billkosyf Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπερα. Εχω το SAMSUNG GALAXY S4. Mου επεσε και απο τοτε η οθονη ειναι μαυρη, αναβει το λαμπακι αλλα ακουγονται οταν παταω πληκτρα. Ειναι κατι απλο για να φτιαχτει? Η αντιπροσωπεια μου ζηταει παπαδες για να το δει. Τι μπορω να κανω? Που αλλου μπορω να το φτιαξω?
stamatinho Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 <p>Καλησπερα. Εχω το SAMSUNG GALAXY S4. Mου επεσε και απο τοτε η οθονη ειναι μαυρη, αναβει το λαμπακι αλλα ακουγονται οταν παταω πληκτρα. Ειναι κατι απλο για να φτιαχτει? Η αντιπροσωπεια μου ζηταει παπαδες για να το δει. Τι μπορω να κανω? Που αλλου μπορω να το φτιαξω?</p> Σου ειπαν δε το καλυπτει η εγγυηση? Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
billkosyf Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Ναι, γιατι ειναι απο πεσιμο. Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App
Fronimitis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Πηγες και τους ειπες οτι σου επεσε;;;;;;;;;;;;;;; Ε τι να σου πω...Σε ποιο σερβις πηγες;Στην σμαρτεκ;
billkosyf Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δεν τους ειπα οτι επεσε, αλλα μου ειπαν οτι αν η ζημια προκληθηκε απο εμενα δεν το καλυπτει η εγγυηση. Θα το καταλαβουν αμα τους το παω οτι ειναι απο πεσιμο?
mphxths Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δηλαδη πως γινεται να σπασει μια οθονη κινητου απο μονη της χωρις ναναι απο πεσιμο , χτυπημα και γενικοτερα κακη χρηση του ιδιοκτητη του? Απορια το χω απο χθες 1
billkosyf Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Γι'αυτο ειπα εγω που αλλου μπορω να το φτιαξω εκτος αντιπροσωπειας, γιατι κανει μπαμ οτι ειναι απο πεσιμο αφου δεν λειτουργει η οθονη.
Fronimitis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δηλαδη πως γινεται να σπασει μια οθονη κινητου απο μονη της χωρις ναναι απο πεσιμο , χτυπημα και γενικοτερα κακη χρηση του ιδιοκτητη του? Απορια το χω απο χθες Μα δεν εγραψε πουθενα οτι εσπασε η οθονη. Η σμαρτεκ ειναι πραγματικα κορυφη απο θεμα εγγυησης.Εγω αν δεν εχει σπασει θα το πηγαινα και δεν θα ελεγα τιποτα. Επισης η σμαρτεκ θα σου πει ακριβως τι ζημια εχει αν τυχον δεν σε καλυψει ενω εκτος αντιπροσωπειας μπορει και να σε κοροιδεψουν και να σου βγαλουν κι αλλες ζημιες για παραπανω λεφτα.
billkosyf Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Ευχαριστω πολυ!!! Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App
sakis0547 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Βρες μια οθονη απο ebay και αλλαξε την...δεν ειναι δυσκολο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα