Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Εχω το SAMSUNG GALAXY S4. Mου επεσε και απο τοτε η οθονη ειναι μαυρη, αναβει το λαμπακι αλλα ακουγονται οταν παταω πληκτρα. Ειναι κατι απλο για να φτιαχτει? Η αντιπροσωπεια μου ζηταει παπαδες για να το δει. Τι μπορω να κανω? Που αλλου μπορω να το φτιαξω?

Δημοσ.

<p>Καλησπερα. Εχω το SAMSUNG GALAXY S4. Mου επεσε και απο τοτε η οθονη ειναι μαυρη, αναβει το λαμπακι αλλα ακουγονται οταν παταω πληκτρα. Ειναι κατι απλο για να φτιαχτει? Η αντιπροσωπεια μου ζηταει παπαδες για να το δει. Τι μπορω να κανω? Που αλλου μπορω να το φτιαξω?</p>

Σου ειπαν δε το καλυπτει η εγγυηση?

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Δεν τους ειπα οτι επεσε, αλλα μου ειπαν οτι αν η ζημια προκληθηκε απο εμενα δεν το καλυπτει η εγγυηση. Θα το καταλαβουν αμα τους το παω οτι ειναι απο πεσιμο?

Δημοσ.

Δηλαδη πως γινεται να σπασει μια οθονη κινητου απο μονη της χωρις ναναι απο πεσιμο , χτυπημα και γενικοτερα κακη χρηση του ιδιοκτητη του?

Απορια το χω απο χθες :)

• Like 1
Δημοσ.

Γι'αυτο ειπα εγω που αλλου μπορω να το φτιαξω εκτος αντιπροσωπειας, γιατι κανει μπαμ οτι ειναι απο πεσιμο αφου δεν λειτουργει η οθονη.

Δημοσ.

Δηλαδη πως γινεται να σπασει μια οθονη κινητου απο μονη της χωρις ναναι απο πεσιμο , χτυπημα και γενικοτερα κακη χρηση του ιδιοκτητη του?

Απορια το χω απο χθες :)

Μα δεν εγραψε πουθενα οτι εσπασε η οθονη.

Η σμαρτεκ ειναι πραγματικα κορυφη απο θεμα εγγυησης.Εγω αν δεν εχει σπασει θα το πηγαινα και δεν θα ελεγα τιποτα.

Επισης η σμαρτεκ θα σου πει ακριβως τι ζημια εχει αν τυχον δεν σε καλυψει ενω εκτος αντιπροσωπειας μπορει και να σε κοροιδεψουν και να σου βγαλουν κι αλλες ζημιες για παραπανω λεφτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...