Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον παιδια σας παραθετω τα σχολια μου μετα από δυο μερες χρησης του g2. (πριν ειχα για 4 μηνες το s4 mini). πρωτο αρνητικο η εφαρμογή E-mail δεν συγχρονίζεται με το mail μου (hol), δευτερον η εικονα θαμπωνει ενοχλητικα πολύ στο κουνημα τοσο στην φωτογραφια οσο και στο βιντεο ειδικα στα 60 fps, ειδικα σε αυτό τον τομεα το περιμενα κλασεις ανωτερο (το mini τα πηγαινε αρκετα καλυτερα σε αυτό, συμφωνα παντα με την αναλυση του), τριτον το σημα στον ιδιο χωρο είναι δυο γραμμες κατω από το άλλο φταιει η θεση της κεραιας που όταν το κρατας πεφτει δυο τρις γραμμες, τέταρτον η γωνιες θεασης της οθονης ηταν αρκετα καλυτερες του Samsung, και μερικα αλλα που δεν θυμαμαι τωρα. Τα θετικα: μεγαλη οθονη και μεγαλη μπαταρια. H αληθεια είναι πως το περιμενα πολύ καλυτερο πως θα παθαινα πλακα από την ναυαρχιδα της lg αλλα μονο αυτό δεν εγινε. Ελπιζω στην πορια να μου αρεσει περισσοτερο. Πεστε μου τι κανω λαθος γιατι εχω ψιλοαπελπιστει με αυτην την αγορα. υποψην δεν υποστηριζω με τιποτα την Samsung αλλωστε πρωτη φορα ειχα και από αυτό.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

φιλε μου τα ιδια γραφεις και στο myphone..!!

απολαυσε την κινηταρα ολκης που εχεις και μην γκρινιααζεις τσαμπα..!! :-D

• Like 4
Δημοσ.

Αφου σου αρεσε περισσοτερο το S4 mini γιατι δεν το πουλας το G2 για να το ξαναπαρεις;

Ειχα Galaxy S3,Galaxy S4 και Νοte ΙΙ πριν,και μολις πηρα το G2 επαθα πλακα κι εσυ οχι;

Ανοιξε αγγελια ανταλλαγης εδω στο insomnia.Αμεσως θα το δωσεις.

Δημοσ.

Λοιπον παιδια σας παραθετω τα σχολια μου μετα από δυο μερες χρησης του g2. (πριν ειχα για 4 μηνες το s4 mini). πρωτο αρνητικο η εφαρμογή E-mail δεν συγχρονίζεται με το mail μου (hol), δευτερον η εικονα θαμπωνει ενοχλητικα πολύ στο κουνημα τοσο στην φωτογραφια οσο και στο βιντεο ειδικα στα 60 fps, ειδικα σε αυτό τον τομεα το περιμενα κλασεις ανωτερο (το mini τα πηγαινε αρκετα καλυτερα σε αυτό, συμφωνα παντα με την αναλυση του), τριτον το σημα στον ιδιο χωρο είναι δυο γραμμες κατω από το άλλο φταιει η θεση της κεραιας που όταν το κρατας πεφτει δυο τρις γραμμες, τέταρτον η γωνιες θεασης της οθονης ηταν αρκετα καλυτερες του Samsung, και μερικα αλλα που δεν θυμαμαι τωρα. Τα θετικα: μεγαλη οθονη και μεγαλη μπαταρια. H αληθεια είναι πως το περιμενα πολύ καλυτερο πως θα παθαινα πλακα από την ναυαρχιδα της lg αλλα μονο αυτό δεν εγινε. Ελπιζω στην πορια να μου αρεσει περισσοτερο. Πεστε μου τι κανω λαθος γιατι εχω ψιλοαπελπιστει με αυτην την αγορα. υποψην δεν υποστηριζω με τιποτα την Samsung αλλωστε πρωτη φορα ειχα και από αυτό.

Ναι πραγματικα αμα θες σου βρισκω εγω ολοκαινουριο S4 mini και δωσε μου το G2

• Like 4
Δημοσ.

τα ιδια και στο myphone τα ιδια κι εδω. κραχτης της samsung μου φαινεται εισαι. δωσε το g2 και παρε ενα s4 να αναβαθμιστεις κιολας να μας αφησεις κι εμας στην ησυχια μας

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Παιδες just an idea. Τι θα λεγατε να περιοριζομασταν στα οσα συμβαινουν εδω και οχι σε αλλα forum?

Και επειδη φλερταρει το θεμα με το να ξεφυγει ή/και να αρχισουν προσωπικες επιθεσεις, please keep it clean.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδες just an idea. Τι θα λεγατε να περιοριζομασταν στα οσα συμβαινουν εδω και οχι σε αλλα forum?

Και επειδη φλερταρει το θεμα με το να ξεφυγει ή/και να αρχισουν προσωπικες επιθεσεις, please keep it clean.

Μα το παληκαρι ρωταει τι εκανε λαθος και εμεις του απανταμε ο καθενας συμφωνα με τη γνωμη και τη γνωση του. Ετσι δεν υποτιθεται οτι λειτουργει το συστημα?

• Moderators
Δημοσ.

Μα το παληκαρι ρωταει τι εκανε λαθος και εμεις του απανταμε ο καθενας συμφωνα με τη γνωμη και τη γνωση του. Ετσι δεν υποτιθεται οτι λειτουργει το συστημα?

Αφου καταλαβαινεις σε τι αναφερομαι..

Το να λες "Παρε το s4 mini" ή "θα σου βρω ενα s4 mini" ειναι ok, δεν τιθεται θεμα και ναι, ετσι λειτουργει το συστημα παντως αν αναρωτιεσαι αυτο. :)

Δημοσ.

Πούλα το. Δεν το παντρεύτηκες

Ένα κινητό είναι αν δεν σε ικανοποιεί στείλτο.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια γιατι αυτή η επιθεση ξαφνικα επειδή ανεφερα καποια προβλήματα που ειχα με το κινητο? τι πρόβλημα εχετε? εδώ πιστευω ειμαστε για να λεει την γνωμη του και να βοηθαει ο ενας τον αλλον αμα θελει και μπορει και μεχρι εκει. Τα παραπανω ειρωνικα σχολια αφήστε τα κατά μερος. Ευχαριστω!!!!

τα ιδια και στο myphone τα ιδια κι εδω. κραχτης της samsung μου φαινεται εισαι. δωσε το g2 και παρε ενα s4 να αναβαθμιστεις κιολας να μας αφησεις κι εμας στην ησυχια μας

δεν καταλαβα δεν εχω το δικαιωμα να ρωταω τα ιδια και σε άλλο forum? Με συγχωρεις ρε φιλε που σου χαλασα την ησυχια σου!!!!

Δημοσ.

Ενταξει απλα τα παλικαρια παραφερθηκαν λιγο. Απο οτι βλεπεις η μονη λυση που σου δινουμε ειναι να πουλησεις η να ανταλλαξεις το G2 σου και να παρεις κατι που θα σε ικανοποιησει

Δημοσ.

Έχει το s4 mini καλύτερη γωνία θέασης από το g2??

Το ακούσαμε κ αυτό

Θαμπώνει η εικόνα στην φωτό με τον οπτικό σταθεροποιητή που κουβαλάει??

Αφού δεν σου αρέσει πούλα το κ πάρε s4 το μεγάλο να σου πιαστεί κ η αλλαγή

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...