήτηση και δεν είνα της παρούσης)

Πάντως μιλάμε για ένα διαμαντάκι της telltale όπως και το the wallking dead

• Like 1
Δημοσ.

Τελείωσα το 1ο επεισόδιο. Καταρχάς πρέπει να πω ότι η ιδέα από την αρχή φαινόταν πολύ ενδιαφέρουσα, μιας και η χρήση 5 χαρακτήρων και η κάλυψη γεγονότων σε διάφορα μέρη στον κόσμο του Game of Thrones ήταν άκρως ελκυστική. Και όντως με ένα δυνατό ξεκίνημα, το πρώτο επεισόδιο έθεσε πολύ δυνατά στάνταρ για την συνέχεια της σειράς.

Επίσης μου άρεσε πολύ το voice acting όλων των ηθοποιών που δάνεισαν την φωνή τους στο παιχνίδι (και των γνωστών από την σειρά, αλλά και αυτών της Telltale) όπως επίσης και τα μουσικά θέματα (κάποια παρμένα επίσης από τη σειρά).

Οι επιλογές ήταν πολλές και δύσκολες και φαντάζομαι θα παίξουν σημαντικό ρόλο στα επόμενα επεισόδια. Με πήρε 2 ώρες και 20 λεπτά για να το τελειώσω, αλλά με φουλ ψάξιμο και συζητήσεις με τους NPCs.

Γενικώς και εγώ πέρασα ένα πολύ όμορφο (σχεδόν) 2μισάωρο και ανυπομονώ πως και πως για το επόμενο επεισόδιο. Ελπίζω αυτή τη φορά η Telltale να κρατήσει την υπόσχεση της και να βγάλει τα επεισόδια την ώρα που πρέπει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...