jimmes Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 παιδια καλησπερα.θα ηθελα την βοηθεια σας σε ενα θεμα που εχω με το modem.εχω συνδεση wind, και το modem που εχω ειναι το τελευταιο που εχει και δινεi η wind.δινω ιντρενετ σε δυο συσκευες ενσυρματα με καλωδιο, στον υπολγιστη και επισης με καλωδιο και σε ενα δεκτη.ο υπολογιστης μου παει τρενο κανενα προβλημα ο δεκτης ενω παιζει κανονικα, μετα απο τρεις περιπου ημερες μου κοβει το ιντερνετ,και οταν το βγαλω για λιγο απο το ρευμα και κλεισω το ρουτερ για λιγο, μετα μου παιζει καμπανα.τι μπορει να φταιει αν ξερει καποιος να μου πει.επισης ξεχασα να σας πω πως εχω απενεργοποιησει το firwale στις σελιδα του ρουτερ.σας ευχαριστω.
retinoli Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 τι δέκτη εννοείς? γράψε τύπο και μοντέλο της συσκευής αυτής.
jimmes Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 VU+SOLO DOLBY DIGITAL αυτος ειναι ο δεκτης κινεζικος 130 ευρω η αξια του τιποτα αλλο σε τυπο δεν εχει απλα VU+SOLO DOLBY DIGITAL.
retinoli Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 αν συστηματικά "μπουκώνει" κάθε μερικές μέρες παίζει να είναι πρόβλημα του δέκτη. όταν κλείνεις τον δέκτη από το ρεύμα και τον ξανα ανοίγεις δουλεύει? κοίταξε στο ίντερνετ να δεις αν υπάρχει αναβάθμιση για το firmware του δέκτη.
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 ειχε ανοιχτει και αλλο τετοιο θεμα για καποιον που ειχε παρομοιο προβλημα και πηγε και πηρε αλλο ρουτερ και παλι συνεχισε να εχει το ιδιο προβλημα.το δευτερο ρουτερ ηταν του εμποριου.ενω σε καποιον φιλο του ολα οκ.του ειχα πει να δει για firmware update για τον δεκτη αλλα δεν ξερω τι εγινε.εφοσον το pc παιζει κανονικα κατι με τον δεκτη βρωμαει.αν οταν κολλησει αντι να κλεισεις τον ρουτερ κλεισεις τον δεκτη παιζει μετα παλι?αν εχεις αλλο ρουτερ δοκιμασε και με αλλο ρουτερ για να δεις επισης δοκιμασε οταν κολλησει να τον αλλαξεις ethernet./
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα