^BOOMBOOM Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 ξέρει κάποιος πως λέγεται ένα απο τα πρώτα video clip των Destiny's Child οπου φόραγαν όλο ασημί ρούχα, ήταν ένας -μαύρος - τυπάκος και ένα Lincoln Navigator? ξέρω πως τα στοιχεία είναι λίγα αλλα όποιος το έχει δει θα καταλάβει
Reginald Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2003 Είμαι ανάμεσα σε δύο, ή λές για το Say My Name, ή για το Jumpin Jumpin.
^BOOMBOOM Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2003 όχι, δεν είναι κανένα απο αυτά τα 2, είναι πιο παλιό (και αυτά δεν ταιριάζουν στην περιγραφή ! )
Reginald Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2003 Είδα πρόσφατα ένα πάλιο απο Destiny's Child νομίζω είναι αυτο που λές,μήπως είναι το: Bills Bills Bills????
Toufas Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2003 itan to poli oraio get on the bus mou arese para poli afti kitharitsa pou eixe mesa....teleio kai to amaksi amaksara
^BOOMBOOM Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2003 ούτε το Bills bills bills είναι (μα είδατε κανένα Navigator στο κομμωτήριο ?) Toufa μάλλον είναι αυτό που λές, θα το κατεβάσω και θα δώ (το αμάξι είναι μ@^@κια btw )
Toufas Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2003 einai pimp mobile re si exei kai kati provolakia.....
^BOOMBOOM Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2003 είναι όντως καλό pimp-mobil αν και η Cadillac Escalade sedan το έχει ξεπεράσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.