Millennium Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Telltale's Game of Thrones to be concurrent with the series It turns out Telltale is opting for a The Walking Dead-like situation, where it will explore other parts of Westeros while the war for the iron throne wages on. "It's not a prequel," Telltale CEO Dan Connors told Digital Trends in an interview. "I think the show provides a timeline, but the world is huge," he added. "There's so much going on and it's so rich. Every decision that King Joffrey makes impacts so many people. Any microcosm in that world [looking at how] people are affected by the decisions that are made plays out across the whole thing." 1
wazzaa Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Για να δούμε... Έχουμε πληροφορίες σε τι στύλ θα είναι??? Έχω πολλές ιδέες ελπίζω να με καλύψει κάποια γιατί το προηγούμενο game of thrones, με απογοήτευσε.
naruto14 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Για να δούμε... Έχουμε πληροφορίες σε τι στύλ θα είναι??? Έχω πολλές ιδέες ελπίζω να με καλύψει κάποια γιατί το προηγούμενο game of thrones, με απογοήτευσε. Σαν τα προηγούμενα της telltale φαντάζομαι. Interactive story telling/adventure. 1
wazzaa Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Χμμμμ.... Αν είναι έτσι, δεν ξέρω πόσο καλό μπορεί να γίνει.... Νόμιζα θα κάνουνε καμια εξαίρεση με κανένα Rpg στυλ αλλά μάλλον όχι....Θα δούμε.
naruto14 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Χμμμμ.... Αν είναι έτσι, δεν ξέρω πόσο καλό μπορεί να γίνει.... Νόμιζα θα κάνουνε καμια εξαίρεση με κανένα Rpg στυλ αλλά μάλλον όχι.... Θα δούμε. Έχω εμπιστοσύνη στην Telltale. Μπορεί να με έχει νευριάσει πολλές φορές με τη 2η σεζόν του the walking dead αλλά αν δώσουν όλη την απαραίτητη προσοχή που χρειάζεται νομίζω θα δώσουν παιχνιδάρα. 1
Tmark Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Έχω εμπιστοσύνη στην Telltale. Μπορεί να με έχει νευριάσει πολλές φορές με τη 2η σεζόν του the walking dead αλλά αν δώσουν όλη την απαραίτητη προσοχή που χρειάζεται νομίζω θα δώσουν παιχνιδάρα. Γιατί σε νευρίασε η 2η season του Walking dead? (σε spoiler tags)
Millennium Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Telltale's Game of Thrones due to start before year's end 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 This May Be Your First Look At Telltale’s Game Of Thrones Video-Game
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα