nickvts13 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 γεια σας θελω να αγορασω το minecraft για το xbox 360.Εχω δει πως στο xbox live ειναι πιο φθηνο απο το να το αγορασω σε μορφη δισκου.Στην κονσολα δεν εχω σκληρο δισκο δηλαδη ειναι 4gb το minecraft μου γραφει πως ξοδευει 113mb τα οποια τα εχω διαθεσιμα .Μπορω να το κατεβασω κανονικα και χωρις να εχω σκληρο δισκο? ρωταω γιατι μπορει να το πληρωσω και μετα να μου γραφει πως χρεαζομαι σκλητο δισκο για να το κατεβασω
tool1983 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Nαι φιλε μπορεις να το κατεβασεις κανονικα.
nickvts13 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Καλησπερα και καλη χρονια.Αγορασα απο το public το minecraft για το xbox 360 (καινουριο) ομως δεν περιεχει το κουτι το manual και τιποτα αλλο δηλαδη ειναι μονο ο δισκος.Ειναι το παιχνιδι ετσι η να παω να το γυρισω?
8-bitMUSIC Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Αμα ειχε xbox live trial είσαι κομπλέ εμένα μόνο αυτό ειχε.
nickvts13 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Αμα ειχε xbox live trial είσαι κομπλέ εμένα μόνο αυτό ειχε. δεν μου εχει τιποτα ειναι μονο ο δισκος στο κουτι
gsina97 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Γεια σας θα ήθελα να σας ρωτήσω και για το minecraft στο xbox 360. Μέχρι πόσους παίχτες μπορούν να παίξουν?(όχι σε server)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα