christakos07 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Τώρα τελευταία παρατηρώ πως το λάπτοπ χάνει στιγμιαία(κυρίως όταν το κουνάω) επαφή με το τροφοδοτικό.Το μοντέλο είναι το Site: L505-138 .Το άνοιξα για να δω μήπως κάτι δεν πατάει καλά αλλά τζίφος.Το ζήτημα μου είναι άλλο. Το κυκλωμένο δεν είναι αποσπώμενο από τη μητρική.Νομίζω πως είναι κολλημένο.Αν και εφόσον είναι κολλημένο Site: αντικατάσταση δεν παίζει σωστά;Οπότε τι κάνουμε;
Roger Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δεν ειναι κολλημενο.Το τραβας και βγαινει ,και αγοραζεις αυτο που σωστα βρηκες
christakos07 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δεν ειναι κολλημενο.Το τραβας και βγαινει ,και αγοραζεις αυτο που σωστα βρηκες Όσο και να το τράβηξα πάντως αυτό δεν έλεγε να βγει.Σε κάποια φάση φοβήθηκα μην κάνω ζημιά στη μητρική οπότε σταμάτησα.Πάντως μιας και το κοιτούσα ώρα για να καταλάβω αν είναι αποσπώμενο,φαινόταν πολύ ενιαίο,δίχως κάποια εσοχή,δίχως κάτι τέλος πάντων που να δηλώνει ότι ξεκαρφώνει. Υπάρχει ενδεχόμενο η toshiba να έβγαζε κάποια μοντέλα της που να μην έχουν αποσπώμενο power jack?
Roger Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Iσως,αν και μου φαινεται πραγμα δυσκολο,ασε που αφου το βλεπεις στην φωτο σαν αποσπωμενο για το συγκεκριμενο laptop σημαινει οτι αποσπαται και αυτο που εχεις. Ακομα και να μην βγαινει ομως,αγορασε το (αν οντως εχει προβλημα)και κοψε τα καλωδια προσεκτικα και ξαναενωσε τα.Το σωστο θα ηταν κολλητηρι,κολληση και θερμοσυστελλομενο
retinoli Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Σε αρκετά μοντέλα της Toshiba το καλώδιο είναι κολλημένο πάνω στην μητρική, όπως και στην δικιά σου περίπτωση. Στην περίπτωση σου θα δοκίμαζα πρώτα με άλλον φορτιστή. Δεν νομίζω να φταίει το καλώδιο και η υποδοχή του φορητού. Αν δοκιμάσεις με άλλον φορτιστή και όταν το κουνάς σβίνει, τότε θα έλεγα οτι ευθυνεται η υποδοχή του φορτιστή. Πάιζει να φταίει και το κύκλωμα τροφοδοσίας το οποίο βρίσκεται πάνω στην μητρική πλακέτα. καλή τύχη.
christakos07 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Σε αρκετά μοντέλα της Toshiba το καλώδιο είναι κολλημένο πάνω στην μητρική, όπως και στην δικιά σου περίπτωση. Στην περίπτωση σου θα δοκίμαζα πρώτα με άλλον φορτιστή. Δεν νομίζω να φταίει το καλώδιο και η υποδοχή του φορητού. Αν δοκιμάσεις με άλλον φορτιστή και όταν το κουνάς σβίνει, τότε θα έλεγα οτι ευθυνεται η υποδοχή του φορτιστή. Πάιζει να φταίει και το κύκλωμα τροφοδοσίας το οποίο βρίσκεται πάνω στην μητρική πλακέτα. καλή τύχη. Λογικά φταίει η υποδοχή του φορτιστή.Εφόσον το όλο σύστημα είναι κολλημένο πάνω στη μητρική για να αλλαχτεί η υποδοχή πρέπει να επέμβει χέρι ηλεκτρονικού σωστά;
retinoli Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 εξαρτάται πόσο πιάνουν τα χέρια σου, δεν είναι πολύ δύσκολη επέμβαση. απλά δεν κατάλαβα με βάση ποια στοιχεία πιστεύεις ότι είναι η υποδοχή και όχι το βύσμα του φορτιστή.
Roger Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Λογικά φταίει η υποδοχή του φορτιστή.Εφόσον το όλο σύστημα είναι κολλημένο πάνω στη μητρική για να αλλαχτεί η υποδοχή πρέπει να επέμβει χέρι ηλεκτρονικού σωστά; Θα πρεπει να εχεις ενα πολυμετρο για να δεις οτι πανω σε αυτο ασπρο βυσμα ερχεται ταση. Φυσικα εννοειται οτι εχεις μετρησει και το τροφοδοτικο
christakos07 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Τελικά εντοπίσαμε τον φταίχτη-φορτιστή.Προς στιγμήν είμαι με φορτιστή φίλου και όλα φαίνονται κομπλέ.Πάμε για αντικατάσταση λοιπόν.
Roger Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 (αν οντως εχει προβλημα) Θα πρεπει να εχεις ενα πολυμετρο για να δεις οτι πανω σε αυτο ασπρο βυσμα ερχεται ταση. Φυσικα εννοειται οτι εχεις μετρησει και το τροφοδοτικο Πρωτα κοιταμε τα απλα και μετα παμε στα δυσκολα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα