Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να βαλω μια αλλη rom στο κινητο και να το ρουταρω.

Θα ηθελα αν καποιος γνωριζει να μου πει πως θα το κανω ροοτ και αν εχει δοκιμασει καποια ρομ να μου την προτεινει.

Πανω απ'ολα τι κινδυνους εχω αν το κανω, πχ να μεινω με μια συσκευη για πεταμα κλπ...

Τωρα το λογισμικο που εχει το κινητο ειναι 4.1.2.

Σας ευχαριστω..

Δημοσ.

liver θελουν προσοχη αυτα, πριν κανεις κατι θα διαβαζεις πρωτα πως γινεται και λιγο απο τα σχολια για να δεις αν υπαρχουν προβληματα, για να μη βγεις με απροοπτα και γινει καμια στραβη και καταστραφει το κινητο

θα δεις σαυτο που σου εστειλε ο φιλος απο πανω και εχουν στο youtube διαφορα βιντεο που σου κανουν μια μικρη ξενάγηση στο τι εχει η καθε ρομ, αλλα θα πρεπει να ξερεις τι θελεις πρωτα, θελεις να ειναι καμια βαρια ρομ με πολλες τροποποιήσεις η καμια ελαφρια για καλύτερη μπαταρια

απο τι βλεπω ειναι και λιγο tricky το ρουταρισμα σε ντροιντ

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2257137

αν θες προχωρα

• Like 1
Δημοσ.

Απο τι διαβασα στην 4.1.2 που ειμαι εγω τωρα δεν εχει βγει εργαλειο που να πραγματοποιει το ροοτ.

Ειδα μερικα βιντεακια στο youtube που δειχνουν πως το κανεις, αλλα ελεγα μηπως κανενας απο δω το εκανε και να με προτεινε σιγουρη μεθοδο. 

Αλλιως παω με το ρισκο να μεινω χωρις συσκευη...

Μια ρομ ελαφρια, οχι πολλα πολλα. Αλλα για να βαλεις ρομ πρωτα πρεπει να το ροοταρεις...

Αυτο το βιντεακι ειδα αλλα ειχα καποπυς ενδιασμους ωστε να προχωρησω....

http://www.youtube.com/watch?v=UipLD-YHkYA

Δημοσ.

τα κινεζικα?

κοιτα αν δεν εισαι σιγουρος για κατι μη το κανεις, σε τετοια θεματα ειναι καποιο ρισκο, μπορεις ή να ψαχτεις λιγο παραπανω να βρεις καποιον που να εχει κανει ρουτ το δικο του, ή να ζητησεις βοηθεια απο πιο εξειδικευμένα φορουμ(πχ xda, droidforums)

και αυτο γιατι το καθε κινητο εχει δικο του τροπο, αλλιως ειναι του blade ξερω γω και αλλιως του LGOG και αλλιως του droid

αυτο το βιντεο που εβαλες το ειχα δει, και απο τα σχολια και στο youtube και στο xda φαινεται να δουλευει, αν θες μπορεις να το ρισκαρεις, μετα θα δεις και για να βαλεις recovery για να μπορεις να φλασαρεις ρομ (http://tips4droid.com/how-to-install-clockworkmod-cwm-touch-recovery-on-droid-razr/)

Δημοσ.

Γι αυτο ρωτησα εδω πριν κανω οτιδηποτε και κλαιω μετα...χαχαχ

Και γω διαβασα τα σχολια οτι δουλευει και ειναι πολυ απλο...

Αλλοι λενε οτι στην 4.1.2 γινεται μονο σε λινουξ ...

Μαλλον πρεπει να περιμενω να απαντησει καποιος που το εκανε...

Δημοσ.

Σαυτο το λινκ που σου εστειλα στην αρχη σου εχει να κατεβασεις νομίζω virtual box και στο κανει αυτοματα

Αποστολή από το Optimus G με χρήση τηλεπαθητικης

Δημοσ.

Φιλε μου δεν αντεξα. Το εκανα πριν λιγο...

Ουτε ενα λεπτο δεν πηρε ολο το πραγμα...

Τωρα παμε για να διαλεξουμε ρομ....

Μου εβγαλε και μια εφαρμογη superuser...

Δημοσ.

Γιατι μου λεει να κανω αναβαθμιση την εφαρογη superuser, το παταω και μου δειχνει σφαλμα...

εβαλα και το xposed frame work παω να το αναβαθμισω και μου δειχνει permision denied

Δημοσ.

Κατεβασα το root cheker και με δειχνει οτι δεν ειμαι ροοτ.

Να το ξανακανω σε αυτην την περιπτωση τι κανω?

Την εφαρμογη superuser αν ειναι γιατι με την εγκατεστησε ?

Δημοσ.

Εκανα ροοτ με αλλη μεθοδο ολα καλα..

Τωρα δουλευουν ολα...

Απλα το superuser ειναι στα κινεζικα..

Θελω να βαλω καμια πιο smooth ρομ..

Αλλα στα βιντεακια στο youtube δεν δειχνουν που τα αποθηκευουν τα αρχεια που κατεβαζουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...