casperhellas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, έχω έναν παλιό υπολογιστή ενός συγγενή μου και στην εκκίνηση (στο ΒΙΟS) εμφανίζει το μήνυμα "Memory runs at dual channel interleaved" το οποίο το κρατάει για περίπου 15 δευτερόλεπτα και μετά κάνει έλεγχο για τις συσκευές και προχωράει στα windows xp. Έχω ψάξει αλλά δεν κατάφερα να το διορθώσω... μήπως γνωρίζει κάποιος πως θα το παρακάμψω αυτό το μήνυμα? Δεν έχω πρόβλημα αν φαίνεται απλά να μην "κολλάει" στο σημείο εκείνο... Δοκίμασα να βγάλω τη μία μνήμη και μου εμφανίζει το μήνυμα "memory runs at single channel" Ευχαριστώ! Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2013 από casperhellas
micos000 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Καλά κάνει και στο βγάζει. In Single Channel mode, any DIMM slot within the channel may be populated in any order. Either channel may be used. To save power, do not populate the unused channel. In Dual Channel Asymmetric mode, any DIMM slot may be populated in any order. In Dual Channel Interleaved mode, any DIMM slot may be populated in any order, but the total memory in each channel must be the same. In Flex memory mode, any DIMM slot may be populated in any order per channel, but each channel must have at least 1 DIMM. The matching amount of memory per channel will be run in Dual channel interleaved mode and the remaining unmatched memory will run in Asymmetric mode.
casperhellas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Το πρόβλημα δεν ειναι που το βγάζει... το πρόβλημα είναι ότι κολλάει εκεί για αρκετή ώρα και μετά προχωράει... ενώ με τις ίδιες μνήμες δεν το έκανε πριν αυτό!
liopyr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Μάλλον σκαλώνει στην αναγνώριση κάποιας συσκευής. Το πιο πιθανό είναι κάποια IDE, ξεκίνα αφαιρώντας έναν - έναν σκληρούς ή DVD μέχρι βρεις να ποια το προκαλεί.
casperhellas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 θα το δοκιμάσω και θα γράψω ξανά ... Μπα... δεν γίνεται τίποτα βγάζει μπλε οθόνη και κάνει επανεκκίνηση όταν βγάζω τα cd-rom του!
micos000 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δεν είχες πει τίποτα για κόλλημα στο post. Θέλω να πιστεύω ότι τις συσκευές τις αφαιρείς με κλειστό υπολογιστή, έτσι; Δεν είναι λογικό να βγάζει μπλε οθόνες όταν αφαιρείς τα cd/dvd rom. Κανονικά θα έπρεπε να συνεχίσει κανονικά. Αφαίρεσε τα cdrom, μπες στο bios και στην 1η καρτέλα όπου αναγράφονται οι δίσκοι και τα cdrom άλλαξε τα κανάλια όπου είναι συνδεμένα τα cdrom σε none και άσε automatic μόνο αυτό που έχει τον σκληρό που μπουτάρει. Ή δες που έχει την επιλογή για automatic hard disk scan για να το κάνει αυτόματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα