Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Θα ηθελα μια βοηθεια σχετικα με το ποιες καρτες ηχου μπορουν να εχουν αυτη την δυνατοτητα. Ο ενισχυτης μου δεν υποστηριζει hd audio ουτε hdmi. Ο μονος τροπος ειναι ενας εξωτερικος decoder και αναλογικη συνδεση μεσω 5.1 ή 7.1 εξοδων. Θα ηθελα καρτα ηχου usb γιατι εχω λαπτοπ

Επισης υποψιαζομαι οτι υπαρχει υπαρχει θεμα και με το software καθως το xbmc μπορει να στειλει hd audio μονο μεσω hdmi.

Καμια ιδεα;

Δημοσ.

Πούλα τον παλιό σου ενισχυτή και πάρε άλλον.. Δώσε περισσότερες πληροφορίες για το σύστημα -ενισχυτή -ηχεία να σε βοηθήσουμε..

Δημοσ.

Ο ενισχυτης μου ειναι ο denon avr-1708. Αν τον πουλησω δεν θα πιασει πανω απο 150€. Η οπτικη εισοδος δεν εχει αρκετο bandwidth για hd audio και επιπλεον ο ενισχυτης μου δεν εχει αποκωδικοποιητη hd. Ο μονος τροπος για να ακουσω hd απο τον ενισχυτη ειναι μεσω αναλογικων εισόδων. Αυτο το γνωριζω σιγουρα

Δημοσ.

ο ενισχυτής σου έχει HDMI.Οπότε ας κάνει αποκωδικοποίηση το pc και μέσω HDMI τα περνάει στον ενισχυτή. Σίγουρα το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο απο τις αναλογικές..

Δημοσ.

<p>ο ενισχυτής σου έχει HDMI.Οπότε ας κάνει αποκωδικοποίηση το pc και μέσω HDMI τα περνάει στον ενισχυτή. Σίγουρα το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο απο τις αναλογικές..</p>

Ο ενισχυτης οπως πολλοι της γενιας του δεν μπορει να εξαγει ηχο απο τα hdmi που εχει. Ειναι μονο για να κανει switch τις πηγές. Το θεμα του ενισχυτη το εχω ψαξει. Οποτε θα πω για τριτη φορα:

Μονο μεσω αναλογικων εισοδων μπορει να περασουν τα πρωτοκολλα hd dts και truehd αφου εχουν αποκωδικοποιηθει και εχουν γινει αναλογικα. Αρα ψαχνουμε για καρτα ηχου και κυριως για software. Επισης θα γινοταν και με media playes με 5.1 ή 7.1 αναλογικες εξοδους αλλα δεν ξερω αν υπαρχει κατι τετοιο

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...