paylidis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 τι εννοείς κρυφή, αν δλδ το ζητήσεις δεν θα σε ενημερώσουν ότι χρεώνεται? δε θα στο παρέχουν βασικά...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 αν δεν δεχτείς την χρέωση προφανώς...
apeiro Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 ρε παιδιά τι να το κάνω όταν όλοι οι πάρόχοι το δίνουν δωρεάν την αναγνώριση κλήσης και στον οτε πρέπει να το βρεις από μόνος σου ότι έχει έξτρα χρέωση η αναγνώριση κλήσης .
poulinos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 ρε παιδιά τι να το κάνω όταν όλοι οι πάρόχοι το δίνουν δωρεάν την αναγνώριση κλήσης και στον οτε πρέπει να το βρεις από μόνος σου ότι έχει έξτρα χρέωση η αναγνώριση κλήσης . αυτο πραγματι ειναι καταντια εν ετος 2014 σχεδον και να μην ειναι μεσα στην τιμη η αναγνωριση και να μην ειναι απο default. 1
piou90 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 και εγώ όταν έκανα την σύνδεση με οτε, στο κατάστημα τους με ρώτησαν αν θέλω αναγνώριση κλήσης και διάφορες άλλες υπηρεσίες αλλά δεν μου είπαν οτι είχε extra χρέωση και το έμαθα οταν ήρθε ο λογαριασμός
poulinos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 καλο ειναι να ρωταμε.τιποτα δεν ειναι δωρεαν σε αυτην την ζωη και κανεις δεν μας χαριζει τιποτα.β.δεν βρισκω λογο να εισαι καν στον οτε αλλα οκ.
maik42 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) καλα μιλαμε πολυ χαλια το internet στην Δραμα!!!! edit. και μια που το εφερε η κουβεντα και ποσταρα την ταχυτητα, τα στατιστικα τη γραμμης τι λενε ρε παιδια, γιατι δεν ξερω να τα διαβαζω ή μαλλον δεν τα καταλαβαινω καθολου. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2013 από maik42
poulinos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 μια χαρα παιζεις μια χαρα ειναι τα χαρακτηριστικα μια χαρα ειναι το speedtest
maik42 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 και εκεινα τα μηδενικα που βλεπω (0,0 / 0,0 db) ειναι για καλο ή για κακο @poulinos ;
poulinos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 και εκεινα τα μηδενικα που βλεπω (0,0 / 0,0 db) ειναι για καλο ή για κακο @poulinos ; για καποιο λογο δεν διαβαζει το attenuation>δενεχω δει ρουτερ του οτε vdsl που να μην βγαζει 0 για attenuation.
maik42 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 ειμαι στο κεντρο της πολης διπλα στο οτε. αρα πρεπει να εχει καποια λογικη αυτο που αναφερουν και στην σελιδα τους . https://www.ote.gr/web/guest/help-and-support/internet/vdsl/-/support/article/41638795
amalis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δεν καταλαβαίνω γιατί να τα σκας στον οτε. Η ταχύτητα μια χαρά είναι, αλλά την ίδια θα είχες και στους υπόλοιπους, πολύ φθηνότερα.
maik42 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 για το αν θα εχω την ιδια ταχυτητα και με τους αλλους παροχους δεν μπορω να το ξερω. μια φορα ειχα δοκιμασει στην hol και ηταν σκετη απελπισία. στον μηνα επανω εφυγα.
nimorio Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Με την hol ήταν σκέτη απελπισία κατά πάσα πιθανότητα επειδή σε βάλαν σε 11αρι προφίλ, το οποίο είναι απαράδεκτο. Αλλά με τους άλλους θα είσουν στα ίδια, ίσως και καλύτερα με το 6αρι της forthnet.
poulinos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 ειμαι στο κεντρο της πολης διπλα στο οτε. αρα πρεπει να εχει καποια λογικη αυτο που αναφερουν και στην σελιδα τους . https://www.ote.gr/web/guest/help-and-support/internet/vdsl/-/support/article/41638795 οποιον εχω δει να εχει vdsl Οτε παντα γραφει 0/0.και να επαιρνες απο το Kv Να ελεγα οκ αλλα υπαρχουν και ατομα που ειναι στα 500 μετρα μακρυα και εχουν μηδεν.το εχω τσεκαρει.και στην πραξη ακομα και πανω στην καρτα να εισαι δεν θαπαρεις μηδεν.πχ με analyzer σε adsl πανω στο οριο του παροχου ουτε 20 μετρα καλωδιο σε adsl εχω 1 σχεδον attenuation η κατι λιγοτερο.για να βγει το καλωδιο μεσα απο τον παροχο να παει καφαο και να παει σε σενα εστω 200 μετρα τα εχεις.θα ειχες εστω και 1 attenuation. για το αν θα εχω την ιδια ταχυτητα και με τους αλλους παροχους δεν μπορω να το ξερω. μια φορα ειχα δοκιμασει στην hol και ηταν σκετη απελπισία. στον μηνα επανω εφυγα. υπαρχουν και αλλες εταιρειες αλλα τωρα λογικα σε δεσμευει συμβολαιο για ενα χρονο Με την hol ήταν σκέτη απελπισία κατά πάσα πιθανότητα επειδή σε βάλαν σε 11αρι προφίλ, το οποίο είναι απαράδεκτο. Αλλά με τους άλλους θα είσουν στα ίδια, ίσως και καλύτερα με το 6αρι της forthnet. και παλια δεν εδινε και 9 αρι η Hol οπως ειχε και traffic shaping.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα