VoR Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Μετακομίζω σύντομα στην Δράμα για εργασιακούς λόγους και υποψιάζομαι ότι η ταχύτητα του Ίντερνετ θα είναι δραματικά αργή. Είναι κάποιο μέλος από εκεί να μου δώσει πληροφορίες;; Ποιος πάροχος συμφέρει;
paylidis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 κάνεις μεγάλο λάθος... και η hol και η cyta που εχω δοκιμάσει εκει έχουν πολύ καλο δίκτυο ... Ισως και καλύτερο απο πολλα σημεια στην πρωτευουσα/συμπρωτευουσα... βρηκες δουλεια εκει;
VoR Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Ναι βρήκα (Όλοι την ίδια αντίδραση έχουν) Για τι ταχύτητες μιλάμε, αν θυμάσαι; 1
paylidis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 εξαρτάται το σημειο! εγω επιανα κάπου 18-19 με χολ..
maik42 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 οι ταχυτητες σην Δραμα ειναι μια χαρα φιλαρακι. πολυ πιο καλες απο πολλα σημεια των μεγαλουπολεων απο οτι μπορω να συγκρινω διαβαζοντας αυτο το thread για πολλααααα χρονια. τωρα, εαν θα μεινεις σε κανενα προαστιο της πολης, εκει το κουβεντιαζουμε. πριν τρια χρονια ειχα δοκιμασει την hol αλλα εφυγα με ελαφρα πηδηματακια. πολυ χαλια. να προτιμησεις conex ή fortnet. μαλλον ξεχνας συμφωνα με τα λεγομενα σου στο πρωτο post οτι μετακομιζεις σε μια πρωτευουσα νομου και οχι στην Ζιμπαμπουα ουτε επανω στα Αγραφα ή στην Πινδο. (φιλικα)
ca6mio Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου πολύχρωμες χάντρες για τους ιθαγενεις. Σε ποια περιοχή θα μείνεις και πού βρήκες δουλειά ρε θηρίο, αν επιτρέπεται;
gridinio Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 οι ταχυτητες σην Δραμα ειναι μια χαρα φιλαρακι. πολυ πιο καλες απο πολλα σημεια των μεγαλουπολεων απο οτι μπορω να συγκρινω διαβαζοντας αυτο το thread για πολλααααα χρονια. τωρα, εαν θα μεινεις σε κανενα προαστιο της πολης, εκει το κουβεντιαζουμε. πριν τρια χρονια ειχα δοκιμασει την hol αλλα εφυγα με ελαφρα πηδηματακια. πολυ χαλια. να προτιμησεις conex ή fortnet. μαλλον ξεχνας συμφωνα με τα λεγομενα σου στο πρωτο post οτι μετακομιζεις σε μια πρωτευουσα νομου και οχι στην Ζιμπαμπουα ουτε επανω στα Αγραφα ή στην Πινδο. (φιλικα) αν βάλεις forthnet θα έχεις και υψηλές ταχύτητες με το margin στο 6
Geosim79 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 conn-x rules.....κανένα πρόβλημα και μένω εκτός πόλης
dimopou Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 conn-x rules.....κανένα πρόβλημα και μένω εκτός πόλης το κακό με τον οτε είναι ότι έχει πολύ ακριβές τιμές από οποιαδήποτε άλλο πάροχο και δεν συμφέρει . Στη σημερίνη κρίση πρέπει να τα κοιτάμε όλα για το δικό μας συμφέρον
Geosim79 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 καλύτερα να δίνω 5 ευρώ παραπάνω αλλά να έχω το κεφάλι μου ήσυχο πάρα τα τραβήγματα με άλλους providers, κρυφές χρεώσεις και απαράδεκτο service...ενδεικτικά θα αναφέρω πως πριν 6 μήνες για μια τεχνική βλάβη 45 λεπτών στο δίκτυο της περιοχής έστειλαν sms και ζητούσαν συγνώμη....
enrique19 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 εξαρτάται 13 14 επιανα σε ένα προαστειο της πολης,και σε ένα άλλο επιανα 7 δηλαδή κατεβαζα με 700 κb δεν είναι τοσο δραματικα λοιπον,ο άλλος για χαντρες που ελεγε και ιθαγενείς δεν το καταλαβα τι εννοουσε ο ποιητης..χαμουτζης θα ηταν
poulinos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 καλύτερα να δίνω 5 ευρώ παραπάνω αλλά να έχω το κεφάλι μου ήσυχο πάρα τα τραβήγματα με άλλους providers, κρυφές χρεώσεις και απαράδεκτο service...ενδεικτικά θα αναφέρω πως πριν 6 μήνες για μια τεχνική βλάβη 45 λεπτών στο δίκτυο της περιοχής έστειλαν sms και ζητούσαν συγνώμη.... συνηθως ολοι τον οτε κραζουν για κρυφες χρεωσεις. 1
paylidis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 καλύτερα να δίνω 5 ευρώ παραπάνω αλλά να έχω το κεφάλι μου ήσυχο πάρα τα τραβήγματα με άλλους providers, κρυφές χρεώσεις και απαράδεκτο service...ενδεικτικά θα αναφέρω πως πριν 6 μήνες για μια τεχνική βλάβη 45 λεπτών στο δίκτυο της περιοχής έστειλαν sms και ζητούσαν συγνώμη.... Η cyta θα σου εκανε και επιστροφη ενος πόσου για την πιθανη ταλαιπωρια...
apeiro Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 καλύτερα να δίνω 5 ευρώ παραπάνω αλλά να έχω το κεφάλι μου ήσυχο πάρα τα τραβήγματα με άλλους providers, κρυφές χρεώσεις και απαράδεκτο service...ενδεικτικά θα αναφέρω πως πριν 6 μήνες για μια τεχνική βλάβη 45 λεπτών στο δίκτυο της περιοχής έστειλαν sms και ζητούσαν συγνώμη.... το 1,23 για την αναγνώριση κλήσης δηλαδή από τον οτε δεν είναι κρύφη χρέωση ??? και ποιος ξέρει πόσες άλλες κρυφές χρεώσεις έχει 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 τι εννοείς κρυφή, αν δλδ το ζητήσεις δεν θα σε ενημερώσουν ότι χρεώνεται?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα