babletheone Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Γεια σας παιδιά,μέσα στην 'βδομάδα θα έχω το εν λόγω κινητό.Έχω μεγάλες προσδοκίες και από τα πολλά που έχω διαβάσει σε sites το κινητό είναι πολύ καλό.Σε benchmarks ξεπερνάει κινητά όπως το xperia z,s3,4hd,p6 και άλλα επίσης.Θέλω προσωπικές εντυπώσεις από κατόχους του κινητού.Ευχαριστώ
Chris_85 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Σφαιρατο κινητο, μέτρια προς καλή η φωτογραφια που βγαζει, μπαταρία στο μέσο όρο, πολύ ομορφη/στιβαρή κατασκευή, απροβλημάτιστο UI, εξαιρετική αίσθηση εν τέλει.
babletheone Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Η μπαταρία βγάζει 24ώρο με νορμαλ χρηση?
babletheone Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Η κάμερα είναι όπως ακουώ?Δηλαδή δεν ανταποκρίνεται στα 13 mp?!
Chris_85 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Ανετα βγαζει. Θα προσπαθησω να ανεβασω καποιες φωτο αργοτερα, αν και το wifi στη μοναδα δεν ειναι το καλυτερο δυνατο. Γενικα οσες φωτο εχω εκτυπωσει/βλεπω σε pc, ειναι πολυ καλες. Καλυτερες του 4s πχ
babletheone Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Με το wifi του προηγούμενου κινητού μου ( LG optimus 7) το wifi ήταν φανταστικό πραγματικά.Αν μπορείς ανέβασε καμία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα