PostHelper Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Επειδη ειμαι τραγικα ασχετος με αυτα αλλά που και που ασχολουμαι λιγο, θελησα να ανανεωσω το What's Up μου σημερα και προσεξα οτι υπαρχουν οι εξης 2 επιλογες(μεταξυ πολλων αλλων απλως οι εξης 2 μου κινησαν την περιεργεια): 1)Call them all 600 και λεει οτι για ενεργοποιηση ως τις 10/12/2013 εχεις δωρο 500 ΜΒ για ενα μηνα. Με 5 ευρω ολο αυτο. 2)500 ΜΒ για ενα μηνα για ενεργοποιηση ως τις 31/01/2014. Με 5 ευρω ολο αυτο. Και απορω. Γιατι υπαρχει καν η 2η αυτη επιλογη???? Αφου καποιος μπορει να επιλεξει την 1η και να εχει ο,τι και η 2η συν φυσικα τα 600 λεπτα ομιλιας με τα ιδια χρηματα!! Στην 2η να πω οτι λεει 500 ΜΒ για ενα μηνα για να σερφαρεις στο ιντερνετ απο το κινητο σου. Ενω στην πρωτη λεει προσφορα 500 ευρω για ενα μηνα. Και ως ασχετος με τα κινητα τηλεφωνα ρωταω ειναι πιθανο στην 1η τα 500 ΜΒ να μην ειναι για σερφαρισμα στο ιντερνετ απο το κινητο? Θα μου κανείς και γιατι να ειναι? Δεν ξερω ισως ειναι παντελως ηλιθια ερωτηση απλως ρωταω.
Κomos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Η συνήθης τακτική ήταν με 5 ευρώ το call them all τώρα απλά δινει και 500 mb δώρο Enjoy it
Beerloah Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Το ίδιο είναι φίλε, με τη διαφορά ότι η δεύτερη επιλογή είναι από παλαιότερο πρόγραμμα και αντι να την βγάλουν προσωρινά την έχουν εκεί... μέγα "καγκουριά". Επιλέγεις την πρώτη επιλογή και είσαι κομπλέ, απλά και λιτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα