Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τσεκαρα την εγγυηση εχει ληξει απο 5/10/2010 αν και κατι μου βρωμαει ο δισκος μου ειναι 500GB και οχι 320GB οπως μου εμφανιζει

post-38373-0-38910700-1386784845_thumb.jpg

Δημοσ.

Ό,τι κι αν έγινε, αν το χαρτί του e-Shop λέει για 2 χρόνια και το συγκεκριμένο S/N βγάζει λήξη εγγύησης στο site της WD, μάλλον ελπίδες αντικατάστασης γιοκ.

...δοκίμασε πάντως αν θες να τους στείλεις ένα μέιλ και να τους αναφέρεις το "μυστήριο" και να τους ρωτήσεις εάν τυχόν υπάρχει περίπτωση αντικατάστασης (πες τους και κα'να παραμύθι ότι τάχαμου ο reseller τότε τον διαφήμιζε ως δίσκο 5χρονης εγγύησης, και τώρα που έβγαλε το πρόβλημα και είδες την απόδειξη συνειδητοποίησες πως γράψανε 2 χρόνια). 1 στο εκατομμύριο να συγκινηθούν, αλλά δεν χάνεις παρά λίγο χρόνο για αν το προσπαθήσεις...

Εννοείται ότι ξεχνάς δια παντός τα αρχεία έτσι βέβαια, αν δεχτούν να τους τον στείλεις για αντικατάσταση (η οποία θα σου κοστίσει και γύρω στο 20άρι).

Σκέψου τί θέλεις, κι αν είναι προχωράς όπως είπα σε άνοιγμα της θήκης και δοκιμή του σκληρού (...ο οποίος φοβάμαι πάντως ότι είναι αυτός που έχει το θέμα, και όχι τα ηλεκτρονικά της θήκης....). Ζυγίσέ το, και πράξε ανάλογα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...