batman_gardiki Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 κατέβασα το the help απο δυο διαφορετικά link και σε κανένα δεν έχει ήχο απο τις ομιλίες, τι φταίει;;;
Galatea Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Εχει χαμηλο ήχο ή δεν έχει καθόλου; Εχω μια καλη κοπια
mathsrule Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Άλλαξε τα Hz στις ρυθμίσεις του ήχου μέσω του Πίνακα Ελέγχου.
scullyist Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Υπέροχη ταινία με υπέροχες ερμηνείες, εντωμεταξύ. "You is kind. You is smart. You is important" 1
Chrisxxx Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 long shot αλλά αν έχεις 5.1 και ενεργοποιησες το πληκτρο που απομονώνει τον ήχο μόνο στο κεντρικό ή τα 2 πλάγια ή έβαλες να τη δεις με ακουστικά θα ακουγες μόνο τον background ήχο και όχι τις ομιλίες.
cthulhucarbide Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ πάλι όταν παίζω mkv η ένταση ακούγεται πάρα πολύ χαμηλά. Πρέπει να τα βάζω όλα σχεδόν τέρμα για να ακούγεται νορμάλ. Παίζει να φταίει κάποια ρύθμιση για τα ηχεία; Έχω 2 απλά ηχεία. Μήπως προορίζεται η έκδοση για περισσότερα ηχεία και θέλει ρύθμιση;
batman_gardiki Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 long shot αλλά αν έχεις 5.1 και ενεργοποιησες το πληκτρο που απομονώνει τον ήχο μόνο στο κεντρικό ή τα 2 πλάγια ή έβαλες να τη δεις με ακουστικά θα ακουγες μόνο τον background ήχο και όχι τις ομιλίες. ναι 5:1 έχω και σε άλλες ταινίες όταν γινότανε αυτό επέλεγα στερεοφωνικό ήχο και όλα οκ. τώρα ακούω μόνο το background kai δεν έχω επιλογή στερεοφωνικού ήχου. τι πρέπει να κάνω;;;; αυτό που λέει ο mathsrule ;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα