flou-4 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα Μη επαγγελματίας στην κατασκευή σελίδων αλλά με τον καιρό κάτι έμαθα σε αρχικό επίπεδο και φτιάνω μόνος μου τις σελίδες μου.. Ανέκαθεν χρησιμοποιούσα τη Yootheme καθώς μέχρι πρόσφατα είχε φοβερό support και τα templates δεν έβγαζαν καθόλου προβλήματα. Έπαιζαν και μια χαρά σε κινητά και γενικά ήμουν ευχαριστημένος... Τώρα τελευταία όμως δυστυχώς μου φαίνεται υπό διάλυση η εταιρεία. Προβληματικά templates αλλά και υποστήριξη κάτω του μετρίου... Με βαριά καρδιά είναι η αλήθεια σκέφτομαι να αλλάξω συνδρομή. Εϊμαι όμως γενικά επιφυλακτικός στις αλλαγές και θέλω μια γνώμη για Gavick και Rocketheme από άποψη support, σταθερότητας των templates, παραμετροποίησης... και γενικά από εμπειρία χρήσης-συνεργασίας. Κάπου βρήκα και τον πυρήνα της Rockettheme, το Gantry 4. Αυτό είναι ουσιαστικά ένα κενό template που το παραμετροποιείς; Όπως πχ τα Nano Yootheme με το customizer? Ευχαριστώ
kormos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Με Gavick για κάποια θέματα που είχα και απορίες έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος απο την εξυπηρέτηση. Έλαβα απαντήσεις σε λιγότερο από 24 ώρες (υπάρχει και η διαφορά ωρών...) Σίγουρα όμως τον τελευταίο λόγο τον έχεις εσύ...
flou-4 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Σκέψου ότι στη Yootheme το νορμάλ ήταν κανένα μισάωρο για απάντηση... Δε λέω... Η διαφορά ώρας παίζει ρόλο. Αυτοί είναι στη Γερμανία αν και την υποστήριξη την κάνουν κάποια μέλη από όλο τον κόσμο. Σαν λειτουργικότητα είσαι ευχαριστημένος..; Bugs και τέτοια;
sougiasdj Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Γενικά για Yootheme δεν είχαμε κάποιο πρόβλημα μέχρι τώρα.
flou-4 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Κι εγώ από YooTheme δεν είχα προβλήματα... μέχρι τώρα... Υπάρχουν ολόκληρα threads στο φόρουμ τους για τα προβλήματα της τελευταίας περιόδου... Γι αυτό ρωτάω κι εγώ μήπως και αλλού τα ίδια είναι οπότε να κάνω υπομονή...
kourentaradiocom Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Αγόρασα πρόσφατα απο Gavick και μέχρι στιγμής είμαι απόλυτα ικανοποιημένος...
flou-4 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Κι εγώ έχω ακούσει γενικά καλά λόγια και για Gavick και για Rocket... Έχω ακόμα κανένα 2μηνο στη Yootheme και λέω να δοκιμάσω ένα νέο template για να ανανεώσω μια παλιά μου σελίδα... Εάν και πάλι δω τα ίδια χάλια, τότε goodbye... Άλλωστε πόσο χειρότερα να είναι στις άλλες εταιρείες....;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα