gkasmak0s GR Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Γεια σας insomniacs,Χτες το βραδυ πηγα να ανοιξω το minecraft και μου βγαζει: 'Java virtual machine error'Could not create virtual machine Οτι και να εκανα δεν μπορεσα να ανοιξω το mc με τιποτα.Δοκιμασα τα παντα.Μπουχτισμενος, παω να ανοιξω το cod για να παιξω, ομως προς εκπληξη μου ειχε σβηστει απο μονο του μαζι με ολα τα παιχνιδια του Steam μαζι με το ιδιο το Steam κιολας καθως οτα πηγαινα να το ανοιξω απο το program files δεν υπηρχε ουτε ο φακελος του java αλλα ουτε και του Steam.Τελος παντων, το ξανακανω εγκατασταση και μου ανοιγει και ολα καλα (με τα παιχνιδια να ειναι ολα σβησμενα εννοειται).Την 2η φορα που πηγα να το ανοιξω μου βγαζει αυτο(βλεπε συννηρημενο αρχειο).Μετα εκανα restore και ολα καλα, αλλα απο τι μπορει να προεκυψε ολο αυτο???Επιβεβαιωνω οτι δεν ειναι ιος.Επισης δεν μπορουσα να κανω drag&drop παρα μονο αντιγραφη-επικολληση με δεξι κλικ. 2ον:Η ωρα μονο χωρις την ημερομηνια μου αλλαζει συνεχως στα Windows XP SP3.Μεχρι που αλλαξα και battery στην motherboard.Τι μπορει να φταιει?? Ευχαριστω εκ των προτερων!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα